Γιορτινό θα είναι το κλίμα σήμερα με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να τετραγωνίζεται με τον Δία στον Τοξότη και να μας γεμίζει κέφι, ενθουσιασμό και αισιοδοξία, όλα σε μεγάλες δόσεις, τόσο που εύκολα θα εξοκείλουμε, θα χάσουμε τον έλεγχο και θα ξεφύγουμε από τα όρια, προκειμένου να αποκτήσουμε ό,τι λαχταρά η ψυχή μας. Επιπολαιότητα και ανωριμότητα θα επικρατήσουν κι επειδή οι αντιστάσεις στους πειρασμούς και τις απολαύσεις θα είναι μηδαμινές, η τάση για εύκολο κέρδος, οισπατάλες και οι απιστίες είναι μάλλον δεδομένα. Πρέπει όμως να εκμεταλλευτούμε τη θετική πλευρά της όψης για να περάσουμε όμορφα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να γελάσουμε, να γεμίσουμε όμορφες στιγμές και να ερωτευτούμε!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ευνοείστε σκανδαλωδώς, οπότε φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Ωστόσο, ξεκαβαλίστε το καλάμι κι αποφύγετε υπερβολές γιατί θα πάτε για μαλλί και θα βγείτε κουρεμένοι.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ταύροι και Σκορπιοί προσοχή στις σπατάλες, είτε είναι οικονομικές είτε ερwτικές και μη δίνετε σημασία στις υποσχέσεις που σας δίνονται γιατί δεν αποκλείεται να είναι χωρίς αντίκρισμα!

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Λέοντες και Υδροχόοι θα τραβήξετε τα φώτα πάνω σας, θα το διασκεδάσετε όσο περισσότερο γίνεται, όμως ο υπερβολικός ενθουσιασμός και η υπεραισιοδοξία οδηγεί σε επιπολαιότητες!

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη