Η παρουσιάστρια του «Έλα χαμογέλα» αποκάλυψε πως μέσα στην εβδομάδα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι έχει επανασυνδεθεί με πρώην σύντροφό της, έναν άνθρωπο με τον οποίο, υποτίθεται ότι, είχε σχέση πριν τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Χριστίδου: Πράγματα επιστημονικής φαντασίας

Η Σίσσυ Χριστίδου από την εκπομπή της απάντησε ανοιχτά λέγοντας πως κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά και η ίδια δεν ξέρει τον άντρα που της χρεώνουν ως σχέση. «Μπορεί να διαβάσεις για εσένα πράγματα που είναι επιστημονικής φαντασίας», είπε φανερά εκνευρισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει υπάρξει καμιά επανασύνδεση με πρώην σύντροφό της, μετά το χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον πρώην, όπως ανέφεραν, σύντροφό της Χρήστο Γκάλη, με τον οποίο ανέφεραν πως η Σίσσυ Χριστίδου ήταν ζευγάρι στο παρελθόν επί 2,5 χρόνια και πως η επανασύνδεσή τους είναι ο λόγος που εκείνη ταξιδεύει συχνά πια στη γενέτειρά της τη Θεσσαλονίκη.

«Αναφέρουν δημοσιεύματα πως έχει υπάρξει επανασύνδεση με πρώην σύντροφό μου. Εγώ αυτόν τον άνθρωπο δεν τον ξέρω καν» ανέφερε η Σίσσυ Χριστίδου. Δείτε το στιγμιότυπο από την εκπομπή της.

Πηγή