Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (6-5-2021)

Κριός 

Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, έξυπνα θα σκεφτείτε και θα κινηθείτε. Απελευθερωμένο θα είναι το πνεύμα σας, θα είστε σε θέση να αποκολληθείτε από πωρωμένες απόψεις, τις καταστάσεις θα τις αναλύσετε σφαιρικά ερευνώντας όλα τα ενδεχόμενα με τα υπέρ και τα κατά τους. Με ξεκάθαρο τρόπο θα διατυπώσετε ιδέες ανάγκες ή ακόμα και παράπονα, θα καταφέρετε να γίνετε κατανοητοί, δεν θα αφήσετε περιθώριο παρεξηγήσεων ή παρερμηνεύσεων. Στον οικονομικό σας τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει άνοιγμα για μελλοντική ή σταδιακή βελτίωση. Σε περίπτωση που λάβετε πρόταση για νέα επαγγελματική συνεργασία να ξέρετε πως θα υπάρξει ομαλή πορεία, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές. Εσείς οι στρεσαρισμένοι θα καταφέρετε να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες, βγαίνετε από καταστάσεις άγχους.

Advertisements

 

Ταύρος

Σε γερές και λογικές βάσεις θα πατά το σκεπτικό σας, καρποφορούν ενέργειες ή επιδιώξεις που είχαν ξεκινήσει στο προηγούμενο στάδιο. Ευνοούνται οι ομαδικές συνεργασίες και οι συλλογικές προσπάθειες, οργανωμένη θα είναι η δράση σας. Στην παρορμητικότητα σας θα είστε σε θέση να βάλετε όρια και σταθμά, σκεπτόμενη θα είναι στάση σας. Τακτοποιείτε οικονομικά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, απαλλάσσεστε από ψυχολογικό βάρος προερχόμενο από παλιές αποτυχημένες επιλογές. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να προβείτε σε συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, θα κινηθείτε αποφασιστικά με στόχο να κλείσετε εμπόδια ή παρεξηγήσεις. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα είστε δεκτικοί και δοτικοί, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν φιλική και οικεία διάθεση. Οικογενειακές συζητήσεις θα εξελιχτούν με ομαλότητα χωρίς νεύρα και αντιδράσεις θυμού.

Δίδυμοι 

Θα είναι μια καλή μέρα να επικεντρωθείτε στις επιδιώξεις σας και στα πλάνα σας επαγγελματικά ή προσωπικά. Αξιοποιήσετε την αισιοδοξία που θα σας διακατέχει, θα νιώσετε μια εσωτερική ώθηση που θα είναι λάθος αν την ανακόψετε. Οι άμεσες και αποφασιστικές ενέργειες θα έχουν κατάληξη επιτυχίας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να διώξετε στα οικονομικά ανοίγματα, θα χρειαστεί ώριμη σκέψη, έρευνα και αναλυτική μελέτη, θα πρέπει να αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες. Περιορίστε τις χρηματικές σπατάλες, οριοθετήστε τις αγορές σας, εστιάστε στα αναγκαία και όχι στα περιττά. Όσοι απ εσάς περιμένετε καθυστερούμενες αμοιβές μην αγχώνεστε θα τις λάβετε σταδιακά. Η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει πρόσχαρους, ομιλητικούς και εκδηλωτικούς, θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Είναι πολύ πιθανόν με κάποια καινούργια πρόσωπα να προχωρήσετε σε επαγγελματικές συνεργασίες.

 

Καρκίνος 

Συναισθηματικός και ειλικρινής θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, δε θα θελήσετε να συγκαλύψετε ή να κουκουλώσετε καταστάσεις που σας δημιουργούν αρνητισμό ή δυσανασχέτηση. Επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας, άνεση θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, σήμερα θα ακουστούν αλήθειες. Σε τόνωση θα βρίσκεται η αισιοδοξία σας, θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε. Η στάση σας θα είναι μεθοδική, ολοκληρώνετε με επιτυχία διαπραγματεύσεις αλλά και διαφόρων ειδών ανοιχτές υποθέσεις. Πολύ καλά θα κάνετε και θα φανείτε δυναμικοί και άμεσοι, τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, προχωρήστε σε διεκδικήσεις χωρίς ανησυχίες και ανασφάλειες. Εσείς που αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, θα εμφανιστεί άνοιγμα που θα σας βοηθήσει να δώσετε λύση στο πρόβλημα σας.

Λέων 

Θα κρατηθείτε μακριά από εντάσεις, πραότητα και θετική σκέψη θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Βασικός σας στόχος θα είναι να φέρετε ηρεμία και αρμονία τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, όσο και στις φιλικές. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να επιτύχετε ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θετικά θα είναι τα ξεκαθαρίσματα που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από αμφιβολίες ή προβληματισμούς. Οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα είναι ουσιαστικές, θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν αιωρούμενα ζητήματα ή αρνητικές υποθέσεις. Ιδιαιτέρως κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα κερδίσετε τις συμπάθειες, σήμερα καινούργια πρόσωπα θα σας πλησιάσουν.

Παρθένος

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να ηρεμήσετε και να χαλαρώστε. Θετική θα είναι διάθεση σας και η σκέψη σας, θα βρείτε τρόπο να απεγκλωβιστείτε συναισθηματικά από παρελθοντικές απογοητεύσεις ή αποτυχίες. Θα έχετε τη δύναμη να εκτοπίσετε τις αρνητικές εικασίες, οι φιλικές προτάσεις θα καταφέρουν να σας αποφορτίσουν, εστιάστε στην ψυχαγωγία σας. Αν είχατε προσφάτως παρεξηγηθεί ή διαφωνήσει με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο θα μιλήσετε και θα συζητήσετε μέσα σε κλίμα συμφιλίωσης, θα δοθούν οι απαιτούμενες εξηγήσεις που θα φέρουν κατανόηση. Στον οικογενειακό σας τομέα ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει κοντά με άτομο που συχνά πυκνά οι απόψεις σας αντικρούονται, αυτή τη φορά θα είστε σε θέση να βρείτε δίοδο συνεννόησης. Σήμερα οι επαφές σας θα είναι ευχάριστες και εποικοδομητικές, οι συναντήσεις σας θα κυλήσουν ομαλά.

 

Advertisements

Ζυγός

Θετικά θα εξελιχτεί η μέρα σας, δεν θα υπάρξει λόγος για αρνητισμούς και απογοητεύσεις. Άμεσες θα είναι οι επαφές, θα σας ανοίξουν την καρδιά τους άτομα φιλικά αλλά και συναδελφικά, σήμερα θα κατανοήσετε και θα συμπαρασταθείτε. Σε περίπτωση που νιώσετε ανασφάλεια σχετικά με μελλοντικά θέματα εργασιακά ή οικονομικά καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από έντονους προβληματισμούς, δε θα υπάρξει κανένα αρνητικό γεγονός. Υποθέσεις και ζητήματα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν αβεβαιότητα θα έχουν θετική πορεία, βάζετε σε τάξη τις χρηματικές σας υποχρεώσεις. Για εσάς που κυνηγάτε τη βελτίωση και την άνοδο τα γεγονότα θα είναι τυχερά, θα σας ανοίξουν δίοδο για να προχωρήσετε δυναμικά και να επιτύχετε στις διεκδικήσεις σας, εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποβάλλετε το άγχος.

Σκορπιός

Θα βγουν στην επιφάνεια τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, η φαντασία και η διαίσθηση σας θα στρώσουν έδαφος για καταστάσεις που η εξέλιξη τους θα φέρει άμεσες επιτυχίες. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα προβείτε σε ουσιαστικές προτάσεις και συζητήσεις, θα προτείνετε και θα διεκδικήσετε με αποτέλεσμα που θα είναι απολύτως ικανοποιητικό. Θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας αποκτώντας τον πλήρη έλεγχο της πορείας σας. Ένα μακροχρόνιο πρόβλημα μέσα στον οικογενειακό σας περιβάλλον θα βρει ριζική λύση κατόπιν δική σας δυναμικής παρέμβασης. Αναλαμπές και απότομες στροφές στην ψυχολογία σας θα σας ωθήσουν σε δυναμικές αποφάσεις, βγαίνετε από την αδράνεια ή την αναμονή, ουσιαστικά εσείς θα είστε αυτοί που θα κρατάτε τα ηνία, αυτή τη φορά εσείς θα καθοδηγείτε τα γεγονότα.

Τοξότης 

Σε τόνωση θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας όρεξη για ανανέωση και βελτίωση, ψυχολογικά θα πάρετε τα πάνω σας, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν απαισιοδοξία, στενοχώρια ή ψυχικό βάρος. Ο ρεαλισμός σας θα βγάλει στην επιφανεια τη λογική σας σκέψη και την εσωτερική σας δύναμη, θα έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε, συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας, η απόφαση σας να ξεχάσετε τις παλιές αποτυχίες και να αναζητήσετε ένα καινούργιο και ικανοποιητικό μέλλον θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με δυναμικότητα. Επειδή θα είστε επιρρεπείς στους ενθουσιασμούς προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις υπερβολές και στις επιπόλαιες επιλογές κυρίως σε οικονομικό επίπεδο.

 

Αιγόκερως

Σήμερα θα προτείνετε, θα προσκαλέσετε, θα θελήσετε μια γεμάτη μέρα με κοινωνικές συναναστροφές και ανέμελες συζητήσεις. Υπολογίστε και δώστε βάση στα λόγια που θα ακούσετε, θα υπάρξει ειλικρίνεια και πρόθεση για άμεσα ξεκαθαρίσματα. Συμφιλιώσεις θα προκύψουν με άτομα που στην προηγούμενη περίοδο είχατε τσακωθεί. Θα αποφύγετε τις παρατραβηγμένες απαιτήσεις ή προσδοκίες, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε προσγειωμένα και συγκαταβατικά. Φεύγει το έντονο πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη, στις δύσκολες καταστάσεις η στάση σας δεν θα είναι πιεστική, πολύ καλά θα κάνετε και θα επιλέξετε να κινηθείτε με χαλαρότητα. Σε οικογενειακά ζητήματα χειριστείτε τις υποθέσεις σας δείχνοντας έμπρακτο και άμεσο ενδιαφέρον, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας, μη αφήσετε την κρίση σας να επηρεαστεί από αρνητικές υποψίες.

Υδροχόος

Ορθολογισμός θα σας διακρίνει, δε θα σας πτοήσουν οι μικρό δυσκολίες ούτε θα προσκολληθείτε στα αρνητικά. Ορθοποδείτε ψυχολογικά, η σκέψη σας θα είναι λογική, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από παλιές σας εμμονές. Αυτή τη φορά θα αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις στηριζόμενοι σε απαισιόδοξες σκέψεις και εκδοχές, θα χειριστείτε τις καταστάσεις ανάλογα με την ροη εξέλιξης που θα έχουν τα πραγματικά γεγονότα και όχι οι υποθετικές σας εικασίες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας αποδείξει πως είναι άξιο της εμπιστοσύνης σας, θα σας στηρίξει σε θέμα επαγγελματικό που τον τελευταίο καιρό σας απασχολεί σε έντονο βαθμό. Σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, άνοιγμα θα υπάρξει για εσάς που αναζητάτε εργασία ή θέλετε να διαφοροποιήσετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα.

Ιχθύς

Θα έχετε τη θέληση να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας με τρόπο άμεσο και δημιουργικό, η εργασιακή σας στάση θα είναι συνεργάσιμη, νέες συμφωνίες θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Θα είστε εξοπλισμένοι με διαίσθηση και ενθουσιασμό, η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για ουσιαστικές συζητήσεις, εκφράστε σκέψεις ή ιδέες θα βρείτε την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Σταθερές θα είναι οι προτιμήσεις σας, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας. Με υπεύθυνο και προσγειωμένο σκεπτικό θα δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ενδυναμώσει την εμπιστοσύνη στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε, ωστόσο μελετήστε καλά τα ενδεχόμενα, σε τυχόν οικονομικά άλματα θα είναι λάθος αν οι εξιδανικεύσεις σας είναι βιαστικές και επιφανειακές.

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα