έχρι το μεσημέρι, που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό, θα έχουμε μια εσωτερική ένταση, ενώ η ζήλια, η απολυτότητα κι η καχυποψία δε θα μας αφήσουν ησυχάσουμε. Υποψιαζόμαστε ότι παντού κρύβονται «εχθροί», πρόσωπα που θέλουν το κακό μας ή να μας εκμεταλλευτούν. Ωστόσο, με τη βοήθεια του ενστίκτου μας όχι μόνο μπορούμε να το αποφύγουμε, αλλά να κινηθούμε αθόρυβα και να εξαλείψουμε κάθε… απειλή. Ευτυχώς μετά με το πέρασμά της στον Τοξότη θα χαλαρώσουμε, θα δούμε τα πάντα πιο ανάλαφρα κι ενδεχομένως να γελάσουμε ή να διακωμωδήσουμε τον εαυτό μας για όλα αυτά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Τοξότες η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση δε σας λείπει, οπότε τα κέρδη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο θα είναι αρκετά. Όμως, μη σας πιάνει πρεμούρα. Τα πάντα θέλουν μέτρο.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες θα έρθετε αντιμέτωποι με απολυτότητα και ξεροκεφαλιά ή επιπολαιότητες και προχειρότητες. Όσο όμως πιο πολύ το τραβάτε, τόσο θα βασανίζεστε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι η αδρεναλίνη σας είναι στα ύψη, ο έρωτάς σας φουντώνει και το κρεβάτι σας πιάνει φωτιά.

πηγη