Η Σελήνη στον Ταύρο έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι πολλά μπορούμε να καταφέρουμε, αν είμαστε σταθεροί, αποφασισμένοι και επικεντρωμένοι στους στόχους μας. Τα θέλω μας είναι πολλά, το ίδιο και η επιμονή κι υπομονή μας, αλλά δε βιαζόμαστε!

 

Η συναισθηματική και υλική μας ασφάλεια είναι σημαντική γι’ αυτό μελετάμε καλά τα βήματά μας, εξασφαλίζοντας παράλληλα ό,τι έχουμε μέχρι τώρα. Πάντως έναν συντηρητισμό είναι πιθανό να τον βγάλουμε σε κάποιες αξίες ή αρχές, όπως επίσης και μια κτητικότητα σε οτιδήποτε θεωρούμε δικό μας.

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας! Οι ικανότητές σας είναι δεδομένες, η τύχη είναι με το μέρος σας, οπότε ο δρόμος σας είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. Το μόνο που σας μένει είναι να κάνετε το πρώτο βήμα.
Λέοντες, Σκορπιοίκαι Υδροχόοι το θέμα δεν είναι να περάσει το δικό σας, αλλά το κατά πόσο αυτό για το οποίο επιμένετε είναι και γιατί έτσι το θέλετε εσείς ή θεωρείτε ότι είναι το σωστό για όλους. Η ξεροκεφαλιά σας να ξέρετε ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις.
Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί κρατήστε τα μπόσικα και μην αφήνετε να σας παρασύρουν οι επιθυμίες σας. Όσο πιο πολύ έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων, τόσο περισσότερο θα βγείτε κερδισμένοι και ερwτικά και οικονομικά.