Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (22-5-2021)

Κριός 

Αναθεωρείτε σχετικά με κάποιες παρελθοντικές σας ενέργειες που δεν είχαν τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας κατά συνέπεια και τον τρόπο σκέψης σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αφήσετε στην άκρη το κακό παρελθόν και να πορευτείτε κοιτάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον. Μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο θα υπάρξει η προοπτική νέας επαγγελματικής πρότασης σκεφτείτε την με σοβαρότητα. Ξαφνικά συμβάντα θα αλλάξουν την κατεύθυνση της μελλοντικής σας πορεία, θα υπάρξει αποτέλεσμα οριστικό και πολύ ευχάριστο. Στα οικογενειακά και συγγενικά σας πρόσωπα εκφραστείτε ελεύθερα, θα βρείτε άμεση και θερμή ανταπόκριση, δε θα απογοητευτείτε. Πρόταση για συνάντηση θα λάβετε, ευχάριστες συναναστροφές θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, φιλικές επαφές θα καταφέρουν να σας αναζωογονήσουν.

 

Ταύρος

Δυναμισμός, αυτοεκτίμηση και αποφασιστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα βρείτε τρόπο να προβάλετε την προσωπικότητα σας. Θα καταφέρετε να προσπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια, σήμερα θα εμβαθύνετε στις καταστάσεις θα ψάξετε τις αιτίες και τις αφορμές, θα εξηγείτε τα αποτελέσματα. Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε από ανταγωνιστικούς συναδέλφους ή από πρόσωπα που προσπαθούν να σας καθοδηγήσουν προς όφελος τους. Ουσιαστικά θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από άτομα ή απόψεις που ως τώρα σας επηρέαζαν ή ασυνείδητα σας κατεύθυναν. Πρόσχαρη και ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, ευχάριστες συναναστροφές θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, αν έχετε ανάγκη για διαφόρων ειδών κοινωνικές επαφές τότε φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε.

Δίδυμοι 

Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση σας γίνεται ευχάριστη και αρκετά απελευθερωμένη, ο αυθορμητισμός σας θα σας κάνει προσιτούς σε άτομα που θα θελήσετε να πλησιάσετε με επαγγελματικές βλέψεις. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση σας θα σας ωθήσουν σε τολμηρές ενέργειες, ευνοούνται τα καινούργια επαγγελματικά εγχειρήματα. Δεν θα υπάρξουν δυσκολίες στην εργασιακή σας επικοινωνία, θα είστε σε θέση να φανείτε ευέλικτοι και διαλλακτικοί, θα επιτύχετε συνεννόηση και συνεργασία. Σας συμβουλεύω να τρέξετε τις επαγγελματικές σας συζητήσεις, μη τρενάρετε οικονομικές συμφωνίες, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό, οι διαθέσεις συγκαταβατικές και όχι εγωιστικές. Στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος κάποιων σοβαρών επαγγελματικών σας υποθέσεων, στα επίμαχα σημεία καλό θα είναι να φανείτε αποφασιστικοί, σε τυχόν επιφυλάξεις ή διλλήματα σκεφτείτε με ορθολογισμό

Advertisements

 

Καρκίνος 

Θα είστε σε θέση να συγκρατηθείτε δεν θα παρασυρθείτε από την ορμή και την ένταση που θα έχουν τα συναισθήματα σας αρνητικά ή θετικά. Εσείς που έχετε προβλήματα και αναζητάτε λύσεις, οι συνθήκες θα γίνουν ευνοϊκές θα καταφέρετε να ορθοποδήσετε και να βγείτε από τυχόν αδιέξοδα. Σας παροτρύνω να κάνετε πράξη τη σκέψη σας θα υπάρξουν ανοιχτά ενδεχόμενα μεγάλης επιτυχίας, θα σημειωθεί άνοιγμα για επαγγελματική εξέλιξη. Οι προτάσεις που θα γίνουν θα είναι σκεπτόμενες και όχι επιπόλαιες, δώστε βάση, μη παραβλέψετε τις προοπτικές. Εσείς που θέλετε να επεκτείνετε τους στόχους σας, θα είστε εφοδιασμένοι με αισιοδοξία, νέες ιδέες και σωστή κρίση, μην αφήσετε τον χρόνο να πάει χαμένος, κινηθείτε αποφασιστικά. Στον κοινωνικό σας τομέα θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, φανείτε εκδηλωτικοί, θα κερδίσετε τις συμπάθειες.

Λέων 

Μειώνονται οι αντιδραστικές σας τάσεις, η οπτική σας θα δώσει συναισθηματική μορφή στη σκέψη σας, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε παλιές ενέργειες, τώρα θα εντοπίσετε ποιες καταστάσεις και ποιες φοβίες σας οδήγησαν σε λάθη. Θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από πρόσωπα που σας δημιουργούν ανασφάλειες, θα βρείτε τη ψυχική δύναμη να απαγκιστρωθείτε από τις αποτυχίες του παρελθόντος και να γυρίσετε την πλάτη στα λάθος άτομα. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας δοθούν, θα νιώσετε έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας ωστόσο κρατήστε ελεγχόμενο τον ενθουσιασμό σας. Η θετική σας διάθεση και ο δυναμισμός σας θα σας βοηθήσουν να τηρήσετε τις υποσχέσεις που θα δώσετε στον ίδιο σας τον εαυτό. Σε χαλαρωτικές δραστηριότητες θα επιδοθείτε, κάντε προτάσεις για εξόδους και αποδράσεις θα γίνουν αποδεκτές.

Παρθένος

Σε επαγγελματικά θέματα μεθοδική θα είναι η σκέψη σας, θα προχωρήσετε με αποφασιστική βήματα, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε μικρό δυσκολίες ή διλλήματα που σας δημιουργούν διχασμούς και καθυστερήσεις. Θα είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε την ανυπομονησία σας, οι αντιδράσεις σας θα είναι ψύχραιμες και όχι παρορμητικές. Απεγκλωβίζεστε από συναισθηματικές παγίδες, τώρα θα δώσετε βάση και αξία μόνο σε ότι μπορεί να σας αναζωογονήσει ή μπορεί να προχωρήσει τη ζωή σας ένα βήμα μπροστά. Σχετικά με την μελλοντική σας πορεία αφήνετε στην άκρη τις ανυπόστατες φοβίες, θα εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων, ο δυναμισμός σας θα σας αποτρέψει από ηττοπαθείς σκέψεις. Σε περίπτωση που τις τελευταίες μέρες η ταχύτητα των γεγονότων σας δημιούργησε άγχος τώρα θα καταφέρετε να κινηθείτε ήρεμα και ισορροπημένα.

Advertisements

 

Ζυγός

Προσπαθήστε να φανείτε αποφασιστικοί, καλό θα είναι να μην αφήσετε τον εαυτό σας να απογοητευτεί εστιάζοντας σε καταστάσεις που σας πίκραναν ή που είχαν αρνητικό αποτέλεσμα. Η διαίσθηση σας θα είναι έντονη, προσεγγίσετε και πλησιάστε, αφήστε στην άκρη τις αναστολές. Απελευθερώστε τη σκέψη σας, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή στόχο αυτό θα σας βοηθήσει να περάσετε σε ουσιαστική δράση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες και νέες ευκαιρίες. Σε περίπτωση που νιώθετε ψυχολογικά πεσμένοι μην αποστασιοποιηθείτε, μιλήστε ανοιχτά, συναντηθείτε με φίλους και αγαπημένα σας άτομα. Οικογενειακές επαφές θα έχουν ευχάριστη εξέλιξη και κατάληξη, εσείς οι προβληματισμένοι συζητήστε με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε θα βρείτε συμπαράσταση και κατανόηση.

Σκορπιός

Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ουσιαστικές αλλαγές, διαφοροποιούνται σκέψεις και δεδομένα, βάζετε τέλος στην επίδραση που έχουν προκαταλήψεις ή οπισθοδρομικές απόψεις. Η εσωτερική σας δύναμη και η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε ψυχολογικές πιέσεις, τώρα θα πάρετε τη ριζική απόφαση να εναντιωθείτε σε ανασταλτικούς παράγοντες είτε αυτοί είναι πρόσωπα, είτε υποσυνείδητες φοβίες. Αναπτερώνεται το ηθικό σας, βάζετε φρένο στις αρνητικές εικασίες, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να εστιάζετε στη σκοτεινή όψη των καταστάσεων. Νέες προτάσεις θα σας ανοίξουν δίοδο για καινούργια επαγγελματική αρχή, για εσάς που αναζητάτε εργασία είναι πολύ πιθανόν να ανοίξει η τύχη σας. Δώστε προσοχή στις συναντήσεις σας και στις συνομιλίες σας, θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για άμεσες εξελίξεις.

Τοξότης 

Δυναμισμός και πείσμα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, οι σκέψεις, οι συζητήσεις και οι αποφάσεις σας θα είναι άμεσες και δημιουργικές, διατηρήστε συνεργάσιμη τη στάση σας, νέες ιδέες ή συμφωνίες θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Δείξτε προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε στα συναδελφικά σας άτομα και γενικότερα στα πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει ένταση ή ανταγωνισμός. Καλό θα είναι να αποφύγετε την οξύθυμη συμπεριφορά, διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας. Προσοχή στις υπερβολές και στις εγωκεντρικές διαθέσεις, χειριστείτε με υπομονή καταστάσεις που σας δυσανασχετούν. Σας συμβουλεύω να φανείτε προνοητικοί σε οικονομικά θέματα, μη βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα. Επιλέξτε τις επενδυτικές κινήσεις, αποφύγετε τις πολλές ή περιττές αγορές, αποταμιεύστε τα χρήματα σας.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Δείξτε επαγγελματική ωριμότητα στις εργασιακές σας υποθέσεις, έρχονται χρηματικές απολαβές καλό θα είναι να μην κινηθείτε επιπόλαια, χειριστείτε τα χρήματα σας έξυπνα και προνοητικά. Διεκπεραιώστε ανοιχτά ζητήματα, προσπαθήστε να δώσετε οριστικά αποτελέσματα και να κλείσετε συμφωνίες. Σας συμβουλεύω να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σε πρόσωπο που αναμένει από εσάς οριστική απάντηση καλό θα είναι να αποφύγετε να τρενάρετε ανοιχτές υποθέσεις. Σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά και νιώθετε αναποφάσιστοι, προσπαθήστε να εμβαθύνετε στον εσωτερικό σας κόσμο, προχωρήστε σε ένα βαθύ ξεκαθάρισμα με τον εαυτό σας μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς σας συμβαίνει. Σε κοινωνικό επίπεδο κινηθείτε αυθόρμητα, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα έχετε τη δυνατότητα να γίνετε θελκτικοί και ευχάριστοι.

Υδροχόος

Απελευθερωμένη θα είναι η σκέψη σας, ίσως να θελήσετε να ξεφύγετε από τα καθέκαστα, θα αναζητήσετε το διαφορετικό που να μπορεί να σας ανανεώσει. Άμεση εξέλιξη θα έχουν οι επαγγελματικές σας συζητήσεις, στις συνεργασίες σας το κλίμα θα εξαρτηθεί από τη στάση σας, φανείτε διαλλακτικοί, αποφύγετε ρήξεις και αντιπαλότητες. Όσοι απ εσάς περιμένετε καθυστερούμενες αμοιβές θα υπάρξει άνοιγμα για να εισπράξετε χρήματα έστω και σταδιακά, δεν θα πρέπει να αγχωθείτε ούτε να πιέσετε τις καταστάσεις. Σε θέματα προσεγγίσεων βγαίνετε από τυχόν ενδοιασμούς ή αναστολές, τώρα βάζετε φρένο στον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης. Θα προκύψουν ουσιαστικές συναντήσεις, οι συνομιλίες και συμφωνίες σας θα δημιουργήσουν δυνατότητα μακροχρόνιων συστηματικών επαφών. Σκεφτείτε και κινηθείτε με ορθολογισμό, συμφέρουσες και δημιουργικές θα είναι οι προτάσεις που θα ακουστούν

Ιχθύς

Η έντονη διαίσθηση σας θα δώσει διάσταση στις πνευματικές σας ικανότητες, θα είστε σε θέση να ψυχολογήσετε σωστά. Σήμερα οι θετικές σας διαθέσεις θα απελευθερώσουν την αισιοδοξία σας, έκταση θα έχει ο οραματισμός σας, δημιουργική θα είναι η φαντασία σας. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, πρόσωπο που εμπιστεύεται τις ικανότητες σας θα σας δώσει το έναυσμα να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Σε ισορροπία θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, θα απουσιάζουν τα σκαμπανεβάσματα, οι απόψεις και οι επιθυμίες θα είναι σταθερές. Οι φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις σταθεροποιούνται και ισορροπούν, θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και συναναστροφές. Κοινωνική και ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, εκδηλωθείτε και εξωτερικεύεστε, μιλήστε με ειλικρίνεια.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα