Κριός

Θα νιώσετε την ανάγκη να διορθώσετε τις λάθος ενέργειες ή επιλογές των προηγούμενων ημερών. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε, συζητήστε ανοιχτά με ειλικρίνεια και συγκεκριμένες βλέψεις. Προσοχή στις συναισθηματικές σας εναλλαγές, μην αφήσετε ανεξέλεγκτη την εσωτερική σας παρόρμηση, κινηθείτε με σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Σε περίπτωση που σας γίνουν προτάσεις δώστε θετικές απαντήσεις, καλό θα είναι να περιορίσετε τον αρνητισμό ή τον καχύποπτο τρόπο σκέψης. Κοινωνική θα είναι η μέρα σας, θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις, ίσως να αναθεωρήσετε για κάποιες αρνητικές απόψεις σας. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην κρύψετε ή καμουφλάρετε αυτό που νιώθετε.

 

Ταύρος

Απαλλαγείτε από το άγχος και τις σκοτεινές ή απαισιόδοξες σκέψεις, ανανεώστε τους στόχους και τα όνειρα σας. Η άρνηση σας να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη θα τονώσει την αποφασιστικότητα σας, αξιοποιήστε τα νέα ανοίγματα που θα προκύψουν. Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε με ορθολογισμό, ξεκαθαρίστε, προσπαθήστε να αποφύγετε αποφάσεις που σας δημιουργούν άγχος. Η επιλογή σας να ενεργήσετε με κατανόηση θα λήξει τυχόν εντάσεις θα περάσει τις σχέσεις σας φιλικές και οικογενειακές, σε επίπεδο πιο σταθερό και πιο συναισθηματικό. Ασχοληθείτε με την πνευματική και εσωτερική σας ισορροπία, φροντίστε για την υγεία σας ψυχική και σωματική, καταπιαστείτε με δραστηριότητες ή χόμπι που σας ξεκουράζουν. Πείτε ναι σε προτάσεις για συναντήσεις, οι φιλικές συναναστροφές θα σας ανανεώσουν

Δίδυμοι 

Κάπως περίεργη θα είναι η ψυχική σας διάθεση, θα δοθούν τα ερεθίσματα που θα σας βάλουν σε έντονες σκέψεις σχετικά με τις πράξεις σας, τις δυνατότητες σας, τις επιλογές σας. Μήπως πέσατε σε λάθη που δεν πρέπει να ξαναγινούν; Ίσως αυτό να είναι το βασικό ερώτημα που θα σας απασχολήσει και θα δρομολογήσει από δω και πέρα τους στόχους και τις κινήσεις σας. Θα την φιλοσοφήσετε την κατάσταση, θα αναλύσετε και θα επεκτείνετε τη σκέψη σας. Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, οι πράξεις σας θα είναι ασυνήθιστες. Θα μπείτε στην διαδικασία να επαναξιολογήσετε τις ενέργειες και τις επιλογές σας, θα εντοπίσετε τα λάθη σας, θα φροντίσετε να περιορίσετε τις αδυναμίες σας.

  Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-6-2021)

 

Καρκίνος

Ο τρόπος σκέψης σας καθώς και η ανάγκη σας για εσωτερική αναζήτηση θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σας ή της συμπεριφοράς σας και να περάσετε αποφασιστικά σε συγκεκριμένες αλλαγές. Ουσιαστικά τώρα θα καταφέρετε να βρείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να βελτιώσετε την προσωπικότητα σας, την εικόνα σας, και γενικότερα τις αντιδράσεις σας. Παίρνετε απόφαση να βγάλετε από την καθημερινότητας σας συνήθειες που φέρνουν στασιμότητα στην προσωπική σας εξέλιξη, αλλάζετε κατευθύνσεις, δε θα μείνετε προσκολλημένοι σε συντηρητικές απόψεις. Η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από κοινωνικότητα και εξωστρέφεια, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον των καινούργιων προσώπων που θα σας συστήσουν. Στις οικογενειακές σας υποθέσεις σήμερα θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία, οι ενέργειες σας θα στοχεύουν στην αρμονία και στη συνεννόηση.

Λέων

Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στη σκέψη σας εσωτερικά ερωτήματα σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε όχι μόνο την καθημερινότητα σας, αλλά και τις σχέσεις σας, επαγγελματικές, προσωπικές και οικογενειακές. Παίρνετε νέες αποφάσεις σχετικά με το πως πρέπει να συμπεριφερθείτε, τι είδους αλλαγές πρέπει να γίνουν απ την πλευρά σας, και τι είναι αυτό που πρέπει να σταματήσετε πλέον να ανέχεστε. Σας ικανοποιούν οι συνθήκες και τα δεδομένα; Μήπως πρέπει να διαφοροποιήσετε βάσεις αξίες και προσδοκίες; Αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν από εσάς τους ίδιους, αλλάζετε στάση και τακτική. Σε ένα συγκεκριμένο θέμα που από καιρό σας προβληματίζει κλείνετε το κεφάλαιο και να περνάτε σε νέο ξεκίνημα. Διαγράφετε παρελθοντικές αποτυχίες, εστιάζετε σε αυτά που θα έρθουν.

Παρθένος

Στις συνομιλίες σας θα υπάρξουν αποκαλύψεις, μην αγνοήσετε ή αδιαφορήσετε για αυτά που θα ακούσετε. Σκεφτείτε με ορθολογισμό, αποφύγετε τις συγκρούσεις και τον αρνητικό τρόπο σκέψης. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας μιλήσει με σαφήνεια και ειλικρίνεια, ουσιαστικά θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εξομολογήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να λάβετε απαντήσεις και να λύσετε απορίες. Σήμερα φανείτε κοινωνικοί θα πάρουν έκταση οι συναντήσεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείτε και να μην κλειδώσετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Στον οικογενειακό σας τομέα κάντε την προσπάθεια να εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας, περάσετε σε συναισθηματικές συζητήσεις θα υπάρξει η δυνατότητα να αναθερμανθούν παγωμένες σχέσεις ή επαφές. Έρχονται αισιόδοξα γεγονότα που δεν πρέπει να τα αφήσετε να σας προσπεράσουν.

  Ζώδια Σήμερα 19/06: Παραμέρισε το Εγώ σου - Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

 

Ζυγός

Κυκλοθυμίες και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές εναλλαγές. Ο εσωτερικός σας κόσμος θα περάσει από κάποια ένταση και αναστάτωση, προσπαθήστε να ισορροπήσετε ψυχολογικά, απεγκλωβιστείτε από τυχόν ανασφάλειες. Η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για εποικοδομητικές συζητήσεις αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε, να διαπιστώσετε, και να διαφοροποιήσετε τυχόν αρνητικές απόψεις. Δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξετε την τακτική που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις της καθημερινότητας σας, καλό θα είναι να κινηθείτε με χαλαρότητα και όχι με εσωτερική πίεση. Είναι πολύ πιθανόν η μέρα σας να κλείσει με συνάντηση που θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε ψυχολογικά, τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε την οπτική σας.

Σκορπιός

Σήμερα προσπαθήστε να ρεγουλάρετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, προσοχή στην έκταση και το βάθος των όσων θα αισθανθείτε. Αναζητήστε σταθερότητα, κρατήστε σε ισορροπία τις διαθέσεις σας. Εποικοδομητικές συζητήσεις θα κλείσουν τυχόν αρνητικά ζητήματα ή θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα. Σήμερα οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη γι αυτό μιλήστε ανοιχτά χωρίς υπεκφυγές, καλό θα είναι να αποφύγετε τις καθυστερήσεις και τις αναβολές. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να προσκολληθείτε στις αρνητικές εκδοχές, σκεφτείτε με ορθολογισμό και αντικειμενικότητα. Φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί στους χώρους που θα κινήστε, προσπαθήστε να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Έρχονται ανοίγματα για θέματα μελλοντικής εξέλιξης, αποφύγετε το άγχος, ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τι ακριβώς αναζητάτε.

Τοξότης

Εστιάστε το ενδιαφέρον σας σε ανοίγματα και ενδεχόμενα που μπορούν να σας προσφέρουν ανανέωση, βελτίωση και ψυχολογική ισορροπία. Απομακρύνετε τις σκέψεις σας από απαισιόδοξες εκδοχές, δε θα πρέπει να παγιδευτείτε στην άρνηση. Ενδεχομένως να είναι κάπως αψυχολόγητες οι προτιμήσεις και οι επιλογές σας καλό θα είναι να αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων. Αν βάλετε τις ανάγκες σας σε ιεραρχία θα μπορέσετε να σκεφτείτε λογικά, θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι θέλετε και τι πραγματικά έχετε ανάγκη. Θα βρείτε την άκρη του νήματος, θα περάσετε σε αναθεωρήσεις, έρχονται επανεκτιμήσεις που θα δώσουν νέα ώθηση στην ψυχολογία σας. Σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα λόγια που θα σας ακούσετε, αποκαλυπτικές κουβέντες θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε αντικειμενικά και να δώσετε λύσεις.

  Aυτές είναι oι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για το ζώδιο σου (19-20/6)

 

Αιγόκερως

Προσοχή σε διλλήματα και τάσεις αναποφασιστικότητας, ίσως να είναι κάπως επιφυλακτική η στάση σας σε θέματα πρωτοβουλιών. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις και όχι να δημιουργήσετε στη σκέψη σας επιπλέον προβληματισμούς και άγχη. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για συζητήσεις διαφόρων ειδών, θα είναι η κατάλληλη μέρα για επικοινωνία και εξωτερίκευση. Κοινωνικοποιηθείτε θα σας δοθεί η δυνατότητα να συναντηθείτε με φιλικά και οικογενειακά άτομα. Μια αναλυτική συνομιλία θα καταλαγιάσει τάσεις αμφισβήτησης, θα ξεκαθαριστούν καταστάσεις που σκοτεινιάζουν το τρόπο σκέψης σας. Τονώστε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, μην υποκύψετε σε εσωτερικές υποσυνείδητες φοβίες, απελευθερωθείτε και εστιάστε στη θετική όψη. Μιλήστε ανοιχτά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, δώστε έκταση στις προσωπικές σας επαφές, εκδηλωθείτε και προσεγγίστε.

Υδροχόος

Σκεφτείτε και αναλύστε τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα, προσπαθήστε να εναντιωθείτε στις ψυχικές σας αδυναμίες, βάλτε στην άκρη ανασφάλειες και αρνητικά σενάρια ή εκδοχές. Ο ορθολογισμός και η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο σκέψης, βγείτε από αναστολές και ψυχολογικά συμπλέγματα, κινηθείτε με αποφασιστικότητα. Στις συζητήσεις σας μιλήστε με σαφήνεια και επεξηγηματικό τρόπο, θετική κατάληξη θα δοθεί σε επίμαχο ζήτημα. Συμφιλιώνεστε με οικογενειακό σας πρόσωπο, λύνεται παρεξήγηση που σας είχε παγώσει, αποκτούν οι επαφές σας ισορροπία. Εσείς οι προβληματισμένοι που έχετε αμφιβολίες ή που για κάποια συγκεκριμένη αιτία χάσατε την εμπιστοσύνη σας, μιλήσετε ανοιχτά, εκδηλωθείτε χωρίς καμουφλαρίσματα, θα καταφέρετε να λάβετε τις εξηγήσεις που χρειάζεστε για να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο.

Ιχθύς

Οι συζητήσεις σας ενδεχομένως να έχουν ανατρεπτική κατάληξη, αλλάζετε απόψεις και συναισθηματική τοποθέτηση. Ίσως εμφανιστούν προβληματισμοί, προσοχή στις άτοπες φοβίες, δεν πρέπει να δημιουργήσετε στον εαυτό σας εσωτερικό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Αν νιώθετε μπερδεμένοι ή παγιδευμένοι τότε εστιάστε στη ρεαλιστική όψη των καταστάσεων, μην αφήσετε τις εικασίες σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα ή ακραίες στάσεις. Για την ώρα περάστε απλά σε ειλικρινείς συζητήσεις, μόνο έτσι θα βρείτε την άκρη του νήματος, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε λογικά και με αντικειμενικότητα. Οριοθετήστε και ανασυγκροτηθείτε, μη αφήσετε τη συναισθηματική σας ορμή να σας οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες. Κάντε την προσπάθεια να σταθεροποιηθείτε ψυχολογικά, βάλτε στόχους, επικεντρωθείτε στην επίτευξη τους.

 

Πηγή: zwdiasimera