Μην χασετε

Εύη Δρούτσα για Eurovision: «Γιατί δεν στέλνουμε την Μπέσσυ Αργυράκη, επειδή είναι παχιά; Είναι φωνάρα»

Δύο μέρες μετά τον τελικό της Eurovision 2021, η Εύη Δρούτσα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε για όλα. Και όχι μόνο για την Eurovision. Πολλά από όσα λέει θα συζητηθούν…

Advertisements

 

«Δεν μου άρεσε το ιταλικό τραγούδι της Eurovision, τι να μου αρέσει; Είναι κάτι που μπορείς να το τραγουδήσεις; Είναι καλό που ένα κράτος κατάφερε να κάνει κάτι διαφορετικό.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος μπορούσε να είναι πάρα πολύ καλύτερος στο ελληνικό τραγούδι. Στο τραγούδι της Μολδαβίας ήταν πάρα πολύ καλός ο Κοντόπουλος.

Η Stefania μια χαρά κοριτσάκι ήταν. Πρέπει κάποια στιγμή να βάζουμε Ελληνίδες. Είναι Ελληνίδα η Stefania, αλλά τι Ελληνίδα; Ελληνίδα η οποία δεν ζει σε εμάς. Έχουμε να βάλουμε Ελληνίδες τραγουδίστριες που ζουν στην Ελλάδα, όχι που πάνε κι έρχονται.

 

Γιατί δεν στέλνουμε την Μπέσσυ Αργυράκη, επειδή είναι παχιά; Είναι φωνάρα! Σας πειράζει που είναι πιο μεγάλη σε ηλικία;

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος είναι πολύ καλός συνθέτης, αλλά ας με συγχωρέσει, είναι τραγουδάκι, δεν είναι τραγουδάρα. Έχουμε ανάγκη από τραγουδάρες, δεν έχουμε ανάγκη από τραγούδια. να στείλουμε τον Κορκολή να γράψει ένα Σκόνη και Θρύψαλα, να βγει και να χαλάσει ο κόσμος. Δεν μιλάω για στίχο αυτή τη στιγμή, μιλάω για μουσική.

Το κυπριακό τραγούδι ήταν πολύ καλύτερο. Το El Diablo το τραγουδάω μέσα μου.

Advertisements

Με εντυπωσίασε η Ελβετία. Μόλις τον άκουσα είπε… η Celine Dion», είπε η Εύη Δρούτσα για τις συμμετοχές της Eurovision 2021.

 

Η Εύη Δρούτσα μίλησε και για αρκετούς Έλληνες τραγουδιστές, χωρίς περιστροφές…

«Ευτυχώς άρχισε και βγαίνει ένας Λευτέρης Κιντάτος. Θέλω αν με ακούει να του δώσω μια συμβουλή, να μην τραγουδήσει γιατί θα πάρει χρόνο από τη σύνθεση και τον στίχο. Με αυτόν μπορεί να αναβιώσει πάλι το τραγούδι, το οποίο είχαμε χάσει.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, με τον δίσκο που έκανε τώρα τελευταία με τα λαϊκά, έβαλε σφραγίδα. Μετά από τόσα χρόνια, τώρα έβαλε σφραγίδα. Τώρα μπορείς να την πεις κυρία του λαϊκού τραγουδιού.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν θα μείνει στην ιστορία, δεν θα μείνουν στην ιστορία. Ο Πασχάλης Τερζής θα μείνει στην ιστορία, ο Αντώνης Ρέμος μπορεί να μείνει στην ιστορία.

Ο Βασίλης Τστσάνης δεν είχε τη φωνάρα, αλλά είχε την τραγουδάρα.

 

Advertisements

Η Ελένη Φουρέιρα σαν παρουσιάστρια γι’ αυτό που έκανε εκεί μου άρεσε. Να βγει να κάνει κανονική εκπομπή δε νομίζω… Σε αυτό που κάνει, pop τραγούδι, είναι καλή. Εϊναι pop καλή τραγουδίστρια.

Ο Τριαντάφυλλος έγινε η αιτία και βγήκαν όλοι αυτοί οι τραγουδιστές που λες τώρα. Εάν δεν υπήρχε ο Τριαντάφυλλος, όλοι αυτοί σήμερα οι καινούριοι δεν θα έβγαιναν. Οι εταιρείες δεν εμπιστευόντουσαν κανέναν καινούριο. Έλεγαν «αυτός ο καινούριος θα μας χαντακώσει». Και βγήκε ο Τριαντάφυλλος 16 χρονών με το τακουνάκι ως εδώ και έκανε κατάσταση».

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα