Μην χασετε

«Είναι σαν σαμπρέλες»: Άγριο κράξιμο για την νέα εμφάνιση της Παναγιώταρου μετά τις πλαστικές!

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι η βασίλισσα των αλλαγών όσον αφορά της εξωτερική της εμφάνιση αλλά αυτήν την φορά μάλλον της γύρισε μπούμερανγκ.

Advertisements

Η εκθαμβωτική ξανθιά που γνωρίσαμε από τον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks» παντρεύτηκε τον αγαπημένος τηςπ λαστικό χειρουργό και φαίνεται πως τον έβαλε να κάνει υπερωρίες πάνω της.

Το μοντέλο εμφανίστηκε στην τελευταία της φωτογράφιση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέροντας ότι οι αλλαγές που βλέπουν οι followers της προέρχονται μόνο από τα εξτένσιον στα μαλλιά που χρησιμοποίησε, μετά από έναν χρόνο που έκανε πολλές δοκιμές σε μήκος και χρώμα.

Όμως αυτό δεν μπορούσε να κρύψει το προφανές, ότι η Αλεξάνδρα προχώρησε και σε νέες πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της, καθόλου κολακευτικές όμως καθώς το υπάρχει εμφανής παραμόρφωση σε κάποια σημεία του.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Και ποια γυναίκα δεν ενδιαφέρεται για το σώμα της, για τα μπουτάκια της, πώς θα βγει στην παραλία»

Οι ακόλουθοί της δεν κρύφτηκαν πίσω από το δάχτυλό τους και «έκραξαν» το μοντέλο για όσα υποστήριξε χρησιμοποιόντας, κάποιοι από αυτούς, μάλλον αρκετά υποτιμιτικές εκφράσεις.

 

Διαβάστε επίσης: «Αυτή η γυναίκα με κατέστρεψε! Πούλησα το σπίτι μου για χρέη άλλων, πούλησα πίνακες…»

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα