Advertisements

Κάηκε το φαγητό στην κατσαρόλα ή το τηγάνι και δεν ξέρεις πώς μπορείς να καθαρίσεις εύκολα τον μικρό χαμό που δημιουργήθηκε; Προτού πετάξεις το σκεύος ολόκληρο, δοκίμασε τα παρακάτω κόλπα και σίγουρα θα καθαρίσεις εύκολα!

Στην πρώτη περίπτωση θα χρειαστείς ένα αναψυκτικό τύπου κόλα και να ακολουθήσεις τις οδηγίες παρακάτω.

Advertisements

Στη δεύτερη περίπτωση χρειάζεσαι υπομονή, νερό και ένα απορροφητικό χαρτί. Και στις δύο περιπτώσεις θα καταφέρεις να καθαρίσεις τα υπολείμματα που έχουν καεί και ουσιαστικά να τα κάνεις να ξεκολλήσουν από την επιφάνεια του σκεύους.

Advertisements

Πηγή