Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (18-5-2021)

Κριός 

Σας δίνω τη συμβουλή να μην είναι κάθετος ή αντιδραστικά επίμονος ο τρόπος διεκδίκησης σας, αποφύγετε να γίνετε ισχυρογνώμονες και ασυμβίβαστοι, δε θα σας συμφέρει να γίνει το κλίμα έκρυθμο ή αντίξοο. Θα νιώσετε την ανάγκη να αποκτήσετε το πάνω χέρι τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις όσο και στις οικογενειακές, ωστόσο η λάθος τακτική θα οδηγήσει σε αρνητικό αποτέλεσμα, προσπαθήστε να κινηθείτε με τον σωστό τρόπο. Τάση ανυπομονησίας θα σας διακατέχει, αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις μη προσπαθήσετε να τρέξετε καταστάσεις που ακόμα δεν έχουν μεστώσει. Ο ορθολογισμός και η αυτοσυγκράτηση θα σας γλυτώσουν από παγίδες και άστοχες ενέργειες, η παρορμητικότητα και το άγχος θα φέρον επιπλέον προβληματισμούς γι αυτό σκεφτείτε καλά και επιλέξτε τον τρόπο χειρισμού σας.

 

Ταύρος

Σήμερα το νου σας στις υπερβολές, στα πείσματα, και στις εγωκεντρικές διαθέσεις. Η δυναμικότητα που θα νιώσετε θα βγάλει στην επιφανεια την ατίθαση πλευρά του χαρακτήρα σας. Αντίσταση θα προβάλετε, ριζοσπαστικές θα είναι οι ενέργειες σας , θα κινηθείτε με τρόπο διαφορετικό ίσως και κάπως ασυνήθιστο. Λεκτικά αλλά και πρακτικά θα εναντιωθείτε σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να φέρουν εμπόδια στις αποφάσεις σας ή στις απόψεις σας, δεν αποκλείεται σήμερα να κάνετε το τολμηρό βήμα να βγάλετε οριστικά από τη ζωή σας πρόσωπα που δεν ταιριάζουν ούτε στον χαρακτήρα σας ούτε στην προσωπικότητα σας. Κοινωνικοποιηθείτε, μην κρατήσετε κλειστή ή απρόσιτη στάση, προσπαθήστε να συμφιλιώσετε τις εσωτερικές σας αντιθέσεις. Στα οικογενειακά σας πρόσωπα δείξτε συγκατάβαση, αποκτήστε ήρεμη και ειρηνική διάθεση

Δίδυμοι 

Θα σας επηρεάσουν τα λόγια και τα σχόλια που θα ακούσετε, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στη στάση και στην έκφραση σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τον αρνητισμό και τις απότομες ή οξύθυμες απαντήσεις. Σήμερα θα εμφανιστείτε παρορμητικοί, αντιδραστικοί, ίσως και αρκετά απόλυτοι στις απόψεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να τρενάρετε συνέδρια και τελεσίδικες συμφωνίες. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στις σκέψεις σας και στις επιθυμίες σας, ενδεχομένως να εμφανιστούν τάσεις αναποφασιστικότητας, ίσως να εκτροχιαστείτε από τους επαγγελματικούς σας στόχους. Προσπαθήστε να αποβάλετε τις απογοητευτικές σκέψεις ταυτοχρόνως κρατήστε σε ισορροπία τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις. Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις, μην αναλάβετε οικονομικά ρίσκα. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, μιλήστε για θέματα γενικού ενδιαφέροντος.

Advertisements

 

Καρκίνος 

Συναισθηματικές εντάσεις και εσωτερικές συγκρούσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, επανεκτιμήστε, προσπαθήστε να διορθώσετε τα λάθη. Διφορούμενες καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε κάπως τις απόψεις σας και τους στόχους σας. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές συνθήκες, ουσιαστικά δε θα ανεχτείτε άλλο την ύπαρξη εμποδίων ή ψυχοφθόρων υποθέσεων. Με ανανεωμένη τη διάθεση θα περάσετε σε προσεγγίσεις, σε προτάσεις και σε επανασυνδέσεις. Προσπαθήστε να ρεγουλάρετε το άγχος σας, χαλιναγωγήστε τις αντιδράσεις σας ο ορθολογισμός θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε σε ποια σημεία υπάρχουν ψευδαισθήσεις και σε ποια γεγονότα βρίσκεται η αληθινή όψων των καταστάσεων. Συναντηθείτε με φίλους, δείξτε ενδιαφέρον στα καινούργια πρόσωπα που θα σας πιάσουν την κουβέντα, μη κρατήσετε κλειστό τον κοινωνικό σας κύκλο.

Λέων 

Καλό θα είναι να αποφύγετε την άκαμπτη και κάθετη συμπεριφορά, προσοχή στις σκέψεις σας και στον τρόπο που θα πράξετε. Στις συζητήσεις που θα έχετε σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις υπερβολές ή τις αστάθειες, σταθεροποιήστε τις απόψεις σας, μιλήστε με συγκεκριμένα επιχειρήματα. Ποικιλία θα υπάρξει στις αντιδράσεις σας, σήμερα κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν αλλαγές και διακυμάνσεις. Ναι μεν σε κάποιες περιπτώσεις θα δείξετε διαλλακτικότητα και κατανόηση, σε κάποιες άλλες όμως που θα αφορούν την ελευθερία ή την ανεξαρτησία σας, η στάση σας θα είναι απότομη και απόλυτη. Προσπαθήστε να μην βγάλετε διφορούμενο χαρακτήρα, διατηρήστε τον εσωτερικό σας κόσμο σε ισορροπημένο πλαίσιο. Συναντήσεις με φίλους θα καταφέρουν να σας βγάλουν από την εσωτερική φόρτιση.

Παρθένος

Προσοχή στην συμπεριφορά σας, ενδέχεται να εμφανιστείτε κάπως επίμονοι ίσως και καταπιεστικοί. Μην κάνετε το λάθος και πέσετε σε πράξεις υπεροχής ή ακραίου εγωισμού γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα χαλάσουν την ψυχολογία σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα ίσως να μην λείψουν οι συγκρούσεις, θα υπάρξουν διαφωνίες που καλό θα είναι να μην τις χειριστείτε με ανεξέλεγκτο πείσμα. Στις υποθέσεις που χρειάζονται συζητήσεις και λύσεις το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φανείτε διαλλακτικοί, προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτά που θα σας εκφράσουν ή θα σας ζητήσουν. Αποφύγετε την πίεση και το άγχος, ξεκαθαρίστε τις επιθυμίες και τους στόχους σας, αφήστε ανοίγματα συνεννόησης. Σας δίνω τη συμβουλή να μην φανείτε αντιδραστικοί και ασυμβίβαστοι αγνοώντας τις μελλοντικές συνέπειες των αποφάσεων σας.

Advertisements

 

Ζυγός

Προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, βρείτε την άκρη του νήματος, σταθεροποιήστε τις επιθυμίες σας. Απελευθερώστε το πνεύμα σας, προσχωρήστε με καινούργιες ιδέες, διαφοροποιήστε τη σκέψη σας. Θα εμφανιστούν νέα ενδεχόμενα τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα, όσο και σε προσωπικά. Μια πρόταση, μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα δεδομένα σας, απρόοπτα συμβάντα θα σας βγάλουν από τυχόν αδιέξοδα ή τάσεις αναποφασιστικότητας. Φανείτε τολμηροί και ειλικρινείς μην υποκύψετε σε συμπλέγματα και διλλήματα που μέχρι τώρα σας έριχναν στην αδράνεια και την αποστασιοποίηση. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε κακοτυχιές του παρελθόντος ταυτοχρόνως θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε λάθη και να αλλάξετε τις δεδομένες συνθήκες.

Σκορπιός

Για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στα άμεσα θέματα βάλτε προτεραιότητες, συγκεντρωθείτε στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, μη κουράσετε τη σκέψη σας με μελλοντικές υποθέσεις αυτό θα σας φθείρει ψυχολογικά. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις ωστόσο η σωστή διεκπεραίωση θα απαιτεί μεθοδική στάση και όχι σπασμωδική ή βιαστική. Προσοχή να μην ‘ρθείτε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που χρειάζεστε την συνεργασία τους. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, για την ώρα κινηθείτε επιφυλακτικά. Εσείς που απογοητευτήκατε από τα ως τώρα αποτελέσματα καλό θα είναι να μην υποπέσετε σε αδράνεια, η σκέψη σας δε θα πρέπει να είναι απαισιόδοξη. Κοινωνικοποιηθείτε, συναντηθείτε με φίλους και οικογενειακά σας άτομα, μιλήστε για θέματα που σας χαλαρώνουν και όχι για υποθέσεις που σας προβληματίζουν.

Τοξότης 

Ανασυγκροτηθείτε και διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, σε εργασιακά ζητήματα στόχους και επιδιώξεις σας δίνω τη συμβουλή να μην κάνετε πίσω, μπορεί να χρειαστεί να κοπιάσετε για να φτάσετε στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Ο εσωτερικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση, ίσως να προκύψουν σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες, από την μια θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε από την άλλη όμως σε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις ίσως να υπάρξουν τάσεις φυγής. Μια συγκεκριμένη πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, δεν είναι ανάγκη να αγχωθείτε θα υπάρχει χρόνος για να απαντήσετε όταν θα νιώθετε έτοιμοι. Στις διαφόρων ειδών επαφές σας επαγγελματικές ή οικογενειακές, προσοχή στη στάση σας αποφύγετε τις έντονες αντιδράσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείτε για άμεσα αποτελέσματα.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε προσγειωμένα με σκέψη και αυτοσυγκράτηση, μην παρασυρθείτε από τάσεις αγανάκτησης ή από παλιά κρυμμένα απωθημένα. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και ερεθίσματα εκνευρισμού, στοχεύστε στο να δοθούν πρακτικές και οριστικές λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα που από καιρό εκκρεμούν, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αναβολές δώστε την απαιτουμένη σημασία. Στην κοινωνική και προσωπική σας ζωή θα απομακρυνθείτε από ανιαρές καταστάσεις, θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε συμβάντα που να μπορούν να σας αναζωογονήσουν. Ίσως να θελήσετε να βγείτε από τα καθιερωμένα, θα συναναστραφείτε με καινούργια πρόσωπα, διεισδύστε σε νέους κοινωνικούς κύκλους που να μπορούν να διεγείρουν το ενδιαφέρον σας. Απελευθερώστε τις διαθέσεις σας, ισορροπήστε και ασχοληθείτε με δραστηριότερες που σας ηρεμούν.

Υδροχόος

Σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις μέσα στον οικογενειακό ή εργασιακό σας κύκλο, καλό θα είναι από πλευρά σας να μην υπάρξει διάθεση κόντρας και αντιπαλότητας, προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Καταλαγιάστε τυχόν ανταγωνιστικές διαθέσεις σας, προσοχή να μην αναλωθείτε στην παγίδα της κυριαρχίας και προκαλέσετε στον εαυτό σας ψυχολογική κούραση. Επιχειρείστε να δώσετε νέα πνοή στην καθημερινότητα σας, ασχοληθείτε με καινούργια ενδιαφέροντα, θα έχετε την ευκαιρία να τερματίσετε παλιές απογοητεύσεις. Στον κοινωνικό σας τομέα, σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε ενδιαφέρον στα καινούργια άτομα που θα σας συστήσουν, θα υπάρξει δυνατότητα νέων συνεργασιών. Εσείς που θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα προχωρήστε σε νέο ξεκίνημα, το αποτέλεσμα δε θα σας απογοητεύσει, κινηθείτε με σταθερά βήματα.

Ιχθύς

Στο προσκήνιο βγαίνουν καταστάσεις που δεν είχατε καταφέρει να τις χειριστείτε αποτελεσματικά. Λάθη προηγούμενων ημερών ίσως να φέρουν μια ελαφριά σύγχυση στο εσωτερικό σας κόσμο, ωστόσο ο προβληματισμός που θα προκύψει θα φέρει θετικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας. Παίρνετε την απόφαση να κινήσετε τα νήματα για να μπορέσετε να επέμβετε, να αλλάξετε και να διαφοροποιήσετε. Προμηνύονται ανατρεπτικές εξελίξεις, ένα απρόοπτο γεγονός θα σας δώσει την αφορμή να περάσετε σε συζητήσεις που θα τερματίσουν τις εντάσεις ή τις αρνητικές επιπτώσεις. Σε γενικές γραμμές σήμερα τα γεγονότα και τα απρόοπτα ανοίγματα θα είναι δημιουργικά, θα σας δώσουν το έναυσμα να εξερευνήσετε τον ψυχικό σας κόσμο, πολύ καλά θα κάνετε και θα αναζητήσετε αλήθειες, προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από αυταπάτες.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα