Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 12/4: Νέα Σελήνη στον Κριό – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμεραέχουμε τη Νέα Σελήνη στον Κριό, η οποία μας σπρώχνεινα κλείσουμε ένα κεφάλαιο της ζωής μας, με συνοπτικές διαδικασίες και να πάμε στο επόμενο. Είμαστε παρορμητικοί, δυναμικοί, αποφασισμένοι να κάνουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας και με έντονες τάσεις ανεξαρτησίας.

Advertisements

 

Κι επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, θα κινηθούμε άμεσα, χωρίς να το σκεφτούμε δεύτερη φορά ή να ζητήσουμε τη γνώμη του οποιουδήποτε. Στην προσπάθειά μας όμως να απεμπλακούμε από ό,τι μας κρατάει πίσω ή στέκεται εμπόδιο, μπορεί να βγάλουμε βιασύνη, ανυπομονησία, επιθετικότητα, εκνευρισμό ή εγωισμό κι επειδή οι αστρολογικές συνθήκες είναι τέτοιες, καλό θα ήταν να προσέξουμε γιατί θα φάμε τα μούτρα μας.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Κριοί, δώστε τις μάχες σας, διεκδικήστε αυτά που θέλετε, κρατήστε το ηθικό σας υψηλά, αλλά αν βλέπετε ότι κάτι πάει στραβά, αφήστε το και μην επιμείνετε άλλο γιατί εσείς θα βγείτε χαμένοι.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι πιθανόν να έρθετε αντιμέτωποι με συναισθηματικούς εκβιασμούς, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, αλλά και γεγονότα δυσάρεστα. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και μην ανοίγετε άλλα μέτωπα.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες δεν είναι τυχερή η μέρα και όσο πιο πολύ ρισκάρετε, οικονομικά ή eρωτικά, τόσο πιο πολύ εκτεθειμένοι θα είστε.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα