Η εκπομπή Happy Traveller με τον Ευτύχη Μπλέτσα επιστρέφει για πέμπτη σεζόν στον ΣΚΑΙ και φέτος συνταξιδιώτης του παρουσιαστή θα είναι και η πέντε μηνών κόρη του.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και παρουσιάζει εξωτικούς και δημοφιλείς προορισμούς με έναν δικό του, αναπάντεχο τρόπο. Η εκπομπή Happy Treveller αποτελεί πλέον μια από τις πιο παλιές εκπομπές στον ΣΚΑΙ και… όπως μας αποκαλύπτει και το τρέιλερ για την πρεμιέρα συνεχίζει με περισσότερα μέλη στην ομάδα της.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας με την κόρη του στην Ξάνθη

Μετά από 60 χώρες, 156 επεισόδια και αμέτρητους προορισμούς, το Happy Traveller συνεχίζεται με πρώτο προορισμό μια ελληνική πόλη. Στο πρώτο επεισόδιο της νέας χρονιάς, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα ταξιδεύουν στην Ελλάδα για πρώτη φορά με τη μικρή τους κόρη και επισκέπτονται την Ξάνθη και τον ποταμό Νέστο.

«Ήρθε η κόρη!! Το πιο μαγικό ταξίδι της ζωής μας μόλις ξεκίνησε! Με διαφορά η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου όταν την είδα για πρώτη φορά με το που βγήκε από την Ηλέκτρα. Αγάπη μου ευχαριστώ για το δώρο που μας έφερες. Είσαι θησαυρός!!! Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και την άπειρη αγάπη μου σας στέλνετε» έγραφε ο Ευτύχης Μπλέτσας τον περασμένο Απρίλιο με αφορμή την γέννηση της κόρης του.

Η διαδρομή με το αυτοκίνητο είναι μαγευτική καθώς περνούν από τις πιο πλούσιες σε φυσική ομορφιά περιοχές της Ελλάδας. Πηγαίνουν στο γραφικό Καρυόφυτο και φτάνουν μέχρι τον καταρράκτη του Λειβαδίτη. Κάνουν πεζοπορία στο μονοπάτι του Νέστου και καταλήγουν στο υπέροχο χωριό Τοξότες. Επισκέπτονται και άλλα χωριά όπως τα Κομνηνά και την Σταυρούπολη και για το τέλος αφήνουν την Ξάνθη.

Το Happy Traveller κάνει πρεμιέρα για την πέμπτη σεζόν στον ΣΚΑΙ, αυτό το Σάββατο στις 17.40.

Πηγή