Σήμερα, είναι η σειρά του Ήλιου στον Κριό να κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αναγκάζοντάς μας να συνειδητοποιούμε ότι όλα έχουν ένα «τέλος», αλλά μόνο έτσι θα γίνει και μια καινούργια αρχή. Οφείλουμε να βάλουμε ένα «stop» σε πρόσωπα και καταστάσεις που «σέρνονται» για καιρό, ταλαιπωρώντας μας ή γεμίζοντάς μας με αρνητικά συναισθήματα, όσο και αν μας στενοχωρεί, προκειμένου να προχωρήσουμε, απελευθερωμένοι από βάρη.

 

Επιπλέον, στην επιφάνεια θα έρθουν μυστικά, αλήθειες και πράγματα, που ενδεχομένως να μας πονέσουν, όμως, είναι απαραίτητο να τα γνωρίζουμε για τις μελλοντικές επιλογές ή κινήσεις μας. Ίσως να είναι αυτές που θα μας σπρώξουν να πάρουμε οριστικές αποφάσεις, να κόψουμε μαχαίρι συνήθειες του παρελθόντος ή σχέσεις που αποδείχτηκαν ψεύτικες. Δεν αποκλείεται να γίνουμε απόλυτοι, εκδικητικοί ή να βιώσουμε δυσάρεστες γεγονότα που θα μας σημαδέψουν.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, το πρόβλημα πρέπει να το χτυπάτε στη ρίζα του. Μη φοβάστε να τελειώσετε το οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας, εφ’ όσον δεν είναι έτσι όπως το θέλετε, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω, όσο κι αν σας πονάει αυτή η εξέλιξη. Μια στενοχώρια πάντως θα την πάρετε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες βρίσκεστε σε μονόδρομο και αναγκάζεστε να «κόψετε» έξοδα και συναισθηματικές σπατάλες. Το θέμα είναι ότι είτε στη μια είτε στην άλλη περίπτωση, προς το παρόν, θα είστε οι χαμένοι της υπόθεσης.

 

  Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο (15-16/5)

Πηγή