ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ, super τέλειο αναμένεται το διήμερο αυτό για εσένα και την ερwτική σου ζωή. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να περνά στον Ζυγό, σου φέρνει μεγάλη ισορροπία και αρμονία στο δεσμό σου. Αποζητάς την τρυφερότητα και την αγάπη από το ταίρι σου και πασχίζεις να στα δείξει με κάθε τρόπο. Επίσης η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου, θες να αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα της σχέσης σας, δεν περιμένεις λοιπόν, ρίχνεις τις ιδέες σου και πιάνουν τόπο.

Για εσένα Κριέ μου, που δεν έχεις μια σχέση αυτό διάστημα, το διήμερο αυτό είναι πραγματικά τέλειο και άκρως ιδανικό να σπάσεις την μοναξιά σου. Με την Αφροδίτη και τον Ερμή να περνάνε στον Ζυγό, αλλά και την Σελήνη να είναι στο ζώδιό σου, ναι μεν θες να κάνεις μια σχέση αλλά επιθυμείς να είναι αρμονική και να σε ισορροπεί με κάθε τρόπο. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις την κατάλληλη γνωριμία, πρέπει να την αξιοποιήσεις με κάθε τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο αγαπημένε μου Ταύρε, αναμένετε να είναι ήρεμο, γαλήνιο και αρκετά τρυφερό. Στιγμές ρομαντικές, ερwτικές αλλά και εξομολογητικές έρχονται. Θα μαζέψεις πολλές αποδείξεις ότι σε αγαπά ο άνθρωπος που έχεις στο πλάι σου, θα δεις έμπρακτα όλα εκείνα τα συναισθήματα από τον-την σύντροφο σου. Αρκετά ευνοϊκό και θετικό το διήμερο αυτό είναι αν επιθυμείς να δεις την σχέση σου πιο σοβαρά. Αν θες λοιπόν να προτείνεις κάτι και να έχεις θετική απάντηση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις.

Ενώ για εσένα Ταύρε μου που δεν έχεις μια σχέση αυτό το διάστημα, το διήμερο αυτό έρχεται να γαληνέψει το μυαλό και την καρδιά σου. Παύεις να έχεις άγχος και ανησυχία, εκπέμπεις μια ηρεμία και αυτό είναι κάτι που μπορεί να γοητεύσει έναν άνθρωπο. Το θετικό, το διήμερο αυτό είναι πως δείχνεις τις προθέσεις σου, είσαι ξεκάθαρος-η με τα θέλω σου και αυτό δεν θολώνει την κρίση στο υποψήφιο άτομο που θα θελήσει να σε πλησιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκπληκτικό το διήμερο αυτό για εσένα Δίδυμε μου, με την Αφροδίτη και τον Ερμή να πηγαίνουν στον Ζυγό θα δεις την σχέση σου να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Εξομαλύνονται τυχών ασυνεννοησίες και προστριβές με το ταίρι σου και επιτέλους βρίσκεις τη χαμένη ηρεμία και γαλήνη στο δεσμό σου. Είναι ένα ευχάριστο ερwτικό διάλειμμα αφού πέρασες και μια δύσκολη και πιεστική εβδομάδα. Το μόνο μελανό σημείο είναι η Πανσέληνος η οποία ίσως σε κάνει να βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα. Μην βιαστείς να εκφέρεις άποψη για οτιδήποτε.

Για εσένα Δίδυμε μου που δεν έχεις μια σχέση, επειδή είναι από την μια ευνοϊκό το Σαββατοκύριακο αστρολογικά και εννοώ με την Αφροδίτη και τον Ερμή να περνάνε στον Ζυγό μπορείς να ελπίζεις σε ευχάριστες ανατροπές στα ερwτικά σου. Από την άλλη όμως κυριαρχεί και η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύ και σου θολώνει κάπως την κρίση. Ίσως η Πανσέληνος να σε ωθεί να βιαστείς να πάρεις μια απόφαση ενώ να μην είναι σωστή για εσένα και το ερwτικό σου μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσένα Καρκίνε μου το διήμερο αυτό είναι ήρεμο, ευχάριστο και γαλήνιο τόσο για εσένα όσο και για τον δεσμό σου. Τα πράγματα θα κυλήσουν όπως τα ονειρεύεστε, θα περάσεις ρομαντικές στιγμές με τον άνθρωπο σου, είτε μείνεις στην ερwτική σου φωλιά είτε βγείτε έξω για ένα ρομαντικό δείπνο. Επωφελήσου αυτές τις δυο ημέρες να κάνεις μια ήρεμη και εποικοδομητική κουβέντα για το μέλλον της σχέσης σας, θα σου βγει σε καλό.

Ενώ για εσένα Καρκίνε μου που δεν έχεις μια σχέση, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι πολύ θετικό και τυχερό να φέρεις σε ισορροπία την ερwτική σου ζωή. Αν δεν ήσουν σίγουρος-η για το τι θα συμβεί με ένα πρόσωπο, σου δημιουργούσε αμφιβολίες η μεταξύ σας κατάσταση, το διήμερο αυτό μπορείς να νιώσεις ότι το θολό τοπίο διαλύεται. Θα ξέρεις από αυτό το διήμερο και έπειτα αν αξίζει τον κόπο να επενδύσεις σε κάτι πιο σταθερό ή όχι.

ΛΕΩΝ

Λιοντάρι μου αγαπημένο, το διήμερο αυτό για εσένα είναι πραγματικά επεισοδιακό και ανατρεπτικό. Ξεκινώ αμέσως με τα ευχάριστα γεγονότα που είναι η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στον Ζυγό, σε ηρεμούν στο δεσμό σου και σε κάνουν να έχεις μια πιο διπλωματική στάση. Επίσης η Σελήνη θα είναι στον Κριό οπότε όλοι οι δρόμοι σε οδηγούν στο να ξεκινήσει κάτι νέο στο δεσμό σου, όπως για παράδειγμα να αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα σας που να ωφελεί και τους δυο σας.

Ενώ για εσένα Λιοντάρι μου που είσαι μόνος-η, δώσε βάση σε αυτό το διήμερο, να ξέρεις πως αστρολογικά έχεις την τύχη με το μέρος σου. Η Αφροδίτη και ο Ερμής πάνε στον Ζυγό, επίσης η Σελήνη θα είναι στο Κριό εκμεταλλεύσου λοιπόν την ευκαιρία να γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου. Ναι καλά ακούς, μπορείς να επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία και μάλιστα να σου εκπέμπει το άτομο την αρμονία και την γαλήνη που αποζητάς εδώ καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα του ζωδίου σου και του Ιχθύ, δεν σε βοηθά και πολύ! Και αυτό γιατί σε συνδυασμό της αντίθεσης του Άρη με τον Ποσειδώνα, ρίχνει κάπως την ενέργεια σου. Νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνει το ταίρι σου, ή δεν έχεις και πολύ όρεξη για πολλά. Αν θες την γνώμη μου, τίποτε αρνητικό δεν συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου και στο λέω αυτό γιατί θα περάσει από το μυαλό σου. Θα αισθανθείς λοιπόν ότι κάτι τρέχει αλλά μόνο μια αναίτια καχυποψία σου θα είναι. Είναι ένα περαστικό διάστημα, το οποίο θα περάσει και δεν θα αφήσει συντρίμμια.

Για εσένα Παρθένε μου που είσαι μόνος-η σου, το διήμερο δεν θα έλεγα πως είναι και το πιο ευνοϊκό της ζωής σου. Κάτι η Πανσέληνος και κάτι η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα σου φέρνει μια αναστάτωση εσωτερική. Σε κάνει να θες να απομονωθείς από τον πολύ κόσμο και αν θελήσεις να βγεις θέλει λίγη προσοχή διότι η κρίση σου είναι κάπως θολωμένη και ίσως να βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα για κάποιους ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, το διήμερο αυτό είναι πραγματικά πολύ θετικό και ευνοϊκό τόσο για τα ερwτικά σου, όσο και για την καθημερινότητα σου γενικότερα. Η Αφροδίτη και ο Ερμής έρχονται στο ζώδιό σου και σου φέρνουν την απόλυτη ηρεμία και γαλήνη στα προσωπικά σου. Αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα πιο διαφορετικά στο δεσμό σου και αν μια κατάσταση ή ένα θέμα σε πίκραινε μέχρι τώρα, από εδώ και πέρα η διπλωματική σου στάση σε βοηθά να αντιμετωπίζεις πολλά. Η σχέση σου και τα αισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλον γίνονται ολοένα και πιο δυνατά.

Μοναχικέ μου Ζυγέ, θα σε παρακαλέσω να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα το διήμερο αυτό. Η Αφροδίτη και ο Ερμής κατέφτασαν στο ζώδιό σου και σου χαρίζουν γοητεία και αρμονία στο λόγο σου. Γίνεσαι το πιο θελκτικό άτομο του Σαββατοκύριακου και όχι μόνο, προσελκύεις παραπάνω από ένα άτομα γύρω σου να σου ζητούν μια θέση στην καρδιά σου. Θα σε ερωτευθεί πολύ δυνατά ένα πρόσωπο, το ποιο θα είναι αυτό, είναι δική σου επιλογή καθαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, καταφτάνει ένα πολύ όμορφο και σούπερ διήμερο, το οποίο καλείσαι να το ζήσεις με πάθος εκεί που πρέπει αλλά και με ηρεμία όταν θα χρειάζεται να συζητήσεις με το ταίρι σου ένα σημαντικό σας θέμα.. Καλείσαι να τακτοποιήσεις την αισθηματική σου ζωή, διότι το Σαββατοκύριακο ίσως να δημιουργηθεί ένα χάος, άλλα να θες να κάνεις εσύ και άλλα το ταίρι σου. Αν θα έχεις μια πιο συγκαταβατική στάση να θυμάσαι πως θα περάσετε ένα πολύ όμορφο και δυνατό διήμερο με τον άνθρωπο σου.

Αν έχεις ανοιχτά ερwτικά κεφάλαια Σκορπιέ μου, καλείσαι το διήμερο αυτό να τα κλείσεις. Αν λοιπόν παίζει κάτι με κάποιο πρόσωπο το τελευταίο διάστημα, θα πρέπει να αποφασίσεις τι επίλογο θες να γραφτεί. Αν θες να είστε μαζί ή όχι, είναι μια απόφαση που πρέπει να την πάρεις, πρώτα από όλα για εσένα και δεύτερον για να μην παιδεύεις άδικα έναν άνθρωπο. Εγώ δεν μπορώ να σου πω τι απόφαση να πάρεις αλλά αν περνάς καλά με το άτομο αυτό θα πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπόψη σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα καλά νέα για εσένα Τοξότη μου είναι πως με την Αφροδίτη και τον Ερμή να περνάνε στον Ζυγό, ευτυχώς για εσένα και το ταίρι σου θα υπάρχει μια πιο διπλωματική στάση. Στα λέω αυτά γιατί η Πανσέληνος του Σαββατοκύριακου θα σε αναστατώσει και θα σε ρίξει κατά κάποιο τρόπο ψυχολογικά αλλά και η ενέργεια σου θα είναι κάπως μειωμένη. Σαν να μην έφτανε αυτό έχουμε και την αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα που δημιουργεί ένα παρασκήνιο χωρίς όμως να υπάρχει πίσω από αυτό κάτι ουσιαστικό.

Για εσένα Τοξότη μου που δεν έχεις μια σχέση το διήμερο αυτό είναι πολυσύνθετο και ιδιαίτερο. Από την μια η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Ζυγό φέρνουν ηρεμία και γαλήνη εσωτερική. Σε κάνουν να μην αγχώνεσαι για θέματα που δεν έχουν ουσία μεγάλη, όμως αυτή η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου- Ιχθύ, δημιουργούν μια θολή ατμόσφαιρα. Επίσης η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα, ρίχνουν την ενέργεια και τη διάθεση σου με αποτέλεσμα ακόμη και αν σε πλησιάσει ένα πρόσωπο εσύ να αποζητάς να απομονωθείς εκείνη την στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσένα Αιγόκερε μου, το διήμερο αυτό μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Έχεις την όρεξη και τη διάθεση να αλλάξεις πολλά στη ζωή σου, θες να δημιουργήσεις και να μεταμορφώσεις την καθημερινότητα σου. Δεν αποκλείεται λοιπόν να αποφασίσεις να δημιουργήσεις μια ζεστή ερwτική φωλιά και να γίνει το καταφύγιο σου με τον-την σύντροφό σου. Επίσης θα μπορούσες να πάρεις την απόφαση να γνωρίσεις-ει πρόσωπα από την οικογένεια του πρόσωπου που αγαπάς, να το πας κάπως πιο σοβαρά δηλαδή.

Για εσένα Αιγόκερε μου που είσαι μόνος-η είναι κατάλληλο το κλίμα αυτό το Σαββατοκύριακο να υποδεχθείς τον μεγάλο έρωτα. Έτσι, λοιπόν, εσωτερικά και εξωτερικά, αυτό το διήμερο δημιουργείς τις κατάλληλες συνθήκες για καλωσορίσεις μια νέα σχέση. Το διήμερο αυτό είσαι πιο προετοιμασμένος –η από ποτέ, η επιθυμία σου να αποκτήσεις ένα ταίρι είναι ακατανίκητη οπότε και θα συμβεί γιατί το θες πάρα πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι από τα τυχερά ζώδια του διημέρου, ο Ερμής και η Αφροδίτη που πέρασαν στον Ζυγό σε κάνουν πιο διπλωματικό και πιο ισορροπημένο στη σχέση σου. Θέλεις και αποζητάς την ηρεμία και την γαλήνη στη σχέση σου, αν λάβουμε και την Σελήνη στον Κριό θες να θέσεις σίγουρα νέες βάσεις στα ερwτικά σου. Θες να αλλάξεις πολλά και πράγματι κάνεις μια πολύ αρχή με το ταίρι σου αυτό το διήμερο, η κοινή ευτυχία σας είναι μέλημα σου και μελετημένη απόφαση που έχεις πάρει εδώ και καιρό.

Η Αφροδίτη και ο Ερμής που πάνε στον Ζυγό αυτό το Σαββατοκύριακο σε κάνει άκρως συναισθηματικό και σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις έναν σύντροφο που θα έχετε ηρεμία. Δεν επιζητάς μια παθιασμένη σχέση της μιας βραδιάς μα κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό, αποζητάς από έναν άνθρωπο το χάδι, την αγάπη και την ισορροπία. Το να εκπέμπει ζεστασιά και οικειότητα είναι πρωταρχική σου επιθυμία και είναι σπάνια η φορά που ξέρεις πολύ καλά τι θες και ζητάς οπότε αυτό προσελκύει το ανάλογο άτομο.

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου η αλήθεια είναι πως δεν σου ταιριάζει και πολύ αυτή τη φορά, και αυτό γιατί υπάρχει ταυτόχρονα χρονικά και η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα. Θολώνει κάπως την κρίση σου ή ρίχνει την ενέργεια σου, νιώθεις ότι κάτι τρέχει πίσω από την πλάτη σου που φυσικά και δεν συμβαίνει τίποτε αλλά εσένα η ιδέα αυτή κυριαρχεί έντονα. Αισθάνεσαι ότι ο άνθρωπος σου δεν στα λέει καλά ή εσύ δεν ήσουν όπως παλιά, είναι μια περίοδος που δεν πρέπει να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα γιατί θα κάνεις σίγουρα λάθος.

Για εσένα Ιχθύ μου που δεν έχεις μια σχέση, το Σαββατοκύριακο αυτό δεσπόζει η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ένα ευνοϊκό αστρολογικό γεγονός όμως τυχαίνει να σε επηρεάζει και η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα οπότε αυτό δεν σε βοηθά καθόλου. Δεν είναι ένα τυχερό Σαββατοκύριακο για να κάνεις μια νέα γνωριμία αφού η κρίση σου για το αν είναι το κατάλληλο πρόσωπο να μπει στη ζωή σου δεν θα είναι και τόσο ορθή. Το ραντεβού με τον έρωτα απλά αναβάλετε για το επόμενο διήμερο ενδεχομένως.

πηγη