Για μια ακόμα φορά, αυτήν ως ανάδρομος, ο Άρης στον Κριό κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που σε ψυχολογικό επίπεδο μπορεί να μας φτάσει στον πάτο για να μας αναγκάσει να ανέβουμε στην επιφάνεια, ενώ πρακτικά φέρνει δυσάρεστα γεγονότα και καταστάσεις που θα μας στενοχωρήσουν.

Advertisements

Και πάλι θα έρθουν στη επιφάνεια ανταγωνισμοί, έχθρες, ακόμα και μυστικά σχέδια ή ενέργειες εναντίον μας που αν δεν μας «λαβώσουν», θα μας ωθήσουν στο να ανταπαντήσουμε με τα ίδια μέσα, ακόμα και να εκδικηθούμε για κάτι που μας έκαναν στο πρόσφατο παρελθόν, καθώς εδώ ισχύει το «ο θάνατός σου, η ζωή μου»!

Πάντως είναι μια καλή ευκαιρία να διαγράψουμε και να τελειώσουμε οριστικά με ανθρώπους και καταστάσεις που μας ταλαιπωρούν ή σέρνονται, να απεγκλωβιστούμε και να απαλλαγούμε οριστικά. Ας μην ξεχνάμε ότι κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, έρχεστε αντιμέτωποι με δυσάρεστες καταστάσεις αλλά και με κακή πλευρά των άλλων κι εδώ είναι που πρέπει να φανείτε δυνατοί και να τελειώσετε μια και καλή μαζί τους ή να αποδεχτείτε την ήττα σας και να παραιτηθείτε από κάθε προσπάθεια. Πιθανό είναι όμως ό,τι δεν κάνετε εσείς να το πάθετε από την άλλη πλευρά.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, eρωτικά και οικονομικά είστε βαρέλι δίχως πάτο και πρέπει άμεσα να πάρετε πρωτοβουλίες γιατί διαφορετικά δεν πρόκειται να δείτε προκοπή. Πάντως μια χασούρα είναι πολύ πιθανή.

Πηγή

Advertisements
Advertisements