Η Σελήνη θα παραμένει στους Διδύμους μέχρι και το απόγευμα, δίνοντας μας τη δυνατότητα να κάνουμε αρκετές επαφές, να μιλήσουμε για θέματα που μας απασχολούν ή μας ενδιαφέρουν, αλλά και να τακτοποιήσουμε υποχρεώσεις της καθημερινότητάς μας. Ίσως μάλιστα στο μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας να είμαστε στους δρόμους για δουλειές ή ψώνια.

Advertisements

Από εκεί και πέρα, με το πέρασμα της Σελήνης στον Καρκίνο θα μαζευτούμε σπίτια μας, θα γυρίσουμε στις αγαπημένες μας συνήθειες, θα γίνουμε πιο εσωστρεφείς και θα προτιμήσουμε τη συντροφιά της οικογένειάς μας ή πολύ κοντινών μας προσώπων.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Δίδυμοι και Καρκίνοι, με τους πρώτους να πρωταγωνιστούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας,θα βρίσκεστε σε κίνηση και η επαφή σας με αρκετά άτομα θα φέρει και προσωπικές επιτυχίες. Τις συμπάθειες πάντως τις έχετε στο τσεπάκι σας.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, προσπαθήστε να συζητήσετε με τους ανθρώπους σας, στη σχέση, στη δουλειά ή το σπίτι και μην αδιαφορείτε. Ακόμα κι αν για σας δεν είναι τόσο σημαντικά, δεν ξέρετε πώς τα εκλαμβάνουν. Καλό θα ήταν ωστόσο να φροντίσετε ώστε η κουβέντα να μην καπελωθεί από το συναίσθημα.

Πηγή

Advertisements