Μην χασετε

«Εμφύλιος» στον οίκο μόδας Nikos-Takis: Το σύμφωνο συμβίωσης & τα εξώδικα

Μία απίστευτη τροπή έχουν πάρει οι σχέσεις των δύο ανθρώπων που ήταν σύντροφοι και συνεργάτες και κατέληξαν εχθροί.

Advertisements

«Η αυτοκρατορία της μόδας, το σύμφωνο συμβίωσης και τα εξώδικα». Αυτός ήταν ο τίτλος του ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο Πρώτο Θέμα, το οποίο μιλάει για έναν πραγματικά διαφορετικό εμφύλιο στον οίκο Νίκος-Τάκης.

Ο Νίκος Τσιμπίλης, ο ένας από τους δημιουργούς του θρυλικού οίκου μόδας έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2010 και άφησε πίσω του μια τεράστια περιουσία και μια διαθήκη με όσα ήθελε να πει κα ινα γνωρίζει ο συνέταιρός του Τάκης Καραμπόζας.

Λίγα χρόνια μετά, το καλοκαίρι του 2016 ο 81χρονος Τάκης αποφάσισε και σύναψε με τον 49 χρονο Χάρη Τσιάρα ένα σύμφωνο συμβίωσης, θέλοντας να επισφραγίσει την 30χρονη κοινή πορεία τους στη ζωή. Ο Λαρισαίος Χάρης Τσιάρας, πρώην ΟΥΚάς, είχε γνωρίσει μέσα στη μονάδα τον σχεδιαστή Νίκο κι από εκείνη την ημέρα και η δική του ζωή  συνδέθηκε με το θρυλικό οίκο μόδας, ο οποίος έχει βάλει τη σφραγίδα του σε γυναίκες όπως η Λίζ Τέιλορ, η Τζάκι Κένεντι- Ωνάση, η Λίντα Έβανς, η Μαρία Κάλλας, η Τζένη Καρέζη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Στις 28 Δεκεμβρίου του 2018 ο Χάρης Τσιάρας παίρνει στα χέρια του μία εξώδικη πρόσκληση για συναινετική λύση του συμφώνου συμβίωσης, υπογεγραμμένη από κάποιον δικηγόρο της Κοζάνης, εκ μέρους του Κοζανίτη Τάκη Καραμπόζα. Η πρώτη του κίνηση ήταν να επικοινωνήσει με τον σύντροφό του και συνεργάτη του, αλλά στάθηκε μάταιο.

Έναν χρόνο μετά, στα τέλη Φεβρουαρίου του 2019 ο Χάρης παρέλαβε μια αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία ο Τάκης ζητούσε από το δικαστήριο να διαταχθεί η αποχώρησή του από το διαμέρισμα της Αρδηττού, εκεί όπου συζούσαν, και να εκδοθεί προσωρινή διαταγή με την οποία να ρυθμιστεί προσωρινά η παραχώρηση αποκλειστικά στον ίδιο. Στα ασφαλιστικά μέτρα ζητούσε και την προσωποκράτησή του για ένα έτος με ποινή 3.000 ευρώ.

Τελικά, στις 20 Ιουνίου οι δυο τους βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ο Τάκης Καραμπόζας ισχυρίζεται ότι έχει γίνει και παράνομη ιδιοποίηση ποσού 16.800 ευρώ από την προσωπική του κάρτα ανάληψης, ενώ ο Χάρης από την πλευρά του μιλάει για σκευωρία σε βάρος του με τη βοήθεια του Κ.Δ. (δεν δίνονται τα ακριβή στοιχεία για εύλογους λόγους) και πλύση εγκεφάλου από τους συγγενείς του σχεδιαστή ώστε για να φύγει από το σκηνικό που αφορά την περιουσία.

Η δικαστική απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί τον Ιούλιο.

Φωτογραφίες: NDP

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα