Να αλλάξει την κόμμωσή της, όχι μόνο για να ανανεώσει το look της, αλλά πρωτίστως για καλό σκοπό, αποφάσισε η Ευγενία Δημητροπούλου και απαρνήθηκε τα μακριά μαλλιά της.

Advertisements

Η ηθοποιός έκοψε τα μαλλιά της σε κοντό καρέ για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, Άλμα Ζωής και μοιράστηκε τις στιγμές μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.

«Eίμαι εγώ αλλά αυτός είναι ο καινούργιος μου εαυτός. Για μένα ήταν 30 περίπου εκατοστά γυναικείας φιλαρέσκειας και η συνηθισμένη εικόνα μου, όμως, για κάποια άλλη γυναίκα εύχομαι να είναι ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της σε μια περίοδο απαιτητική για την ίδια. Ευχαριστώ «Άλμα Ζωής» για την όμορφη ενέργεια που προτείνεις. Ευχαριστώ Δημήτρη (The Box) για την ευαισθησία σου. Ας το στηρίξουμε όσες θέλουμε και μπορούμε», έγραψε στην λεζάντα, παροτρύνοντας κι άλλες γυναίκες να χαρίσουν χαμόγελα σε ασθενείς, κόβοντας τα μαλλιά τους.

Δείτε το βίντεο:

It’s me but it’s new me?Για μένα ήταν 30 περίπου εκατοστά γυναικείας φιλαρέσκειας και η συνηθισμένη εικόνα μου όμως για κάποια άλλη γυναίκα εύχομαι να είναι ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της σε μια περιόδο απαιτητική για την ίδια. Ευχαριστώ @almazois για την όμορφη ενέργεια που προτείνεις! Ευχαριστώ Δημήτρη(The Box) για την ευαισθησία σου. Ας το στηρίξουμε όσες θέλουμε και μπορούμε. #almazois #donatehair

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EvgeniaDimitropoulou (@evgeniadimitropoulou) στις

Advertisements

Πηγή

Advertisements