Σήμερα έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα στους Διδύμους που μας δημιουργεί διλήμματα και μας φέρνει μπροστά σε διάφορα σταυροδρόμια, καλώντας μας να επιλέξουμε το μονοπάτι που θα βαδίζουμε. Κι εμείς δεν πρέπει να κοιτάξουμε πίσω, αλλά να ξεφύγουμε από τα παλιά, χωρίς βιασύνη και επιπολαιότητα, να ανανεωθούμε και να εξελιχθούμε. Οφείλουμε να είμαστε ευέλικτοι, εύστροφοι και πολυμήχανοι, να μετρήσουμε όλες τις πιθανότητες και να συλλέξουμε όσες πληροφορίες κρίνουμε ότι μας χρειάζονται, για να προχωρήσουμε μπροστά. Αν έχουμε το μυαλό και τα συναισθήματά μας σε ισορροπία, ώστε να διακρίνουμε σωστά, θα αποκτήσουμε εναλλακτικές και θα βρούμε έξυπνες και γρήγορες λύσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι μόνο η πέτρα που κυλάει δεν πιάνει χόρτα και εσείς το γνωρίζετε καλά, γι’ αυτό είστε σε συνεχή κίνηση. Αν ελέγξετε τη βιασύνη σας και δεν υποτιμήσετε τη νοημοσύνη των άλλων, τότε ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα!

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες για να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε, πρέπει πρώτα να αλλάξετε εσείς μυαλά και κυρίως να ξέρετε τι ακριβώς θέλετε γιατί αν ακόμα αναρωτιέστε, σίγουρα δε πετύχετε και πολλά.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, χρησιμοποιήστε τα μέσα που διαθέτετε, ξανοιχτείτε, γνωριστείτε, έτσι θα ανοίξετε πόρτες για το μέλλον και θα βγείτε από ερwτικά ή οικονομικά αδιέξοδα.

πηγη