Ερωτήσεις από τους followers της στο Instagram σχετικά με το Survivor και τις συνθήκες διαβίωσης στον Άγιο Δομίνικο δέχτηκε η Ελένη Χατζίδου.

 

Η τραγουδίστρια, η οποία είχε λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης, άνοιξε κουβέντα με τους ακολούθους της κι εκείνοι δεν έχασαν την ευκαιρία να τη ρωτήσουν για το συμβαίνει όταν κλείνουν οι κάμερες στο νησί.

Ένας από αυτούς τη ρώτησε αν η παραγωγή δίνει φαγητό στους παίκτες κρυφά και εκείνη απάντησε: «Αυτήν την κρυφή ελπίδα είχα κι εγώ».

 

 

 

Σε άλλη ερώτηση, για το αν θα επέστρεφε στο reality έστω και ως guest star ξεκαθάρισε: «Γελάω μόνη μου! Έκανα εικόνα ο Λιανός να λέει “έχουμε καινούρια παίκτρια που ήρθε να ενισχύσει την ομάδα των διάσημων!!” και να δουν εμένα! Τρολ!»

 

Τέλος αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που προέκυψαν από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι: «Δεν είχα περίοδο για πολλούς μήνες λόγω της ταλαιπωρίας και της πείνας και όχι λόγω κάποιου χαπιού που πολλοί νόμιζαν ότι μας δίνουν. Ακόμα, ήμουν ένα βήμα πριν το χειρουργείο των φωνητικών μου χορδών καθώς έκανα πολυποειδή εκφύλιση από την ταλαιπωρία όπως είπε ο γιατρός».

  Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Δεν έχω κάνει, ούτε θα κάνω, ούτε θέλω να κάνω one night stand - Είμαι πολύ ρομαντικός άνθρωπος»

 

 

πηγη