Καλωσορίζουμε την 1η μέρα του Ιουνίου με τη Σελήνη, μέχρι το μεσημέρι, να βρίσκεται στον Υδροχόο, η οποία θα προσπαθήσει να μας βγάλει από τα καθιερωμένα και να κάνουμε ό,τι μας ευχαριστεί, χωρίς να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν. Έτσι κι αλλιώς, θα νιώσουμε πιο ελεύθεροι και με διάθεση να ακολουθήσουμε το δικό μας μονοπάτι και να ξεχωρίσουμε.

 

Μετά θα περάσει στους Ιχθύς και το κέφι θα συνεχιστεί εφ’ όσον θα συναντήσει στο διάβα της και τον Δία στο ίδιο ζώδιο. Το μυαλό μας θα ξεφύγει από την γκρίζα καθημερινότητα, και το γεγονός ότι μόλις πρωτομπήκαμε στο καλοκαίρι θα γεμίσει τις καρδιές μας με όνειρα και ελπίδες αλλά και μεγάλη αισιοδοξία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Υδροχόοι και Ιχθύες, εκμεταλλευτείτε την εύνοια που έχετε για να αλλάξετε δεδομένα της προσωπικής σας ζωής! Μπείτε σε καλοκαιριάτικο mood, ονειρευτείτε τι θα ήταν ιδανικό για σας και βάλτε πλώρη για να το πετύχετε.

Advertisements

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, μην παίρνετε πολύ στα σοβαρά κάποιες αντιδράσεις ή διαφωνίες δικών σας προσώπων ή ατόμων της δουλειάς σας. Αν γυρίσετε την πλάτη σας, η όποια ένταση θα εκτονωθεί σύντομα.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι, είτε στα οικονομικά είτε στα eρωτικά σας καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε μια άλλη τακτική και όχι τη συνηθισμένη προκειμένου να βγείτε κερδισμένοι.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements