Μην χασετε

Ελένη Γερασιμίδου: «Στεναχωρήθηκα. Με έχουν στην αφίσα μαζί με την Πηνελόπη Πιτσούλη»

“Θα έπρεπε και η μια και η άλλη να έχουμε ξεχωριστές αφίσες. Δεν το έκανα καν θέμα. Σας έκανε εντύπωση; Έκανε και σε άλλους”.

Advertisements

Η Ελένη Γερασιμίδου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού και στον Κώστα Τσουρό. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην καινούρια παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει, στο θεατρικό μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά», σε σκηνοθεσία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, που θα ανέβει το καλοκαίρι στο θέατρο Άλσος. Η Ελένη Γερασιμίδου εξέφρασε το παράπονό της για την αφίσα της παράστασης, καθώς η ίδια και η Πηνελόπη Πιτσούλη μοιράζονται την ίδια αφίσα αντί να έχουν η καθεμιά τη δική της.

Δείτε επίσης: Βασίλης Τερλέγκας: «Ο Θεός ήρθε, μου άλλαξε το λάστιχο και εξαφανίστηκε»

«Ποτέ δεν το έβαλα αυτό το θέμα. Ποτέ. Εγώ δεν το έχω δει το δελτίο τύπου. Ας είναι δεν πειράζει. Είναι οι ρόλοι έτσι, που είναι κάποιοι οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι, φαντάζομαι και με αυτή τη λογική, ίσως να έγινε και η αφίσα. Εντάξει, δεν μπορώ να σας κρύψω ότι δεν στεναχωρήθηκα. Απλώς επειδή τυχαίνει να είμαι με μια πολύ σπουδαία ηθοποιό μαζί, οι δυο μας στην αφίσα, που θα έπρεπε και η μια και η άλλη να έχουμε ξεχωριστές αφίσες, όπως όλοι, είναι τιμή μου να είμαι δίπλα στην Πηνελόπη.

Οπότε το είδα έτσι. Δεν το έκανα καν θέμα. Σας έκανε εντύπωση; Έκανε και σε άλλους. Αυτό είναι ένα μήνυμα σε αυτούς που αποφάσισαν πως θα μας βάλουν στην αφίσα. Δεν πειράζει. Θα πάω να πω γιατί με έβαλες κάτω από την….. Τι μου φταίνε αυτοί; Άλλοι αποφασίζουν για τις ταμπέλες», λέει η Ελένη Γερασιμίδου.

Δείτε επίσης: Σάλος με το αστρονομικό ποσό που κόστισε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα