Σήμερα, η Αφροδίτη στην Παρθένο τριγωνίζεται με τον Ουρανό στον Ταύρο, προκαλώντας αρκετό ενδιαφέρον στη μέρα, αφού ευχάριστες εκπλήξεις, κεραυνοβόλοι eρωτες και απρόσμενες ανατροπές μπορούν να αλλάξουν τελείως την κατάστασή μας κι από εκεί που ήμασταν μόνοι, να καταλήξουμε ζευγαρωμένοι, χωρίς να το καταλάβουμε.

Advertisements

Από την άλλη, είμαστε πιο δεκτικοί σε πειραματισμούς και νέες εμπειρίες, πρόθυμοι να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό και ανοιχτοί, αν κυρίως η πεπατημένη δε μας έβγαλε πουθενά ή απλά γιατί θέλουμε να σπάσουμε τη ρουτίνα, να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να βιώσουμε κάτι καινούργιο και πιο συναρπαστικό. Μια αλλαγή στην εμφάνιση, λίγο πιο εκκεντρική, προκλητική ή ιδιαίτερη θα είναι πετυχημένη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Παρθένοι και Ταύροι, σας δίνεται η δυνατότητα να ξεφύγετε από κλισέ, να αφήσετε πίσω σας ταμπού και προκαταλήψεις για να αλλάξετε τελείως την προσωπική σας ζωή. Τολμήστε και δε θα χάσετε.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μην το παρακάνετε με την εκκεντρικότητα και την προκλητικότητα και κυρίως μη θεωρείτε κανέναν και τίποτα δεδομένο. Πολλά μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη και να αιφνιδιαστείτε δυσάρεστα.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί αν ρισκάρετε και κάνετε την έκπληξη ακόμα και την τελευταία στιγμή, στο τέλος θα βγείτε νικητές του eρωτικού παιχνιδιού ή θα αυξήσετε τα κέρδη σας!

Πηγή

Advertisements
Advertisements