Μην χασετε

Ερμής στον Τοξότη από 9 ως 29 Δεκεμβρίου 2019. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Στις 9 Δεκεμβρίου ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και θα παραμείνει ως τις 29 Δεκεμβρίου 2019. Ο Ερμής στον Τοξότη είναι σε πτώση και επομένως, ο πλανήτης δεν μπορεί να εκφράσει τα θετικά του στοιχεία. Υπάρχει μια βιασύνη για να μάθουμε και έχουμε παθιασμένη σκέψη, αλλά χάνουμε τις λεπτομέρειες και δεν έχουμε την ικανότητα να δούμε μια κατάσταση σε συναισθηματικό επίπεδο. Γινόμαστε ανήσυχοι και λέμε πολλά για να εξηγήσουμε αυτό που θέλουμε.

Ερμής στον Τοξότη: Η ζωή είναι ενθουσιασμός, φιλοσοφία & περιπέτεια!

Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε τολμηρές ιδέες. Επιδιώκουμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας διαμέσου της φιλοσοφίας. Μαθαίνουμε καλύτερα, όταν μας δίνεται η ελευθερία να σκεφτόμαστε και όταν τα πράγματα που μαθαίνουμε είναι διασκέδαση. Δεν έχουμε οργάνωση στο μυαλό μας και δεν μπορούμε να βάλουμε τάξη στις σκέψεις μας. Οι άλλοι θαυμάζουν τον ενθουσιασμό μας και πιστεύουν ότι είμαστε πολύ ανοιχτόμυαλοι.  Φιλοσοφούμε τα πράγματα και απολαμβάνουμε κάθε πληροφορία που μπορεί να μας βοηθήσει να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων.

Έχουμε νέες ιδέες και οράματα για το μέλλον. Οι συνομιλίες γίνονται τώρα με χαρούμενο τρόπο και επιδιώκουμε τις φιλοσοφικές συζητήσεις. Είμαστε περίεργοι και ανοιχτόμυαλοι και ψάχνουμε την αλήθεια. Όμως, έχουμε την τάση να λέμε ό, τι έρχεται στο μυαλό μας, με αποτέλεσμα τα καυστικά λόγια μας να πληγώνουν τους άλλους, όχι όμως σκόπιμα. Αυτό όμως, από τη θετική πλευρά, μας καθιστά εξαιρετικά τίμιους και ειλικρινείς, και ό, τι λέμε, γίνεται κάτω από την παρόρμηση της στιγμής. Επίσης, διακόπτουμε το συνομιλητή μας, χωρίς να ακούμε τίποτα από αυτά που μας λέει, κι αυτό διότι πρέπει να πούμε αυτό που σκεφτόμαστε, χωρίς καμία καθυστέρηση!

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας.

Advertisements

Ερμής στον Τοξότη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στον Τοξότη στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, θα πρέπει να προσέξετε τις δογματικές απόψεις σας και να αποφύγετε την πνευματική υπερηφάνεια και την κενοδοξία. Προσέξτε την επικοινωνία με τα πεθερικά σας και κρατήστε κάποια απόσταση. Μια επίσκεψη ή μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον που είναι πολύ μακριά ή και ένα μακρινό ταξίδι, θα σας απασχολήσουν. Έχετε μια τάση να μελετάτε διάφορα θέματα, να έχετε περισσότερες από μια δουλειές και να έχετε πολλά έργα την ίδια στιγμή. Θα θέλετε να βρίσκεστε σε κίνηση και ίσως να σχεδιάσετε ένα ταξίδι. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε τώρα και να μεταφέρετε τις ιδέες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Με τον Ερμή να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, θα είστε μυστικοπαθείς σε συναισθηματικά φορτισμένα θέματα που αφορούν τη σ∈ξουαλικότητα, τα συναισθήματα στις σχέσεις και τα χρήματα που μοιράζεστε με τους άλλους. Υπάρχει πιθανότητα να αποκαλυφθούν ίντριγκες και μυστικά. Προσέξτε την εκδικητικότητά σας, καθώς μπορεί να εκφράζεστε με αρνητικότητα. Θα σκέφτεστε πώς μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, αλλά θα ανησυχείτε ή θα έχετε διαφωνίες σχετικά με θέματα κληρονομιάς ή χρήματα. Τώρα δε θα είστε ικανοποιημένοι με επιφανειακή γνώση και πληροφορίες, αλλά θα επιδιώξετε να εξετάσετε το βάθος των πραγμάτων, ανακαλύπτοντας και γνωρίζοντας τα μυστικά των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, η επικοινωνία με τους άλλους δε θα είναι αρμονική, αλλά θα σας επιτρέψει να λάβετε σωστές πληροφορίες, ιδέες και συμβουλές. Μπορεί να είστε τώρα ο εκπρόσωπος μιας επιχείρησης ή αυτός που χειρίζεται τις διαπραγματεύσεις, τις συμβάσεις, τα αρχεία ή τις λογιστικές εργασίες. Τώρα θα ανησυχείτε για το τι σκέφτονται οι άλλοι για σας και θα αναζητάτε την επικοινωνία με το κοινό και μπορεί να γίνετε καλός μεσολαβητής ή διαιτητής. Θα μιλάτε πολύ στο τηλέφωνο, αλλά εύκολα θα ερεθίζεστε ή θα γκρινιάζετε. Θα πρέπει να μάθετε να χαλαρώνετε και να μην αφήνετε τα ασήμαντα θέματα να σας ενοχλούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, πετυχαίνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Οι συζητήσεις με τους συναδέλφους σας ή τους εργοδότες σας, θα έχουν θετικά αποτελέσματα, και είναι πιθανό να επιφέρετε κάποιες μικρές αλλά ωφέλιμες αλλαγές. Λόγω της ανησυχίας σας, θα σας αγχώνει η καθημερινή ρουτίνα σας, την οποία θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε. Αν ασχολείστε με διανοητική εργασία, θα είστε πρακτικοί, πολύ παρατηρητικοί, αποτελεσματικοί και συστηματικοί στη δουλειά σας. Αν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες για την υγεία σας, τώρα θα τις διευθετήσετε. Θα σκέφτεστε να κάνετε μερικές πρακτικές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα σας.

Advertisements

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, θα αναζητάτε τώρα περισσότερο το φλερτ. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η αυθόρμητη ροή των σκέψεων σας, διεγείρουν τους άλλους. Ευνοούνται το τραγούδι, η συμμετοχή σε πνευματικά παιχνίδια, η διασκέδαση και η ευχαρίστηση. Η ευμετάβλητη φύση σας μπορεί να σας κάνει άστατους στην ∈ρωτική σας ζωή, έτσι ώστε να κυνηγάτε την ποσότητα εις βάρος της ποιότητας και να έχετε περισσότερους από έναν εραστή. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η αυθόρμητη ροή των σκέψεών σας, ζωντανεύουν τώρα, μιλώντας στα πλήθη ή σε διαλέξεις. Μπορεί να σας είναι όμως δύσκολο να δείτε και να κατανοήσετε τις απόψεις των άλλων ανθρώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, θα θέλετε να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας, αλλά δε θα γίνεστε κατανοητοί. Θα έχετε περισσότερη νοσταλγία και θα θυμάστε τις προηγούμενες ημέρες, μιλώντας για ό, τι συνέβη στο παρελθόν. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις στην οικογένειά σας ή ίσως το σπίτι σας να γίνει ένα μέρος μάθησης. Θα μπορούσατε να σκέφτεστε ακόμα και μια αλλαγή κατοικίας. Επιδιώξτε να έχετε μια καλή συζήτηση με τον εαυτό σας, αλλά μην προσπαθείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους άλλους. Θα σκέφτεστε σε βάθος τα πράγματα, καθώς και τις συζητήσεις που κάνετε. Θα έχετε αυξημένη διαίσθηση και οι συζητήσεις σας με τους άλλους θα είναι σοβαρές και σημαντικές.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, επιθυμείτε την επικοινωνία και τη διανοητική διέγερση, αλλά προσέξτε να μην εμπλακείτε σε κακοπροαίρετο κουτσομπολιό. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να γράψετε άρθρα ή βιβλίο. Θα είστε πάρα πολύ ομιλητικοί και θα λέτε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε. Η εξυπνάδα σας και η ικανότητα επικοινωνίας σας θα σας ευνοήσουν στο γράψιμο ή τη δημόσια ομιλία ή στο εμπόριο. Προσέξτε, γιατί μπορεί να υπερβάλλετε ή ακόμα να λέτε και ψέματα. Η διανοητική σας δύναμη κατευθύνεται προς συγκεκριμένους στόχους και θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Θα υπερέχετε στην ομιλία, στη γραφή και στην επικοινωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, οι πειστικές σας ικανότητες και γενικά η γλυκιά φωνή σας, θα σας κάνουν να μπορείτε να πείσετε σχεδόν όλους με τις ιδέες σας. Θα είστε εφευρετικοί ώστε να κερδίσετε χρήματα, ειδικά αν εργάζεστε ως γραμματέας ή βιβλιοθηκονόμος ή ως λογιστής. Η επιδεξιότητα, η ευελιξία, η προσαρμοστικότητα και η εξυπνάδα σας, θα σας επιφέρουν οικονομικά πλεονεκτήματα. Μπορεί επίσης να κερδίσετε χρήματα με τη διδασκαλία ή με κάποιο τρόπο επικοινωνίας, κάνοντας γνωστές τις ιδέες σας στους άλλους. Το μυαλό σας θα είναι απασχολημένο με τις επιχειρήσεις και τις οικονομικές σας υποθέσεις και θα έχετε πρωτότυπους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, μπορεί να πετύχετε κάτι σημαντικό, από τον τρόπο έκφρασης της προσωπικότητάς σας. Μπορεί να κάνετε παρουσιάσεις, διαπραγματεύσεις και να εκφράζετε την άποψη σας με ένα σαφή και άμεσο τρόπο. Έχετε ευγλωττία και μιλάτε με άμεσο και πειστικό τρόπο που σας καθιστά δημοφιλείς. Με το ισχυρό μυαλό σας, έχετε μια αληθινή κατανόηση μαζί με ένα σαφές όραμα για τη ζωή και αφήνετε σημάδια πίσω σας. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να πετύχετε κάτι μεγάλο, αποδίδοντας ιδιαίτερη προσοχή στην έκφραση της προσωπικότητάς σας. Προσέξτε να είστε συνεπείς και όχι διασκορπισμένοι, διαφορετικά οι προσπάθειές σας θα είναι αναποτελεσματικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, είναι μια χρονική περίοδος για να σκεφτείτε και να διερευνήσετε πρόσωπα και πράγματα που αγνοούσατε στο παρελθόν. Προσέξτε, γιατί η σιωπή και η επιφυλακτικότητά σας θα μπορούσαν να παρερμηνευθούν και να δημιουργήσετε συναισθηματική απόσταση. Υπάρχουν κάποια εμπόδια στην επικοινωνία, είτε γραπτώς, είτε στη λεκτική διατύπωση, είτε απλά στις σκέψεις σας. Θεωρείτε ότι τώρα είναι δύσκολο να σχετίζεστε με το εξωτερικό περιβάλλον σας και αντιμετωπίζετε επικοινωνιακές δυσκολίες. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος για να στοχαστείτε και να εξετάσετε πρόσωπα και πράγματα που τα αγνοούσατε στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, επιδιώκετε να κοινωνικοποιηθείτε και να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και ιδανικά με σας. Θα πρέπει να προσέξετε οι ιδέες σας να μην είναι εκκεντρικές ή ανέφικτες. Θα έχετε μέσα σας το πνεύμα της περιπλάνησης και πηγαίνετε από το ένα πρόσωπο στο άλλο, αναζητάτε την κίνηση και πηγαίνετε αλλού, όταν κάτι άλλο συλλάβει η φαντασία σας. Μπορείτε να μάθετε πολλά πράγματα από τους φίλους σας, αλλά αν είστε αδιάκριτοι, θα συναντήσετε προβλήματα ή σκάνδαλο. Αν ανήκετε σε οποιοδήποτε σύλλογο ή κοινωνικό φορέα, θα συμμετέχετε σε ομαδικές συζητήσεις ή συνεδριάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, έχετε καλές οργανωτικές ικανότητες και την ικανότητα να σχεδιάζετε για το μέλλον. Μπορείτε να ξεχωρίσετε μέσα από τον προσεκτικό σχεδιασμό της σταδιοδρομίας σας. Θα είστε οξυδερκείς, θα μπορείτε να επικοινωνείτε με το κοινό και με εκείνους που βρίσκονται στην εξουσία και θα έχετε λόγο στη λήψη αποφάσεων και την ικανότητα εκτελεστικής εξουσίας. Προσέξτε τον εγωισμό σας, γιατί μπορεί να βλάψει τη φήμη σας ή να καταστρέψει τις φιλοδοξίες της σταδιοδρομίας σας. Οι σκέψεις σας επικεντρώνονται στην ολοκλήρωση, την επαγγελματική πρόοδο και την ενεργό συμμετοχή στον ευρύτερο κόσμο.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα