Από σήμερα, στις 1:36 και για λίγες μόνο… παραστάσεις (έως τις 28/7)ο Δίας θα βρίσκεται στους Ιχθύς, φέρνοντας τύχη και ευκολίες σε αρκετούς από εμάς. Θα βοηθήσει να καταφέρουμε ένα μεγάλο στόχο μας, να ικανοποιήσουμε μια φιλοδοξία μας, αλλά και να κάνουμε καινούργια ανοίγματα.

 

Η επιτυχία είναι πολύ κοντά, αν χρησιμοποιήσουμε τη διαίσθησή μας και τις εμπνεύσεις μας, αν αφήσουμε τη φαντασία μας να… οργιάσει και δεν περιοριστούμε μόνο σε αυτά που μπορούμε να «αγγίξουμε» ή να δούμε με γυμνό μάτι, αλλά να διατηρήσουμε τη θετικότητα και την ελπίδα μας ζωντανή και να πιστέψουμε ότι γίνονται θαύματα και τα παραμύθια μπορούν να έχουν αίσιο τέλος. Κάποιοι πιθανόν να γίνουν γνωστοί, να απογειώσουν την καριέρα τους, άλλοι να δικαιωθούν, από μια τους προσπάθεια κι άλλοι να αποκτήσουν υψηλότερες ιεραρχικά θέσεις.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ιχθύες, έστω και για λίγο θα νιώσετε το μαγικό ραβδάκι της τύχης να σας ακουμπά, οπότε αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί, αφουγκραστείτε το περιβάλλον σας, βρείτε τι σας κάνει ευτυχισμένους και βάλτε μπροστά…

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, ευνοείστε επαγγελματικά και στις σχέσεις σας, αρκεί βέβαια να υιοθετήσετε άλλες πρακτικές, να ανοίξετε τις κεραίες σας και να μην κολλάτε μόνο σε ό,τι βλέπετε ή ακούτε, αλλά σε αυτό που υπάρχει πίσω από την… κουρτίνα.

Σκορπιοί, Ταύροι, Υδροχόοι και Λέοντες φοβάστε να ρισκάρετε σε υλικό και σε eρωτικό επίπεδο, όμως χωρίς ρίσκο, καμιά φορά, δεν υπάρχει κέρδος.

 

  Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (19-6-2021)

Πηγή