Σήμερα, έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, η οποία μας ωθεί να κλείσουμε έναν κύκλο της ζωής μας και να ανοίξουμε κάποιον άλλον, που βέβαια δε θα γίνει εύκολα, από τη στιγμή που μια συναισθηματική φόρτιση θα υπάρχει, κυρίως αν έχουμε συνηθίσει και μας είναι δύσκολο να αφήσουμε τα παλιά -πρόσωπα ή καταστάσεις- και να πάμε παρακάτω.

 

Ωστόσο, είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε, αν βλέπουμε ότι εκεί που είμαστε δεν υπάρχει πια κάτι που να μας κρατά ή μας εκφράζει και παραμένουμε -ενδεχομένως- γιατί αυτό ξέρουμε τόσα χρόνια, αυτό εμπιστευόμαστε. Από την άλλη, είναι η πλέον κατάλληλη για να κλείσουμε υποθέσεις που αφορούν σε ακίνητα, κληροδοτήματα, περιουσιακά και οικογενειακά, που μας ταλαιπωρούν καιρό.  

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Καρκίνοι, ένα κεφάλαιο της ζωής σας πρέπει να κλείσει, για να ανοίξει ένα άλλο, οπότε σταματήστε να σκέφτεστε το παρελθόν και εστιάστε στο μέλλον, όσο κι αν φοβάστε, επειδή δεν το γνωρίζετε.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, προσπαθήστε να τελειώστε με τα παλιά, με συνήθειες ετών και κακώς κείμενα στην προσωπική κι επαγγελματική σας ζωή, ακόμα κι αν βρεθείτε αντιμέτωποι με μουρμούρα και παράπονα. Λογικό είναι γιατί είναι δύσκολο να μάθεις καινούργια κόλπα σε γέρικο σκύλο.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες η αλήθεια είναι ότι έχετε περάσει και καλύτερες μέρες οικονομικά και eρωτικά, μήπως όμως όλα αυτά που βιώνετε είναι ένα κάλεσμα του σύμπαντος να κλείσετε τους παλιούς σας λογαριασμούς και να αλλάξετε τελείως πορεία;

 

  Άση Μπήλιου: Για ποια ζώδια έρχονται τα πάνω κάτω στα eρωτικά τους μέχρι τις 26/9

Πηγή