Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την εκπομπή της με την είδηση που κάνει το γύρο του, με την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων.

Η φωτιά εξαπλώθηκε αστραπιαία στην οροφή του γοτθικού κτιρίου που ανεγέρθηκε πριν από οκτώ αιώνες φθάνοντας στο βέλος της, που κατέρρευσε, ακολουθούμενο από ουσιαστικά όλη τη στέγη.

Η κατασκευή του ιστορικού Καθεδρικού Ναού άρχισε το 1163 μ.Χ και ολοκληρώθηκε στα μέσα του 13ου αιώνα. Σε 8,5 ώρες όμως καταστράφηκε η οροφή και τέθηκαν σε κίνδυνο πολλά κειμήλια που υπήρχαν μέσα στον ναό.

Πολλοί σκιτσογράφοι έσπευσαν να αποτυπώσουν τη λύπη τους για το συμβάν μέσα από σχέδια, με πρωταγωνιστή τον διάσημο ήρωα του Βίκτωρ Ουγκό, Κουασιμόδο.

Δείτε επίσης: Τζένη Μπαλατσινού: Δεν έχω βρει ούτε νυφικό – Έχουμε επιλέξει κουμπάρους

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε πως όταν έμαθε την είδηση ταράχτηκε!«Συγκλονίστηκα, ταράχτηκα με την είδηση της καταστροφής της Παναγίας των Παρισίων. Μας τάραξε… πώς μία στιγμή μπορεί να έρθει και να χάσεις ένα μνημείο… Το μυαλό μου δεν το χώραγε, έλεγα δεν είναι αλήθεια. Διαβάζαμε με την κόρη μας στα ξένα μέσα για την Παναγία των Παρισίων και σοκαρίστηκα».

Δείτε τι άλλο είπε η Ελένη για το εν λόγω γεγονός!

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ήξεραν όλοι ότι η σύντροφός μου με απατά εκτός από μένα

Πηγή