Το σημερινό τρίγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μας βοηθά να αναλάβουμε δράση, να επεξεργαστούμε τα δεδομένα μας, να οργανωθούμε, να πάρουμε αποφάσεις και να εστιάσουμε σε συγκεκριμένο στόχο, όπου με μελετημένες ενέργειες ή με τη βοήθεια ισχυρών ατόμων θα προσπαθήσουμε να τον πετύχουμε.

 

Από την άλλη βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς καραδοκεί και η σύνοδός του με τον Ήλιο μεν αυξάνει τις μετακινήσεις και τις επαφές μας, όμως το αποτέλεσμα δε θα είναι το αναμενόμενο, αν επιχειρήσουμε κάτι καινούργιο. Αντίθετα, θα καταφέρουμε να διευθετήσουμε εκκρεμότητες ή υποθέσεις του παρελθόντος, αλλά και να επανεξετάσουμε ή αλλάξουμε κάποια πλάνα ή σχέδιά μαςκαι τα προσαρμόσουμε στα τωρινά δεδομένα.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Αιγόκεροι η πρακτικότητα κι η λογική σας θα σας βοηθήσουν να κάνετε κινήσεις και να πάρετε άμεσα αποφάσεις, ενώ μια επαφή ή είδηση είναι πολύ πιθανό να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στην μετέπειτα πορεία σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί και Υδροχόοι επειδή κινδυνεύετε να φάτε αναίτια επίθεση, είτε από ένα πολύ δικό σας πρόσωπο είτε από το αφεντικό σας, να παραμείνετε ψύχραιμοι και να φροντίσετε να έχετε καλά επιχειρήματα να παρουσιάσετε.

Ιχθύες θα καταφέρετε να ξεμπερδέψετε με ένα ζήτημα του παρελθόντος, αλλά για τα καινούργια ανοίγματα ούτε λόγος. Σχέδια και ιδέες όμως που είχατε παλιά ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μπουν σε εφαρμογή.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες μην ξανοίγεστε πολύ γιατί θα αρχίσει να μπάζει νερά η βάρκα σας! Συγκρατήστε τη φόρα και τον ενθουσιασμό σας και σκεφτείτε πολύ προσεκτικά το πώς θα διαχειριστείτε ζητήματα σχέσεων ή επαγγελματικά σας.

 

πηγη