Μήπως ήρθε η ώρα να του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία;

Advertisements

Η καλοκαιρινή μόδα είναι πάντα πολύ συγκεκριμένη, όσες τάσεις και να έρθουν, όσα trends και να κατακλύσουν τα social ή μάλλον, έχει τις βάσεις τις και προσαρμόζεται ανά τα χρόνια στα εκάστοτε ρεύματα.

Ένα από αυτά, ίσως από τα πιο αμφιλεγόμενα που πέρασαν ποτέ, ήταν οι εσπαντρίγιες, ένα παπούτσι που συνάντησε φανατικούς θαυμαστές, αλλά ακόμα φανατικότερους επικριτές.

Αυτή την καλοκαιρινή σεζόν λοιπόν, επανακυκλοφορεί και η αλήθεια είναι πως έχει καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, να γίνει must.

Μήπως λοιπόν, ήρθε η ώρα να δώσουμε ακόμα μια ευκαιρία στο κάπως παλιακό παπούτσι των ’00s;

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Στα συν του και κάτι που δεν μπορεί να αρνηθεί καμία μας, είναι πως αποτελεί ένα από τα ιδανικά παπούτσια για το γραφείο αφού σου κρατάει το πόδι σταθερό, είναι τόσο επίσημο όσο πρέπει και σε δροσίζει.

Advertisements
  Χρωματιστά παλτό: 12 υπέροχες ιδέες για να αναβαθμίσετε τις εμφανίσεις σας

Το ότι σου προσφέρει άνεση, το δίνουμε αναμφισβήτητα, με τους ενδοιασμούς μας να υπάγονται στο κομμάτι του fashion και του στυλ.

Η αλήθεια όμως είναι, πως όσο προχωράνε μπροστά οι σελίδες της μόδας, οι Οίκοι έκαναν και αυτοί ένα βήμα παραπέρα και κατάφεραν να του δώσουν αυτό που του έλειπε.

Να το μετατρέψουν σε αυτό που έπρεπε, σε ένα παπούτσι του σήμερα, με τις επιρροές που «κουβαλούσε» ήδη από πιο παλιά.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Fancy χρώματα, flat αλλά και πιο ψηλές, οι εσπαντρίγιες φαίνεται πως με την δεύτερη προσπάθεια τους, ήρθαν για να μείνουν.

Της Μάρως Καρούση 

Advertisements

Πηγή

Advertisements