Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο (23-24/2/2019)

Αγαπημένα μου ζώδια γεια σας! Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου και έχουμε αντιφατικές αστρολογικές όψεις, κάποια ζώδια θα περάσουν πάρα πολύ όμορφα και κάποια άλλα θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα την κτητική τους διάθεση γιατί αυτό θα φέρει ένταση στις σχέσεις τους. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό οπότε δημιουργεί ένα μυστήριο στο Σαββατοκύριακο και εντείνει τα πάθη. Έχουμε επίσης τον Ερμή να δημιουργεί ένα θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα και να μας ευνοεί σε μια πιο ειλικρινή και έντιμη στάση με το ταίρι μας.

Advertisements

 

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 23 με 24/2/2019

 

Στην αντίπερα όχθη η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα μας δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας και ζήλειας, που αν ξεφύγουμε από τα όρια μας θα γίνουμε καταπιεστικοί και θα φέρουμε την ένταση στο δεσμό μας. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά ποια ζώδια θα περάσουν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και ποια θα πρέπει να προσέχουν για να έχουν. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekendlove αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 23 με 24 Φεβρουαρίου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

 

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

 

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Αγαπημένε μου Κριέ, αυτό το Σαββατοκύριακο θέλω την προσοχή σου διότι η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα δημιουργεί κτητικές τάσεις και διαθέσεις. Για εσένα λοιπόν που έχεις μια σχέση ή έχεις κάνει πρόσφατα μια γνωριμία η σύνοδος αυτή δημιουργεί ένταση στο δεσμό σου. Κάτι σε πιάνει το διήμερο αυτό και προφανώς είναι ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να ζητάς αναφορά από το ταίρι σου και να το ελέγχεις με κάθε τρόπο. Θες να σου αποδείξει πόσο σοβαρά είναι τα αισθήματα του-της για εσένα, βέβαια επειδή δεν σε έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές, ενδεχομένως να κολακευτεί, και εσύ μην το παρακάνεις.

Για εσένα που είσαι μόνος-η Κριέ μου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να αποβεί μοιραία στα ερwτικά σου. Μπορεί να γνωρίσεις το άλλο σου μισό ή ένα πρόσωπο να σου δείξει με πολύ έντονο τρόπο ότι σε θέλει. Αν ξεκινήσεις κάτι νέο μέσα στο διήμερο αυτό μην επενδύσεις πολλά σε αυτή τη σχέση, διότι είναι πολύ πιθανό να είναι ένας ενθουσιασμός σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσένα Ταύρε μου το διήμερο αυτό είναι ιδιαίτερο και πολύ ευχάριστο για τα αισθηματικά σου. Ο Ερμής κάνει ένα πολύ όμορφο εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σε κάνει να αισθάνεσαι σίγουρος-η για τον εαυτό σου, νιώθεις αισιόδοξα και επιδιώκεις από το ταίρι σου την αρμονία και την ηρεμία. Νιώθεις αυτό το Σαββατοκύριακο πως όλα θα πάνε καλά και πράγματι κάνεις πράγματα με την σχέση σου, που όχι μόνο θα περάσετε καλά και ευχάριστα αλλά αφήνουν και το ενδεχόμενο να προχωρήσει πιο σοβαρά αυτό που έχετε.

Είσαι μόνος-η; Μέσα στο διήμερο αυτό να θυμάσαι πως ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σε φέρνει μπροστά σε πολύ σημαντικές γνωριμίες, θα συναντήσεις άτομα που στο μέλλον θα σου είναι απαραίτητα με κάποιο τρόπο. Δεν αποκλείεται γνωριμίες που θα κάνεις μέσα στο διήμερο να δράσουν καταλυτικά και για το ερwτικό σου μέλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Advertisements

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα κάνει αυτό το διήμερο για εσένα αρμονικό αλλά και ήρεμο. Δεν έχει εντάσεις ίσα – ίσα είναι από τα πιο αισιόδοξα και πολλά υποσχόμενο για τη σχέση σου Σαββατοκύριακο. Επιδιώκεις την εξέλιξη του δεσμού σου ή αν κάτι σε αυτή έχει μείνει στάσιμο, τώρα μπορείς να προχωρήσεις σε αλλαγές και ανανέωση. Αυτό που θα σε κάνει πολύ χαρούμενο-η αυτό το διήμερο είναι πως νιώθεις πολύ έντονα την αμοιβαιότητα στην αγάπη, δεν είναι μονόπλευρο τίποτε από όσα νιώθεις για τον άνθρωπό σου.

Αν Δίδυμε μου δεν διαθέτεις αυτό το διάστημα κάποιο ταίρι, το Σαββατοκύριακο αυτό δεν θα αισθανθείς καθόλου μόνος-η. Θα είσαι ανάμεσα σε κόσμο και έχεις την ανάγκη να διασκεδάσεις, όσο για το αν θα προκύψει κάτι νέο στα ερwτικά σου δεν θα στο απορρίψω ως ενδεχόμενο αλλά ούτε και σου πω να περιμένεις σίγουρα. Οι γνωριμίες που θα κάνεις μέσα στο διήμερο αυτό, μπορεί να είναι πιο σημαντικές και από μια σχέση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικέ μου Καρκίνε αυτό το διήμερο για εσένα δεν είναι ότι καλύτερο για τα αισθηματικά σου και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα σε βάζει σε αρνητικές σκέψεις, νιώθεις πως κάτι ύποπτο συμβαίνει με την σχέση σου. Φυσικά και δεν υπάρχει τίποτε στη ζωή του-της αλλά εσένα σε κυριεύουν κτητικές διαθέσεις οι οποίες αν δεν περιοριστούν και δεν μετριαστούν, σίγουρα θα οδηγηθείς σε ένταση. Πραγματικά δεν θα συμβαίνει τίποτε απολύτως και επειδή η Σελήνη θα βρίσκεται στο Σκορπιό, κανέναν μυστήριο δεν θα καταφέρεις να διαλευκάνεις.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό και αυτό για εσένα Καρκίνε μου που είσαι μόνος-η σε κάνει να νιώθεις ελκυστικός/ή, να έχεις μυστήριο που θα μπορούσε ένα πρόσωπο να θελήσει να μάθει τι κρύβεις. Σε συνδυασμό με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις έναν καρμικό νέο έρωτα.

 

ΛΕΩΝ

Να και ένα ήρεμο, γαλήνιο και ξεκούραστο διήμερο για εσένα Λέοντα μου. Μπορεί να μην είναι ερwτικό και παθιασμένο (όχι πως σου το αποκλείω) αλλά έχει μια αξιοζήλευτη ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Είναι πολύ ευνοϊκό Σαββατοκύριακο αν επιθυμείτε να πάτε μια βόλτα, να δείτε φιλικά ή οικογενειακά σας πρόσωπα ή είναι μια καλή στιγμή να μείνετε οι δυο σας να σας τα πείτε. Μπορείτε να βρείτε επίσης μια λύση σε ένα θέμα που σας ταλάνιζε πολύ, να βρείτε μια χρυσή τομή σε ένα πρόβλημα που δεν τολμούσατε να το αγγίξετε διότι θεωρούσατε πως θα έρθετε σε σύγκρουση.

Για εσένα που είσαι μόνος-η, αυτό το διήμερο μπορεί να μην κρύβει ερwτικές εκπλήξεις και νέες γνωριμίες αλλά μπορεί να είναι αρκετά θετικό στο να ξεκινήσεις κάτι για εσένα. Αν το τελευταίο διάστημα σκεφτόσουν έντονα να αλλάξεις κάτι στην καθημερινότητα σου, αν ήθελες να μπεις σε μια σειρά όπως γυμναστήριο ή να αλλάξεις κάτι στο σπίτι σου, εκμεταλλεύσου αυτές τις δύο ημέρες για να μεταμορφωθείς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένε μου Παρθένε, αυτό το Σαββατοκύριακο με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα είναι αρκετά θετικό για τα αισθηματικά σου μιας και διακρίνεσαι από αμεσότητα. Θες να μιλήσεις με το ταίρι σου ευθέως, να λύσετε εκκρεμότητες και έρθετε πιο κοντά από ποτέ. Είναι σαν αυτό το διήμερο να ξεκαθαρίζεις τη θέση σου με απίστευτη εντιμότητα, ξεκαθαρίζεις τη θέση σου. Απαιτείς και από τον-την σύντροφό σου να σου δώσει σαφής απαντήσεις. Κάτι μου λέει πως θα ενωθείτε απόλυτα ως ζευγάρι αυτό το διήμερο.

Για εσένα που είσαι μόνος-η να ξέρεις πως αυτό το διήμερο θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στο να βρεις μεγάλες και ριζικές λύσεις για την ερwτική σου ζωή. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και η Σελήνη που εισέρχεται στον Σκορπιό σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου. Αν θες να διώξεις την μοναχικότητα σου ήρθε η ώρα να εντοπίσεις και να διορθώσεις τη στάση σου, κάτι που σου στερούσε την ερwτική παρέα.

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε μου Ζυγέ αυτό το διήμερο για εσένα που διαθέτεις μια σχέση, χρειάζεται το διήμερο αυτό προσοχή. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα επιζητάς μια πιο ξεκάθαρη ή πιο στενή δέσμευση, σχεδόν την απαιτείς, γίνεσαι χωρίς να το καταλάβεις πιο κτητικός-ή και αυτό σίγουρα σε οδηγεί στο σημείο να πιέζεις τον άνθρωπό σου συναισθηματικά. Όσο μπορείς και όσο είναι εφικτό περιόρισε το, μην δείχνεις με κάθε τρόπο τη ζήλεια σου, ακόμη και αν νιώθεις πως κάτι πονηρό υπάρχει στο δεσμό σου, η απάντηση είναι πως τίποτε δεν θα συμβαίνει.

Για εσένα που είσαι μόνος/η Ζυγέ μου θα σου αποκαλύψω πως έχεις πολύ- πολύ μεγάλες πιθανότητες να συναντήσεις έναν μεγάλο έρωτα το Σαββατοκύριακο αυτό. Τα μάτια σου δεκατέσσερα λοιπόν γιατί μιλάμε για μοιραίο και ανατρεπτικό έρωτα, από αυτούς που σπάνια συναντάμε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διήμερο Σκορπιέ μου έχει πολλά ξεκαθαρίσματα στα αισθηματικά σου, από την μια ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και από την άλλη η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου. Νέτα – σκέτα σκοπεύεις να τα πεις λοιπόν στο ταίρι σου και αποζητάς με κάθε τρόπο να βρεθεί μια λύση σε θέματα που έκαναν τη σχέση σας δυσλειτουργική. Διακρίνεσαι για την ειλικρίνεια και την εντιμότητα σου αυτό το Σαββατοκύριακο, θες να ξεκαθαρίσεις προβλήματα αλλά και να θέσεις σε νέες βάσεις τη σχέση σου!

Εσύ Σκορπιέ μου, που είσαι μόνος-η σου, μάθε πως αυτό το διήμερο με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου δημιουργεί ένα πολύ όμορφο αι καυτό σκηνικό στα αισθηματικά σου. Δεν σου αποκλείω ότι με πρόσωπο από το παρελθόν σου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φουντώσει το πάθος σας μέσα στο διήμερο. Μια παθιασμένη βραδιά μπορεί να γίνει η αφορμή να επαναπροσδιορίσεις τα αισθήματά σου για αυτό το πρόσωπο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε μου Τοξότη να και ένα πολύ όμορφο και ευχάριστο διήμερο για εσένα. Ξέχνα εντάσεις, προστριβές ή στιγμές που με τη σχέση σου δεν περνούσατε και τόσο καλά. Αυτό το διήμερο για εσένα φαντάζει σαν όαση για το δεσμό σου, μπορείς να περάσεις καλά και να βρείτε μια χρυσή τομή σε ένα θέμα που εδώ και καιρό σας είχε φέρει εμπόδια. Είναι από τα πιο ευχάριστα Σαββατοκύριακα που βιώσατε και αν επιθυμείς να διασκεδάσετε και να πάτε ένα μικρό ταξίδι με το ταίρι σου, όχι απλά θα περάσετε φανταστικά αλλά θα είναι ένα εξαιρετικό διήμερο.

Advertisements

Βγες με φιλικά σου άτομα, το που θα πας δεν έχει τόσο σημασία, αυτό που έχει σημασία είναι πως θα περάσεις ένα έντονο διήμερο με πολύ χαμόγελο και αισιοδοξία. Μέσα σε αυτές τις δυο ημέρες υπάρχει έντονα η ανάγκη να ερωτευθείς και να βρεις κάτι νέο στην αισθηματική σου ζωή, θα σου αποκαλύψω πως ναι μπορεί να συμβεί αυτό που τόσο επιθυμείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή – προσοχή αυτό το διήμερο υπάρχει ένας αστρολογικός συνδυασμός που δεν σε βοηθά καθόλου να περάσεις όμορφα. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και η Σελήνη στον Σκορπιό, δημιουργεί μια μεγάλη ανασφάλεια και έλλειψη εμπιστοσύνης στο ταίρι σου. Αν λοιπόν εκφράσεις τις φοβίες σου στον-στην σύντροφό σου κατανοείς ότι αυτό θα επιφέρει την ένταση και την γκρίνια. Θα σου πρότεινα, όσο και αν νιώθεις ότι ένστικτό σου φωνάζει πως κάτι αρνητικό συμβαίνει στη σχέση σου, πρώτη φορά θα πέφτεις έξω.

Είναι απρόσμενο το διήμερο αυτό για εσένα που δεν έχεις ταίρι, ένας μεγάλος έρωτας υπάρχει τεράστια πιθανότητα να έρθει στο προσκήνιο και να σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά. Προσοχή όμως λόγω της Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα είναι πιθανόν να μην είναι αληθινή η αγάπη αυτή αλλά να αποδειχθεί σε κάτι που δεν σου αξίζει και τόσο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσένα Υδροχόε μου που διαθέτεις μια σχέση αυτό διήμερο είναι πολύ καλό για να αισθανθείς τη συντροφικότητα και την αγάπη από το ταίρι σου. Θα έρθετε απίστευτα κοντά και αν δεν φύγετε κάποιο ταξίδι θα είναι μια καλή αφορμή να συζητήσετε το μέλλον της σχέσης σας. Χαρούμενες και ερwτικές στιγμές μπορούν να δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα για να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Εκμεταλλεύσου το στο έπακρο.

Advertisements

Ανέμελο και χωρίς έγνοιες θα είναι το Σαββατοκύριακο σου αυτό, θα βγεις με την παρέα σου ή σκοπεύεις να δεις άτομα της οικογένειας σου. Όσο για εκείνο το γλυκό καρδιοχτύπι του έρωτα που τόσο πολύ θες να αισθανθείς, θα πάρει μια μικρή χρονική παράταση. Τα καλύτερα έρχονται κράτησε το στην άκρη του μυαλού σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα αυτό το διήμερο, πρόκειται να περάσεις ένα πολύ δυνατό Σαββατοκύριακο. Ανοίγεις τα χαρτιά σου απέναντι στο ταίρι σου και θέτεις με το πιο ξεκάθαρο τρόπο τι θα συμβεί από εδώ και πέρα στο δεσμό σου, είναι από τα πιο ελπιδοφόρα διήμερα που έχεις βιώσει στη σχέση σου και αυτό γιατί με την ειλικρίνεια σου απαιτείς το πρόσωπο που αγαπάς να σου αποκαλύψει και εκείνο τι νιώθει για εσένα. Οι απαντήσεις που θα πάρεις όχι μόνο σε καλύπτουν αλλά νιώθεις πολύ αισιόδοξα για το μέλλον της σχέσης σου.

Αν το τελευταίο διάστημα είχες μείνει μόνο Ψαράκι μου, αλλά μέσα σου υπάρχει κάποιο άτομο που να σε ελκύει είναι ένα πολύ και διάστημα για να δείξεις με έναν πιο ξεκάθαρο τρόπο τι νιώθεις αλλά και τι ζητάς από το άτομο αυτό. Δεν ξέρω αν σκοπεύεις να τα πεις και ευθέως αλλά σημασία έχει πως γίνεσαι πολύ ειλικρινής απέναντι στον εαυτό σου και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα