Μην χασετε

ΔΙΑΙΤΑ: Ένα γευστικό μενού για να κάψεις λίπος και να χάσεις το περιττό βάρος!

Αγαπητή μου αναγνώστρια θέλω να σου υπενθυμίσω κάτι: διακοπές και γιορτές “φινίτο”. Οι μεγάλες ποσότητες φαγητού, το αλκοόλ και τα γλυκά είναι καλό να μείνουν στο παρελθόν γιατί αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για να ξεκινήσεις δίαιτα. Ο Ιανουάριος εξάλλου, χαρακτηρίζεται από πολλά resolutions, υποσχέσεις, στόχους και όνειρα που θέλεις να γίνουν πραγματικότητα.

Αν μέσα στους στόχους σου είναι να αποκτήσεις μια καλλίγραμμη σιλουέτα, τότε είσαι στο σωστό θέμα γιατί η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Γεωργία Καπώλη, προτείνει ένα γευστικό μενού για να κάψεις το λίπος και να χάσεις πέντε κιλά σε ένα μήνα. Καλό θα ήταν παράλληλα με τη δίαιτα να εντάξεις στην καθημερινότητά σου μια δραστηριότητα για πιο γρήγορα αποτελέσματα και μεγαλύτερη απώλεια λίπους.

Έχε κατά νου ότι μια ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με τη γυμναστική θα σε διατηρήσει μια ζωή αδύνατη, χωρίς να έρχεσαι αντιμέτωπη με το φαινόμενο yo-yo.

* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα