Από σήμερα, ο Κρόνος εγκαταλείπει τον Αιγόκερω και περνά στον Υδροχόοόπου και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Μαρτίου του 2023. Πολλοί στο άκουσμα της είδησης θα αρχίσουν να φτύνουν στον κόρφο τους, νιώθοντας ότι η ατυχία θα τους δέρνει για αρκετό καιρό. Η αλήθεια είναι ότι είναι αυστηρός και του αρέσει να τιμωρεί, όχι όμως αναίτια.

Οπότε, οφείλουμε κι εμείς να πειθαρχήσουμε στις εντολές του, να σοβαρευτούμε και να καταβάλλουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας για να γίνει ό,τι είναι αναγκαίο και σύμφωνο με τους κανόνες και τους νόμους που επιβάλλονται. Και μιας και είναι κι ο κυρίαρχος του χρόνου, στο πέρασμά του, θα πάρουμε τα μαθήματά μας, θα πληρώσουμε ή θα ανταμειφθούμε για τις πράξεις μας αλλά και θα προχωρήσουμε σε δεσμεύσεις και ανάληψη ευθυνών.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, ήρθε η στιγμή να ζήσετε κι εσείς τον Κρόνο σας. Σαφώς, για 2,5 χρόνια, θα πιεστείτε, θα έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετά ζητήματα στις σχέσεις, το σπίτι ή τη δουλειά σας, όμως, θα σας δοθεί κι η δυνατότητα να εφαρμόσετε τις θεωρίες σας, να βάλετε σε μια τάξη τη ζωή σας, να διδαχτείτε, να αποκτήσετε σοφία, προερχόμενη από την εμπειρία και φυσικά μέσα από διάφορα εμπόδια να βγείτε ακόμα πιο δυνατοί.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί, ενδεχομένως μετά από κόπους και βάσανα να δείτε να επανέρχεται η σταθερότητα στην οικονομική και eρωτική σας ζωής. Μαθημένοι είστε τόσο καιρό στην υπομονή, μην τη χάσετε τώρα!

 

  O Άρης στους Διδύμους από 4 Μαρτίου ως 23 Απριλίου 2021: Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο σου

Πηγή