Ο Ερμής στον Ταύρο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω,προσδίδοντας στο Σάββατό μας έναν αέρα μυστηρίου. Όσον αφορά στην επικοινωνία και τη συμπεριφορά μας είμαστε επιφυλακτικοί και καχύποπτοι, προσέχουμε τι κάνουμε και τι λέμε, αν δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι για τα άτομα που έχουμε απέναντί μας, ενώ το μυαλό μας καταστρώνει με μεθοδικότητα διάφορα σχέδια, σενάρια. Εκμυστηρεύσεις, διερεύνηση και αποκαλύψεις είναι πολύ πιθανά που θα μας «ανοίξουν» τα μάτια. Από την άλλη, Αφροδίτη και Ουρανός συναντιούνται στον Ταύρο, φέρνοντας απρόοπτα, εκπλήξεις και αλλαγές στην προσωπική μας ζωή. Μας κάνει να αναζητάμε πρωτόγνωρες και συναρπαστικές εμπειρίες, το ξεχωριστό, το διαφορετικό ή ασυνήθιστο. Μπορεί να αιφνιδιαστούμε ευχάριστα, να ερωτευτούμε κεραυνοβόλα, να έρθουν χρήματα από το… πουθενά ή οτιδήποτε είχαμε ξεγράψει τώρα να συμβεί.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, καλείστε να ξεχωρίσετε και να αναδείξετε τη μοναδικότητά σας. Εσείς κάνετε παιχνίδι και με τις συγκυρίες να σας ευνοούν είναι κρίμα να χάσετε την ευκαιρία να πετύχετε κάτι αξιόλογο στην προσωπική σας ζωή.

Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοίθα πρέπει να σας κινητοποιήσουν κι όχι να σας κακιώσουν ό,τι ακούσετε ή μάθετε, ώστε να κάνετε διορθώσεις και αναθεωρήσεις, διαφορετικά θα εκπλαγείτε δυσάρεστα από τις εξελίξεις στο σπίτι, την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή.

Δίδυμοι και Τοξότες το ρίσκο θα σας βγει, μόνο αν είναι ελεγχόμενο, αλλιώς καθίστε στα αβγά σας για να μη βάλετε σε κίνδυνο τα οικονομικά ή τα ερwτικά σας. Χρειάζεστε σχέδιο και κυρίως να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό.

πηγη