Κριός

Σήμερα θα είστε σε θέση να βάλετε σε εφαρμογή τις καινοτόμες ιδέες σας, ωστόσο προσοχή να μην σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός και η μαχητικότητα και βγάλετε στάση ασυμβίβαστη ή άκαμπτη. Έρχονται απρόοπτες εξελίξεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένας ολοκαίνουργιος eρωτας στη ζωή σας. Ενθουσιασμός, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, θα είναι τα τρία στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξετε τις ικανότητες σας, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Advertisements

Ταύρος

Έρχεται νέο ξεκίνημα που θα σας βγάλει από ένα υπαρξιακό σας βάρος, θα υλοποιηθούν στόχοι που διατηρείτε στο στόχαστρο σας εδώ και πολύ καιρό. Ένα μεγάλο επαγγελματικό άνοιγμα θα σας δώσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για προαγωγή και για κατάκτηση υψηλής θέσης. Στον αισθηματικό σας τομέα καταφθάνουν έντονες και απρόοπτες εξελίξεις, η συνάντηση σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει εντυπωσιακή κατάληξη.

Δίδυμοι

Σήμερα θα έχετε όρεξη για σκληρή δουλειά, με πείσμα θα προσπαθήσετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, σε προσωπική συνάντηση θα νιώσετε έντονα αισθήματα και δυνατή έλξη. Μείνετε σε ετοιμότητα, θα εμφανιστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που όχι μόνο θα ανανεώσει το ηθικό σας αλλά θα σας βοηθήσει να ερωτευτείτε και να απελευθερωθείτε συναισθηματικά. Καταφθάνει πρόταση που θα φέρει αναστάτωση τόσο στην καρδιά σας, όσο και σε ολόκληρη τη ζωή σας, σας συμβουλεύω να την καλοδεχτείτε.

 

Καρκίνος

Η μέρα θα σας ωθήσει σε απελευθερωμένες και ασυνήθιστες ενέργειες, ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα καταφέρετε να ασκήσετε θετική επίδραση. Αν από καιρό κυνηγάτε έναν συγκεκριμένο επαγγελματικό στόχο τώρα θα ανοιχτεί δρόμος προς την επίτευξη του. Στον αισθηματικό σας τομέα, σε περίπτωση που διεκδικείτε συγκεκριμένο πρόσωπο τότε περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις το αποτέλεσμα θα σας δώσει ικανοποίηση. Πιθανό είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Λέων

Σήμερα θα εστιάσετε σε θέματα προσωπικής ελευθερίας, ανάγκη σας θα είναι η ανεξαρτησία και η κυριαρχία. Συνειδητά και αποφασιστικά θα απομακρύνετε πρόσωπα που σας καταπιέζουν, θα καταφέρετε να ελκύσετε ό,τι σας δίνει χαρά και ό,τι ξεκουράζει την ψυχολογία σας. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, σε αγαπημένα σας οικογενειακά ή φιλικά πρόσωπα, με ισχυρό πείσμα θα μείνετε μακριά από προβληματισμούς και καταστάσεις που σας φέρνουν άγχος. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει νέα γνωριμία με εντυπωσιακό πρόσωπο.

Παρθένος

Σήμερα θα θελήσετε να αναδείξετε την προσωπικότητα σας, ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, η στάση σας θα είναι δυναμική και δημιουργική. Σήμερα θα εστιάσετε στα επαγγελματικά σας ζητήματα, θα κυνηγήσετε τις νέες συνεργασίες και τα καινούργια οικονομικά ανοίγματα. Στον αισθηματικό σας τομέα, η ελκυστικότητα σας και η απελευθερωμένη συναισθηματική σας διάθεση θα σας οδηγήσουν σε έντονες δραστηριότητες. Ετοιμαστείτε για την εμφάνιση νέας γνωριμίας, πολύ καλά θα κάνετε και θα τολμήσετε να ερωτευτείτε.

Advertisements

Ζυγός

Η μέρα θα σας απελευθερώσει από τυχόν φραγμούς, με όποιον συνομιλήσετε δε θα κρύψετε τις διαθέσεις σας, ειλικρίνεια και δυναμισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα εμφανιστείτε ομιλητικοί και ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, θα περάσετε σε προτάσεις και θα ξεσηκώσετε ιδέες που η εφαρμογή τους θα σας οδηγήσουν σε οικονομική βελτίωση. Αν έχετε ανάγκη από διασκέδαση και διαφόρων ειδών αποδράσεις τότε δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε. Σε φιλική παρέα ελκυστικό πρόσωπο θα σας ανοίξει δίοδο σχέσης.

Σκορπιός

Ίσως να διαφοροποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, θα ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεων σας στοχεύοντας σε χρηματικά κέρδη που θα καταφέρετε τελικά να τα αποκτήσετε. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να προβείτε σε αγορές, καταφθάνει υλικό απόκτημα που από καιρό είχατε στο στόχαστρο σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, θα προκύψει μεταξύ σας αμοιβαία έλξη, δεν αποκλείεται αυτό το άτομο να κυριαρχήσει για πολλά χρόνια στη ζωή σας.

Τοξότης

Ομαλότητα θα υπάρξει μέσα στη σχέση σας, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επανασύνδεση ή για αποφάσεις σχετικά με την υλοποίηση κάποιων κοινών επιθυμιών που έχετε με το ταίρι σας. Θα καταφέρετε να ξεφύγετε από αναστολές, η σκέψη και η στάση σας θα είναι τολμηρή και αποφασιστική. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας επαγγελματικής συνεργασίας, ευθύτητα και ειλικρίνεια θα υπάρξει στους διαλόγους σας, σε οικονομικές διεκδικήσεις κινηθείτε διπλωματικά.

Αιγόκερως

Με αποφασιστικότητα θα διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας, ενδεχομένως θα εμφανίσετε επιμονή στον τρόπο που θα διατυπώσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας. Σήμερα δε θα λείψουν οι δόκιμες και τα νέα άλματα, ενδεχομένως να εφαρμόσετε καινούργια μέθοδο σε εργασιακό σας θέμα ή σε άλυτο ως τώρα προσωπικό σας ζητήματα. Φανερώστε τις σκέψεις σας, εκφράστε τις ανάγκες σας, θα βρείτε άμεση συναισθηματική ανταπόκριση.

Υδροχόος

Ενισχυμένη θα είναι η ανάγκη σας να κυριαρχήσετε και να βγείτε μπροστά από τα γεγονότα, θα είστε έτοιμοι να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε, ωστόσο προσοχή στον βαθμό της επιμονής σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, αν σκέπτεστε να περάσετε σε δυναμικές κινήσεις να το κάνετε, κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας, κινηθείτε με δυναμισμό όχι όμως με πιεστική διάθεση. Μείνετε σταθερά στους στόχους σας, αισθηματικούς ή επαγγελματικούς, η μεθοδικότητα θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας.

Ιχθύς

Θα θελήσετε να εντυπωσιάσετε, τα αισθήματα σας θα έχουν έκταση. Προσοχή ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγάλος, αποφύγετε την υπερβολή, κρατήστε τις αντιδράσεις σας σε ισορροπημένο επίπεδο. Ενδέχεται να σας παρασύρει η έπαρση, το πάθος, η έλξη, καλό θα είναι οι κουβέντες σας και οι αποφάσεις σας να είναι προσγειωμένες. Δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε ή να ερωτευτείτε πρόσωπο γοητευτικό και ελκυστικό, εσείς που είστε σε σχέση θα πρέπει να υπολογίσετε όλες τις παραμέτρους, σκεφτείτε πολύ καλά πριν πράξετε.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements
Advertisements