Κριός

Εσείς που αντιμετωπίζετε δυσκολίες ενδεχομένως να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές επιδιώξεις, κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξετε ή θα αναπροσαρμόσετε τα μακροχρόνια πλάνα σας. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο προσοχή να μην ‘ρθείτε σε ρήξη ή έντονη αντιπαράθεση με πρόσωπα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Καλό θα είναι θα αποφύγετε τις παρορμητικές επιλογές και τα αυθόρμητα οικονομικά ρίσκα, προσπαθήστε να βάλετε φρένο στον υπερβολικό ενθουσιασμό. Βάλτε πάνω από όλα τη λογική, σκεφτείτε με ρεαλισμό, μελετήστε πολύ καλά τις συνιστώσες και τις προοπτικές αρνητικές και θετικές. Συναντήσεις θα έχετε με οικογένεια σας πρόσωπα, προσπαθήστε να αναθερμάνετε τους μεταξύ σας δεσμούς. Για εσάς τους τσακωμένους ή θυμωμένους δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναισθηματικές ανατροπές.

 

Ταύρος

Σκεφτείτε ορθολογικά σε ρεαλιστικά πλαίσια, θα πρέπει να προσέξετε τα επαγγελματικά και οικονομικά σας ρίσκα, το νου σας να μην εξιδανικεύσετε καταστάσεις που τελικά θα αποδειχτούν μη συμφέρουσες. Σε περίπτωση αγοροπωλησιών πάρτε τη γνώμη και τη συμβουλή ειδικών, μη στηριχτείτε μόνο στην προσωπική σας κρίση. Προσπαθήστε να έχετε προσγειωμένες επιθυμίες, αποφύγετε τις υπερβολές και τους ανεξέλεγκτους ενθουσιασμούς. Εσείς που βρίσκεστε σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα καταφέρετε να μιλήσετε με σαφήνεια, ξεκάθαρα λόγια θα φέρουν εποικοδομητικές συμφωνίες. Διατηρήστε κοινωνική και αυθόρμητη τη στάση σας, σήμερα βγείτε έξω μη καλείστε στο σπίτι σας ή στις προσωπικές σας σκέψεις. Ανοιχτείτε κοινωνικά, συνομιλήστε και συναντηθείτε με φίλους θα περάσετε όμορφα, προσπαθήστε να κινηθείτε ανέμελα χωρίς άγχος και προβληματισμούς.

Δίδυμοι 

Θα δείξετε εμπιστοσύνη στα προσόντα και στις ικανότητες σας δε θα απουσιάζει η αυτοπεποίθηση, παίρνετε απόφαση να υλοποιήσετε ιδέες και όνειρα, ωστόσο καλό θα είναι να μην κινηθείτε επιπόλαια, σας συμβουλεύω ο τρόπος σκέψης σας να μην είναι επιφανειακός. Ναι μεν θα είστε σε θέση να αποβάλλετε το άγος και τις ανασταλτικές σκέψεις, όμως κινήσεις ρίσκου θα πρέπει να μελετηθούν σε βάθος, οι απερίσκεπτες ενέργειες θα σας στοιχίσουν. Το νου σας στην αυθόρμητη και στην υπερβολικά αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σας, πριν ξεκινήσετε τις πράξεις, τις συμφωνίες και τις υπόγραφες, συμβουλευτείτε τα κατάλληλα άτομα. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, εσείς που ασχολείστε με επαγγέλματα επικοινωνιακού ενδιαφέροντος θα τα πάτε πολύ καλά , νεες γνωριμίες θα προκύψουν, θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα.

 

Καρκίνος

Αναποφασιστικότητα θα σας διακρίνει, άστατη θα είναι η σκέψη σας, προσπαθήστε να φέρετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, μη μεγεθύνετε τις δυσκολίες. Κινηθείτε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, αποφύγετε την υπερβολή ή την έξαρση στις αντιδράσεις σας. Σε ανοιχτά επαγγελματικά θέματα αναζητήστε πρακτικές λύσεις, μην αφήσετε τις καταστάσεις να αιωρούνται. Η χαλαρότητα σας θα βοηθήσει στο να διατηρηθεί ήρεμο κλίμα στις οικογενειακές σας επαφές, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα δώσετε τροφή για εντάσεις και διαφωνίες. Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, συζητήστε, συναναστραφείτε, βγείτε έξω με φίλους. Σε αγορές ανανέωσης θα προβείτε, ενδεχομένως να βρείτε στην κατανάλωση διέξοδο αποφόρτισης. Τα έξοδα σας θα πρέπει να είναι συνετά, μη παρασυρθείτε σε αγορές που ουσιαστικά δε θα έχουν χρησιμότητα.

  Ήλιος Εξάγωνο με Ποσειδώνα 13/5: Πραγματοποιούμε τα Όνειρα μας - Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο

Λέων

Θα σας επηρεάσουν τα λόγια και τα σχόλια που θα ακούσετε, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στη στάση και στην έκφραση σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τον αρνητισμό και τις απότομες ή οξύθυμες απαντήσεις. Σήμερα θα εμφανιστείτε παρορμητικοί, αντιδραστικοί, ίσως και αρκετά απόλυτοι στις απόψεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να τρενάρετε συνέδρια και τελεσίδικες συμφωνίες. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στις σκέψεις σας και στις επιθυμίες σας, ενδεχομένως να εμφανιστούν τάσεις αναποφασιστικότητας, ίσως να εκτροχιαστείτε από τους επαγγελματικούς σας στόχους. Προσπαθήστε να αποβάλετε τις απογοητευτικές σκέψεις ταυτοχρόνως κρατήστε σε ισορροπία τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις. Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις, μην αναλάβετε οικονομικά ρίσκα. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, μιλήστε για θέματα γενικού ενδιαφέροντος.

Παρθένος

Σε περίπτωση που νιώθετε πως οι προσπάθειες που καταβάλετε δεν έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα αλλάξτε την οπτική σας, γενικεύστε και διαφοροποιείστε τον τρόπο σκέψης σας. Αφήστε πίσω σας παρελθοντικές αποτυχίες που αφορούν είτε επαγγελματικά άλματα, είτε προσωπικές σχέσεις και αναπροσαρμόστε σχέδια και βλέψεις. Θα χρειαστεί υπομονή, σταδιακά θα προκύψουν καινούργια ανοίγματα, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε τις ευκαιρίες να σας φύγουν μέσα από τα χέρια, αξιοποιήσετε αυτό που θα εμφανιστεί. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεκτικότητα θα δείξετε στα καινούργια πρόσωπα που θα σας συστήσουν. Διευρύνονται οι γνωριμίες σας, οι συναναστροφές σας θα είναι δημιουργικές. Αποφορτιστείτε, ψυχαγωγείτε και προσπαθήστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας αποβάλλοντας τις αρνητικές σκέψεις.

 

Ζυγός

Κινηθείτε με σύνεση και προγραμματισμό, προσοχή να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα και ο υπερβολικός ενθουσιασμός σας ωθήσει σε στόχους έκτος ρεαλιστικού πλαισίου. Εφικτές θα πρέπει να είναι οι επιδιώξεις σας, ναι μεν θα βρίσκεται σε τόνωση η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας, ωστόσο δε θα είναι σοφό να δοκιμαστείτε ή να ρισκάρετε χωρίς να υπάρχει ένα εναλλακτικό πλάνο ή ένα σίγουρο πάτημα σε περίπτωση αποτυχίας. Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας οφειλές, μη παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας, κινηθείτε με υπευθυνότητα σε θέματα που από καιρό αιωρούνται. Η εγκράτεια και ισορροπημένη σκέψη δε θα πρέπει να λείψουν από τις ενέργειες ή τις επιλογές σας , μην αφήστε την παρορμητικότητα να γίνει οδηγός των αποφάσεων σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει άνοιγμα νέων γνωριμιών.

  Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-5-2021)

Σκορπιός

Σήμερα ίσως να εμφανιστούν προβληματισμοί ή ανασφάλειες, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις, σας συμβουλεύω να αποφύγετε το άγχος. Καλό θα είναι να μην αδρανήσετε σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, μην αφήσετε για αύριο δουλειές που πρέπει να γίνουν σήμερα. Αν έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς προσπαθήστε να τους κλείσετε ή έστω να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα ή μια τακτική σταδιακής εξόφλησης. Στις κουβέντες που θα ανταλλάξετε καλό θα είναι να υπάρχει ειλικρίνεια και σαφήνεια, αποφύγετε τα αόριστα λόγια για να μην δημιουργηθούν μπερδέματα. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, δεχτικοί θα είστε στις καινούργιες γνωριμίες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σχετικά με κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε, ωστόσο προσοχή στα ποσά που θα καταναλώσετε.

Τοξότης

Δεν θα είναι ευνοϊκή μέρα για αποφάσεις, προσοχή να μην δημιουργήσετε συνθήκες εσωτερικής πίεσης. Οι επιλογές σας ενδεχομένως να είναι επηρεασμένες από καταστάσεις εκνευρισμού και άγχους, καλυτέρα να αποφύγετε τις τελεσίδικες ενέργειες.  Ίσως να δείξετε αστάθεια ως προς τους επαγγελματικούς σας στόχους, η εσωτερική σας ένταση θα φέρει πισωγυρίσματα. Αποφύγετε τις βεβιασμένες πράξεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαπραγματευτείτε, συμφέρουσες θα είναι οι προτάσεις που θα ακούσετε, θα έχετε το περιθώριο να απαντήσετε όταν θα νιώσετε έτοιμοι. Σας δίνω τη συμβουλή να οριοθετήσετε τάσεις ανυπομονησίας, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να σας αγχώσει, προσπαθήστε να σκεφτείτε με ηρεμία. Σε οικογενειακά θέματα, οι συναντήσεις και οι συζητήσεις σας θα πορευτούν ανάλογα με τον τρόπο που θα εκφραστείτε.

 

Αιγόκερως

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από τις αντιδραστικές σας τάσεις. Στην προσπάθεια σας να τερματίσετε τις έκρυθμες καταστάσεις το νου σας να μην δημιουργήσετε νέες. Ναι μεν θα πάρετε την απόφαση να βγείτε από την αναμονή και την αδράνεια, η στάση σας θα είναι αποφασιστική, ωστόσο η τακτική σας αν είναι αλλοπρόσαλλη ή επίμονη ενδεχομένως να δημιουργήσει εντάσεις και ρήξεις. Τα συμβάντα θα σας δώσουν το έναυσμα να απαλλαγείτε από αρνητικές και ψυχοφθόρες σχέσεις ή συνθήκες, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις επαγγελματικές ή προσωπικές, όμως το καθετί θα πρέπει να έχει μέθοδο και μέτρο. Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, προσοχή στις συναισθηματικές εξάρσεις και στα ξεσπάσματα που θα απορρέουν από την ανάγκη σας για εκτόνωση.

  Ζώδια Σήμερα 14/05: Συνδυασμός τύχης και φαντασίας - Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Υδροχόος

Είστε σε θέση να αντιληφτείτε τα προτερήματα σας, ωστόσο προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε και τις αδυναμίες σας με σκοπό να προστατευτείτε απ αυτές. Προσοχή στον βαθμό ριψοκινδυνότητας που θα έχουν οι ενέργειες και οι καινούργιες σας επιλογές. Μια πρόταση κάπως απρόσμενη θα σας προτρέψει στο να αναλάβατε ρίσκα και να προχωρήσετε με αποφασιστική διάθεση, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε και να προνοήσετε. Σας δίνω τη συμβουλή να μην επιχειρήσετε να βαδίσετε σε τεντωμένο σκοινί, προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά. Ακολουθήστε την ανάγκη σας για ρίσκο και αλλαγές, όμως κινηθείτε με μέτρο, περιορίστε την υπερβολική αυτοεκτίμηση, μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας. Ίσως να εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι και αντιδραστικοί, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες, προσπαθήστε να ρεγουλάρετε τις εξάρσεις σας.

Ιχθύς

Ενδεχομένως να εμφανιστούν εσωτερικές αναστολές και αμφισβητήσεις, σε οικονομικά ζητήματα σας δίνω τη συμβουλή να τρενάρετε τις αποφάσεις σας. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, για την ώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προτιμήσετε την αναμονή και όχι τη δράση. Σε επαγγελματικά άλματα αν κινηθείτε με επιφύλαξη θα προστατευτείτε από παγίδες που δημιουργούνται από τον έντονο ενθουσιασμό, θα είναι σωστή η απόφαση σας να αποφύγετε την ανάληψη μεγάλων ρίσκων. Οι συνομιλίες σας προσπαθήστε να είναι ήρεμες και αναλυτικές, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και συναντήσεις, εκφραστείτε με ειλικρίνεια, κάντε ξεκάθαρους τους στόχους και τις βλέψεις σας. Σε θέματα οικογενειακών υποθέσεων καλείστε να πάρετε ώριμες αποφάσεις, σε ζητήματα εντάσεων ηρεμήστε τα πνεύματα, δώστε υποσχέσεις που να μπορείτε να τις τηρήσετε.

 

Πηγή: zwdiasimera