Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ, το διήμερο αυτό αναμένεις με καρτερικότητα τον Ερμή να περάσει στον Τοξότη έτσι από αυτό το Σαββατοκύριακο γιατί η επιρροή του ξεκινά από πιο νωρίς, αισθάνεσαι παιδί στην σχέση σου. Θες να στολίσεις το δέντρο, θες να βγεις βόλτες, να πας ένα ταξίδι να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου, που μπορεί να μην έχουν πάθος ή μυστήριο αλλά είναι πιο ξεκάθαρα και για τους δυο σας τα πράγματα.

Η ιδανική συγκυρία για εσένα Κριέ μου που δεν έχεις μια σχέση είναι ο Ερμής που φεύγει από τον μυστηριώδη Σκορπιό και περνά στον ανάλαφρο και παιχνιδιάρη Τοξότη. Διευρύνεται ο κοινωνικός σου κύκλος και έχεις την ευκαιρία να δεις με άλλο μάτι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μόλις γνώρισες. Μπορείς ακόμη να έρθεις πολύ – πολύ κοντά με ένα άτομο που σας ενώνουν πολλά κοινά, η διάθεση σου για χιούμορ και φλερτ θα είναι τα δυνατά σου όπλα για το διήμερο αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Έχουμε και λέμε Ταύρε μου, η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου αυτό το διήμερο και το άλλο θετικό γεγονός είναι πως η Αφροδίτη κάνει ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Φέρνει αυτό που λέμε την απόλυτη κατανόηση από το ταίρι σου, την τρυφερότητα και την αληθινή αγάπη, κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο να μοιάζει ξεχωριστό και αξέχαστο.

Ενώ για εσένα Ταύρε μου, που δεν έχεις μια σχέση το διήμερο αυτό είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστό η Σελήνη έρχεται στο ζώδιό σου και δεν είναι μόνο αυτό που σε κάνει να πετάς από χαρά αλλά και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Κάτι μου λέει πως εσύ αυτό το διήμερο θα βρεις το ταίρι που έψαχνες εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα η γνωριμία ή η επαφή σας θα γίνει με πολύ μοιραίο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα Δίδυμε μου, σου ζητά να προσέχεις αυτό το διήμερο. Να δώσεις προσοχή σε αυτά που ακούς από το ταίρι σου ή να φιλτράρεις τα λεγόμενα «καλοθελητών» που ίσως εκφράσουν την άποψη τους για τον-την σύντροφό σου. Μην επιτρέψεις σε κανέναν και σε τίποτε με ασάφειες να χαλάσουν τη διάθεση σου. Επίσης αυτό που ίσως να συμβεί το διήμερο αυτό είναι πως οι ιδέες σας θα έρθουν σε κόντρα με του ατόμου που αγαπάτε, να έχει διαφορετική άποψη για τις προθέσεις σας ή άλλες επιθυμίες.

Advertisements

Για εσένα Δίδυμε μου, που ενώ ήθελες πολύ αυτή την στιγμή να είσαι με ένα πρόσωπο, να έχεις δηλαδή μια σχέση θα σου έλεγα να το αναβάλεις. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δεν θα έλεγα ότι σε ευνοεί και πολύ στο να βρεις το σωστό άτομο για εσένα και το μέλλον σου. Η αλήθεια είναι πως θα έχετε πολύ διαφορετικά θέλω και γενικά οι απόψεις θα είναι αντίθετες. Να χαρείς για λίγο ακόμη την εργένικη ζωή γιατί σημασία δεν έχει να κάνεις μια σχέση αλλά να είναι και σωστή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσένα Καρκίνε μου που διαθέτεις μια σχέση, καταφτάνει ένα από τα καλύτερα διήμερα της ζωής σου. Η Αφροδίτη κάνει ένα πολύ δυνατό και ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα δεις λοιπόν το διήμερο αυτό την σχέση σου να ξεχειλίζει από αγάπη, τρυφερότητα και πολύ όμορφα συναισθήματα θα έρθουν στην επιφάνεια. Η αλήθεια είναι πως αν η σχέση που διαθέτεις την έχεις κάνει πρόσφατα θα δεις να γίνεται ακόμη πιο σοβαρή.

Ενώ για εσένα Καρκίνε μου που δεν έχεις μια σχέση, να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό θέλει μεγάλη προσοχή. Αν πραγματικά θες να κάνεις μια αξιόλογη σχέση, το τυχερό εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα όχι απλά σε ευνοεί, σου φέρνει με τον πιο μοιραίο τρόπο, το κατάλληλο άτομο στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Για εσένα Λέοντα μου, αναμένετε ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο, χαλαρές στιγμές με το ταίρι σου και επίσης θα αισθανθείς τη ζεστασιά και την οικειότητα να γίνονται συνδετικός κρίκος. Θα αφιερώσεις χρόνο στο δεσμό σου, επίσης θα αρχίσεις την Κυριακή να νιώθεις την επιρροή του Ερμή που περνά στον Τοξότη και το χιούμορ και η αισιοδοξία θα γίνουν η καλύτερη αφορμή για να ζεστάνεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στον άνθρωπο σου.

Για εσένα Λέοντα μου που δεν έχεις μια σχέση, το διήμερο αυτό δειλά – δειλά βγαίνεις από το καβούκι σου. Η εξωστρέφεια, η κοινωνικότητα και το χιούμορ σου μπορούν να σου φέρουν μια νέα και πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η γνωριμία αυτή που θα γίνει με έναν ιδιαίτερα ανάλαφρο τρόπο, μπορείς Λέοντα μου αν θες να την μετατρέψεις και σε σοβαρή σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αλλά και η Σελήνη που θα είναι στον Ταύρο, κάνει το Σαββατοκύριακο αυτό, ιδιαίτερο και άκρως αντιφατικό. Τα θέλω και οι επιθυμίες σου, έρχονται σε κόντρα με του προσώπου που αγαπάς, το διήμερο αυτό νιώθεις πως άλλα θες εσύ και άλλα το ταίρι σου. Χρειάζεται μια πιο διπλωματική στάση, μια πιο διαλλακτική συμπεριφορά διότι δεν υπάρχει λόγος να έρθετε σε σύγκρουση γιατί εσύ θες να πας στο αγαπημένο σου μπαράκι ενώ το ταίρι σου σινεμά.

Μοναχικέ μου Παρθένε, το διήμερο αυτό για εσένα δεν θα το χαρακτήριζα και το πιο ιδανικό για να κάνεις μια σχέση ή μια νέα γνωριμία. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ενδέχεται να σου φέρει γνωριμίες και επαφές που δεν ταιριάζουν στην δική σου προσωπικότητα. Να είναι ένα πρόσωπο που έχει εντελώς διαφορετικές απόψεις από εσένα. Ίσως να κάνεις μια γνωριμία και στην αρχή να νιώσεις πως έχετε πολλά να πείτε όμως στην συνέχεια να διαπιστώσεις πως σας χωρίζουν ακόμη πιο πολλά.

ΖΥΓΟΣ

Πολυαγαπημένε μου Ζυγέ το διήμερο αυτό για εσένα δεν θα έλεγα ότι είναι σούπερ ευνοϊκό για τν αισθηματική σου ζωή. Και αυτό γιατί η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σε κάνει να θες να εκφέρεις με κάθε τρόπο άποψη, να θες να χειραγωγήσεις τον-την σύντροφό σου με έναν όχι και τόσο κομψό τρόπο. Έχεις έναν τρόπο να θες να επέμβεις και να καθορίσεις μια κατάσταση. Συμβουλή; Αν δεν σου ζητήσει άποψη ή γνώμη μην την δώσεις.

Για εσένα Ζυγέ μου, το διήμερο αυτό, θα έλεγα πως είναι αρκετά έντονο με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Δεν το λέμε ευχάριστο και ερwτικό το Σαββατοκύριακο αυτό, μπορείς να κάνεις μια γνωριμία αλλά δεν σημαίνει πως μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό και ουσιαστικό. Παράταση στο ραντεβού σου με τον έρωτα θα σου δώσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα μπορούσα να πω πως είσαι πρωταγωνιστής του διήμερου. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί ιδανικό κλίμα στα αισθηματικά σου, με το ταίρι σου δείχνει ότι θα ζήσεις ρομαντικές στιγμές, η ειλικρίνεια και τα αληθινά συναισθήματα, η έμπρακτη αγάπη, τα χάδια και τα λόγια που βγαίνουν μέσα από την ψυχή μας είναι μερικά από αυτά που θα σας ενώσουν με τον άνθρωπο σου.

Για εσένα Σκορπιέ μου, για εσένα που δεν έχεις μια σχέση, η Αφροδίτη κάνει ένα πολύ όμορφο εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, προσοχή μεγάλη λοιπόν το διήμερο αυτό γιατί ένας μοιραίος έρωτας καραδοκεί να μπει στη ζωή σου και να στην αλλάξει όλη. Είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα να αποκτήσεις μια μεγάλη και συναρπαστική αγάπη. Τα μάτια σου δεκατέσσερα λοιπόν σε αυτό το Σαββατοκύριακο.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, σου ζητά να είσαι πιο προσεκτικός – ή αυτό το διήμερο με την αισθηματική σου ζωή. Θα έχεις μια ακατανίκητη επιμονή να κάνετε με το πρόσωπο που αγαπάς μόνο όσα επιθυμείς εσύ. Η επιμονή και η άκαμπτη σου συμπεριφορά μπορεί να φέρει σύγκρουση. Λίγο υπομονή και διπλωματία χρειάζεται γιατί από Δευτέρα έρχεται ο Ερμής στο ζώδιό σου και είναι σε θέση να τα αλλάξει όλα προς το καλύτερο.

Τοξότη μου για εσένα που δεν έχεις μια σχέση να θυμάσαι πως το Σαββατοκύριακο αυτό επειδή έχουμε και ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα δεν θα έλεγα πως είναι και από τα πιο τυχερά διήμερα. Μπορείς να κάνεις γνωριμίες αλλά θα υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα με το άτομο αυτό. Κάνε λίγο υπομονή να περάσει ο Ερμής στο ζώδιό σου. Μπορεί από το βράδυ της Κυριακής να αισθανθείς πως τα πράγματα είναι πιο αισιόδοξα και πιο ευοίωνα για την ερwτική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεια σου αγαπημένε μου Αιγόκερε, για εσένα το διήμερο αυτό θέλει προσοχή. Γιατί έχεις δυο πολύ όμορφες όψεις που είναι η Σελήνη στον Ταύρο και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Με αυτές τις δυο όψεις θα περάσεις πολύ ρομαντικά, ξεκούραστα και το ταίρι σου θα αναλάβει αποκλειστικά την φροντίδα σου. Είπα παραπάνω να προσέχεις γιατί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, θα σε κάνει να θες να επιβάλεις τις απόψεις σου και αυτό να σου φέρει κόντρα στη σχέση σου.

Για εσένα Αιγόκερε μου, που δεν έχεις μια σχέση, οι βόλτες με παρέες και φίλους είτε για φαγητό είτε για ποτό μπορούν να σου φέρουν μια δυνατή γνωριμία. Η Σελήνη θα είναι στον Ταύρο και η Αφροδίτη θα κάνει ένα πολύ όμορφο εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, πράγμα που σημαίνει πως έχεις την ευκαιρία να εισπράξεις τον θαυμασμό και το φλερτ από πολλές κατευθύνσεις. Μόνο πρόσεξε μην δράσεις υπερβολικά και επικριτικά γιατί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα ίσως σε κάνουν να αντιμετωπίσεις ένα πρόσωπο που σε φλερτάρει με καχυποψία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε το διήμερο αυτό για εσένα και την σχέση σου, θα αισθανθείς απέραντη ευτυχία, μιλάμε για ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο που θα σου ανεβάσει την ψυχολογία και θα σε κάνει να πεις λόγια αγάπης και ευγνωμοσύνης στο ταίρι σου. Μπορείτε να πάτε ένα ταξίδι με τον / την σύντροφό σου και ειλικρινά να περάσετε απίστευτα όμορφες στιγμές.

Για εσένα Υδροχόε μου το διήμερο αυτό, ετοιμάσου να εισπράξεις λόγια αποδοχής και θαυμασμού Μπορείς να επενδύσεις άνετα σε μια νέα γνωριμία και να προσμένεις στην διάρκεια της. Θα είσαι κοινωνικός-ή, πρόσχαρος-η και θα μπορέσεις να δημιουργηθεί μέσα από την οικειότητα μια δυνατή σχέση. Κάπου εκεί έξω είναι ένα ταίρι για εσένα και σε περιμένει να γνωριστείτε.

ΙΧΘΥΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο Ιχθύ μου θέλει προσοχή, γιατί ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε μπλοκάρει συναισθηματικά και να έχεις κάποιες κόντρες με το ταίρι σου. Επίσης είναι κρίμα να πάει χαμένη μια τόσο όμορφη όψη όπως είναι αυτή του εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, η όψη αυτή δημιουργεί απίστευτα όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάς και λαμβάνεις με κάθε τρόπο την φροντίδα και τα χάδια του. Ζήσε το χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Για εσένα Ιχθύ, που δεν έχεις ένα πρόσωπο στο πλάι σου δώσε βάση στο διήμερο αυτό το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να συναντήσεις με έναν μοιραίο τρόπο το άλλο σου μισό. Να γνωρίσεις το πρόσωπο που θα γίνει ταίρι σου με διάρκεια. Μην έχεις όμως υπερβολικές απαιτήσεις από την αρχή της γνωριμίας σας και στο λέω αυτό γιατί ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε κάνει να ζητήσεις πολλά παραπάνω από όσα μπορεί να σου αποδείξει.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα