Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερwτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

Γεια σας λατρεμένα μου ζώδια! Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιούνη και πάμε να δούμε αμέσως τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας. Καταρχάς ο Ερμής περνά στον Λέοντα και αυτό από μόνο του είναι ένα γεγονός σημαντικό για τα ερwτικά μας, το πάθος, η ένταση και η φλόγα μας κάνουν να ελπίζουμε σε κάτι θετικό.

Advertisements

Επίσης η Σελήνη θα βρίσκεται στον κοινωνικό Δίδυμο και σίγουρα θα συναντήσουμε κόσμο και κοσμάκι αυτό το διήμερο, θα περάσουμε ευχάριστα και θα ζήσουμε έντονες στιγμές. Δεν αποκλείεται να κάνουμε νέες γνωριμίες και μια νέα σχέση να δημιουργηθεί γιατί όχι στους αδέσμευτους. Πάμε να δούμε όμως λοιπόν ξεχωριστά για κάθε ζώδιο, πως θα περάσει το διήμερο αυτό. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 29 με 30 Ιουνίου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

 

ΚΡΙΟΣ

Με αυθόρμητη διάθεση σε οπλίζει η αλλαγή του Ερμή στον Λέοντα. Σε γεμίζει με πάθος και μεταξύ μας, με λίγο εγωκεντρική διάθεση χωρίς αυτό να είναι κακό απαραίτητα. Πάρε λοιπόν το ταίρι σου και πηγαίνετε ένα μικρό ταξίδι, μια απόδραση για να χαλαρώσετε και να έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι. Είναι μια καλή ευκαιρία να ζήσετε έντονες στιγμές και  ο ερwτισμός σας να είναι διάχυτος. Το μόνο που θα σου έλεγα να προσέχεις αυτό το διήμερο είναι να ακούσεις και τα θέλω του-της συντρόφου σου, τι επιθυμίες έχει για αυτό το διήμερο.

Για εσένα Κριέ μου που δεν έχεις μια σχέση, αλλά επιθυμείς διακαώς να αποκτήσεις ένα ταίρι. Το διήμερο αυτό είναι πραγματικά πολύ βοηθητικό και υπέρ σου στο να κάνεις μια νέα γνωριμία. Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους και ο Ερμής πέρασε στον Λέοντα. Θα γνωρίσεις λοιπόν νέα άτομα, θα βρεθείς σε κόσμο που δεν ξέρεις και θα έχεις την ευκαιρία να  σαγηνέψεις και να μαγέψεις το άτομο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, αυτό το διήμερο για εσένα αποκτά άλλο νόημα, διαισθάνεσαι ή έχεις αυξημένη την ικανότητα να διακρίνεις με πολύ εύκολο τρόπο τα θέλω και τις επιθυμίες που έχει το ταίρι σου. Με την διαίσθηση σου αυτή μπορεί ς να διακρίνεις αν έχει κάποιο παράπονο από τη σχέση σας. Είναι ένα πολύ θετικό Σαββατοκύριακο για να ζήσεις ουσιαστικά και αληθινά πράγματα με τον-την σύντροφό σου.

Μοναχικέ μου Ταύρε, το διήμερο αυτό σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση και σε παροτρύνει αν έχεις κάποιο ερwτικό απωθημένο να κάνεις το πρώτο βήμα προσέγγισης. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, σου χαρίζει απίστευτο ένστικτο και στην περίπτωση που ένα πρόσωπο σου αρέσει εδώ και καιρό αλλά δεν ξέρεις πώς να το προσεγγίσεις, βρίσκεις τα «τρωτά» του σημεία για να το κατακτήσεις.

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής από την νέα του θέση (στον Λέοντα) γίνεται πολύ βοηθητικός για εσένα. Υπόσχεται να σου φέρει παθιασμένη διάθεση και έντονο ερwτισμό. Είναι ιδανική ευκαιρία το Σαββατοκύριακο αυτό να δώσεις στον άνθρωπό σου πολλές αφορμές να σε θαυμάζει. Μεταδίδεις με κάθε τρόπο τον ενθουσιασμό σου και την Κυριακή η Σελήνη έρχεται στο ζώδιό σου να σε κάνει ακόμη πιο εκδηλωτικό-η στο ταίρι σου. Καλά να περάσετε Δίδυμε μου, όλα είναι πρίμα για εσένα το διήμερο αυτό.

Για εσένα που δεν διαθέτεις μια σχέση Δίδυμε μου, αμφιβάλλω αν θα μείνεις λεπτό μόνος-η το διήμερο αυτό. Ο Ερμής περνά στον Λέοντα και η Σελήνη στο ζώδιό σου, οπότε μιλάμε για ένα πολύ κοινωνικό και ευχάριστο Σαββατοκύριακο. Έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα άτομα και να φλερτάρεις με έναν σπάνιο τρόπο. Σπάνιο για τους άλλους τρόπο, αλλά συνηθισμένο για εσένα. Το πηγαίο σου χιούμορ κάνει το άτομο που σου αρέσει να νιώθει οικεία και ευχάριστα μαζί σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το διήμερο αυτό για εσένα Καρκίνε μου είναι και πρέπει να είναι άκρως χαλαρωτικό, φρόντισε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Σε περιμένει η Έκλειψη στο ζώδιό σου την επόμενη εβδομάδα, οπότε τότε θα έχει μια παραπάνω πίεση για εσένα. Πέρνα καλά με το ταίρι σου και προσπάθησε να ζήσεις ανέμελες στιγμές, εξομολογήσου την αγάπη και τον έρωτα σου, δείξε έμπρακτα το πώς νιώθεις για το πρόσωπο που αγαπάς και κάνε τη σχέση σου να είναι ισχυρή εκ των έσω.

Για εσένα Καρκίνε μου που είσαι μόνος-η, το διήμερο αυτό μπορεί να αποδειχθεί ως μια καλή αφορμή στο να περάσεις ένα ανέμελο, ήρεμο, αισιόδοξο, χαρούμενο και αυθεντικό Σαββατοκύριακο. Δεν μπορώ να σου υποσχεθώ για έναν νέο έρωτα, δεν θα στο αποκλείσω όμως. Αν θα κάνεις μια γνωριμία μέσα στο διήμερο αυτό θα είναι πραγματικά καρμική και μιλάμε για άτομο που θα μείνει για μια ζωή κοντά σου. Λίγο πριν την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, ρίξε το έξω όσο παραπάνω μπορείς.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής κατέφτασε στο ζώδιό σου, από αυτό το διήμερο λοιπόν ξεκινά μια όμορφη και άκρως ερwτική περίοδος για εσένα και το ταίρι σου. Έχεις ενθουσιασμό, παρορμητικότητα και διάχυτο ερwτισμό. Το μόνο που θα σου έλεγα να προσέχεις είναι  να μην έχεις άκαμπτη συμπεριφορά, μην επιμένεις με σθένος για κάτι, συζήτησε με το ταίρι σου, αν προκύψει κάποιο θέμα. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό και καυτό διήμερο, είτε πας κάπου είτε όχι να θυμάσαι πως σημασία έχει να πάρεις την καλή σου διάθεση μαζί.

Advertisements

Για εσένα που είσαι μόνος-η Λέοντα μου, έρχεται ένα ανανεωτικό διήμερο, που καλείσαι να κάνεις την σωστή επιλογή συντρόφου. Ο Ερμής πέρασε στο ζώδιό σου και η Σελήνη από την Κυριακή θα είναι στον κοινωνικό Δίδυμο, έχεις λοιπόν ανάμεσα σε πολλές γνωριμίες να επιλέξεις εκείνο το μοναδικό άτομο που θα σε συναρπάσει. Η επιλογή θα είναι δύσκολη, σε προειδοποιώ, οι γνωριμίες που θα κάνεις μέσα στο διήμερο είναι πολλές και αξιόλογες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσένα Παρθένε μου που διαθέτεις μια σχέση, το διήμερο αυτό σε βοηθά να καταλάβεις τι νιώθει το ταίρι σου. Χωρίς να σου πει το παραμικρό, διαισθάνεσαι τι θέλει από εσένα, τι ζητά από την σχέση σας, πόσο άνετα είναι σε αυτή, αντιλαμβάνεσαι ακόμη και το αν έχει κάποιο παράπονο ή πικρία από εσένα. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα αυξάνει τη διαίσθησή σου και σε βοηθά να συζητήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου, να απομακρύνεις τα όποια εμπόδια μπορούν να γίνουν στο μέλλον αγκάθια στο δεσμό σου.

Για εσένα Παρθένε μου που είσαι μόνος-η, το  διήμερο αυτό μπορεί να γίνει μια πολύ καλή αφορμή να έρθεις κοντά με πρόσωπο από το παρελθόν σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα σε κάνει να γνωρίζεις τον σωστό τρόπο αυτή την φορά για να πλησιάσεις το πρόσωπο που ποθείς. Να έχεις την επιτυχία που ζητάς, αρκεί μέσα σου να νιώθεις μια σχετική σιγουριά ότι ο άνθρωπος αυτός που ποθείς, είναι ένας χαρακτήρας που αξίζει πραγματικά.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστα τα νέα για εσένα το διήμερο αυτό,  ο Ερμής περνά στον Λέοντα και σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση και έντονο ερwτισμό, μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να περάσεις ένα υπέροχο και ανέμελο Σαββατοκύριακο. Με το ταίρι σου θα ζήσετε πολύ όμορφες στιγμές, είτε αποδράσετε, είτε απλά αποφασίσετε να πάτε μια απλή βόλτα.  Με την Σελήνη να είναι στους Διδύμους από την Κυριακή ενδέχεται να πάτε και σε κάποια ευχάριστη κοινωνική εκδήλωση.

Για εσένα Ζυγέ μου που είσαι μόνος-η το διήμερο αυτό είναι μια από τις καλύτερες ευκαιρίες για να απομακρύνεις αν το επιθυμείς την μοναχικότητα σου. Με τον Ερμή να έχει περάσει στον Λέοντα και την Σελήνη στον κοινωνικό Δίδυμο, προετοιμάσου γιατί θα έχεις πολλές νέες γνωριμίες και πραγματικά θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου.  Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακούσεις το ένστικτό σου για να μπορέσεις να κρίνεις ποιο από αυτά τα άτομα αξίζει μια θέση στην καρδιά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο Σκορπιέ μου είναι πραγματικά από τα πιο ήρεμα και ευχάριστα που έχεις ζήσει. Θέλω να μου το απολαύσεις, να χαρείς και να αφεθείς, να δείξεις τι νιώθεις στον άνθρωπο σου. Να κάνεις ότι  θες! Έρχεται από την επόμενη εβδομάδα μια πιο πιεστική περίοδος λόγω εκλείψεων, οπότε θα σου πρότεινα, οι στιγμές που θα περάσεις με το ταίρι σου να είναι πιο αυθεντικές και πιο ουσιαστικές. Φορτίστε τις μπαταρίες σας και δημιουργήστε μια ισχυρή σχέση, ώστε ότι και αν έρθει στο δρόμο σας να μπορείτε να το αντιμετωπίσετε.

Για εσένα Σκορπιέ μου, που δεν έχεις μια σχέση αυτό το διάστημα να θυμάσαι πως και κοινωνικό είναι αυτό το διήμερο και μπορείς να επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία και γιατί όχι να αλλάξει η ζωή σου εντελώς. Αν και μου δείχνει προσέγγιση από το παρελθόν σου, μην απορρίψεις την ιδέα της επανασύνδεσης, διότι μπορεί να υπάρχουν νέα δεδομένα και να έχουν αλλάξει πολλά! Μπορεί να πετύχει δηλαδή και το παρελθόν να γίνει μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής πέρασε στον Λέοντα και αυτό σημαίνει πολλά για την ερwτική σου ζωή, σου χαρίζει λάμψη, ενθουσιασμό και αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε τέλεια στη σχέση σου. Ο ερwτισμός σου θα είναι στα ύψη και αν κάτι θα σου έλεγα να προσέχεις το διήμερο αυτό, είναι να μην έχεις άκαμπτη συμπεριφορά, να ακούσεις και τα θέλω του προσώπου και όχι να κάνετε μόνο όσα επιθυμείς εσύ για αυτό το διήμερο.

Για εσένα που δεν έχεις μια σχέση Τοξότη μου αλλά επιθυμείς διακαώς να αποκτήσεις, να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό είναι άκρως ιδανικό για αλλαγές στην ερwτική σου ζωή. Με τον Ερμή να περνά στον Λέοντα σου χαρίζει ενθουσιασμό και μια αγέρωχη στάση, την οποία μπορεί να ερωτευθεί πολύ εύκολα κάποιο πρόσωπο, δεν έχεις παρά να αποδεχθείς το ερwτικό κάλεσμα που θα σου γίνει μέσα στο διήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα σε αυτό το διήμερο Αιγόκερε μου, δείχνει ότι με την Σελήνη να κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, σου φέρνει θα έλεγα μια αλλαγή (ευχάριστη) στην αισθηματική σου ζωή. Θα διακρίνεις είτε με έμπρακτο τρόπο είτε διότι θα αιωρείται στην ατμόσφαιρα ότι σε αγαπά πολύ το ταίρι σου. Ενδεχομένως να διαισθανθείς και κάποια παράπονα  που έχει από μέρους αλλά επειδή ακριβώς θα σου τα εκφράσει υπάρχει περιθώριο να τα προσπεράσετε.

Για εσένα Αιγόκερε μου που είσαι μόνος-η να θυμάσαι πως αυτό το διήμερο δεν αποκλείεται καθόλου να δεχθείς πρόταση για έξοδο από άτομο που είχατε κάτι ερwτικό στο παρελθόν. Καλείσαι αυτό το διήμερο κατά κάποιο τρόπο να πάρεις την απόφαση αν θα δεχθείς την επανασύνδεση που σου ζητά. Εγώ δεν θα σου πω πώς να αντιδράσεις, ούτε τι απόφαση να πάρεις αλλά θα σε συμβουλέψω να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά μιας ενδεχόμενης επανένωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε το διήμερο αυτό είναι μια πολύ αξιόλογη ευκαιρία να ανανεώσεις στο φουλ την ερwτική σου ζωή. Και η  Σελήνη θα είναι στον Δίδυμο και ο Ερμής θα περάσει στον Λέοντα, όπως καλά κατάλαβες μιλάμε για ένα Σαββατοκύριακο που θα σου δημιουργήσει τέλειες συνθήκες και εικόνες που θα τις θυμάσαι για καιρό. Αυτός ο Ερμής θέλει μόνο λίγο προσοχή μιας και μπορεί να σε κάνει να νιώθεις απόλυτος-η στις απόψεις σου. Επιστράτεψε την διπλωματία σου!

Για εσένα που είσαι μόνος-η Υδροχόε μου το διήμερο αυτό επιφυλάσσει πολλές καλές ευκαιρίες για την ερwτική σου ζωή, η Σελήνη θα είναι στους Διδύμους οπότε σου φέρνει πολύ νέο κόσμο γύρω σου, αποκτάς ένα ακροατήριο που σε θαυμάζει για αυτά που λες. Να σου θυμίσω εδώ πως ο Ερμής θα είναι στον αγέρωχο Λέοντα, σου χαρίζει κύρος και γοητεία στον λόγο σου, θα σε ερωτευθούν πολλά άτομα. Δεν έχεις παρά να διακρίνεις και εσύ με ποιο άτομο θα μπορούσες να περάσεις ένα άκρως ερwτικό διήμερο.

ΙΧΘΥΣ

Για εσένα Ιχθύ μου το διήμερο αυτό δείχνει να είναι αρκετά ήρεμο, φιλήσυχο και χωρίς καθόλου εντάσεις. Καλείσαι να το χαρείς όσο παραπάνω μπορείς και να πλησιάσεις το ταίρι σου ακόμη πιο πολύ. Η καθημερινότητα σας έκανε κάπως να χαθείτε και να απομακρυνθείτε την εβδομάδα που διανύσαμε. Μια βόλτα, ένα ρομαντικό δείπνο ή μια απόδραση όχι μόνο θα σας φέρει πιο κοντά αλλά μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μια πιο ξεκάθαρη συζήτηση για το μέλλον της σχέσης σας.

Για εσένα που είσαι μόνος Ιχθύ μου το διήμερο αυτό, έχεις την ανάγκη να ξεκουραστείς και να βρεθείς πιο πολύ με άτομα που γνωρίζεις καλά. Το οικείο περιβάλλον και μια γνώριμη αγκαλιά είναι στοιχεία που σου λείπουν και δεν αποκλείεται με φιλικό σου άτομο να περάσεις τα όρια της φιλίας και να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερwτικό. Το διήμερο αυτό θα νιώσεις πολύ άνετα πάρα πολύ άνετα, οπότε σκέψου ποια φιλία μπορεί να υπάρχει κίνδυνος να πάψει να υφίσταται!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα