Κριός

Βρείτε χρόνο σήμερα, φίλοι Κριοί, να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά, καθώς μια σοβαρή και σημαντική συζήτηση με ανώτερο άτομο στη δουλειά σας, μπορεί να ανοίξει το δρόμο της εργασιακής ανταμοιβής και της προσωπικής σας δικαίωσης. Μην αφήνετε χώρο στις αντιθέσεις και τις διαφωνίες με το ταίρι σας, να σπέρνουν ζιζάνια στην eρωτική σας ζωή, βρείτε τη χρυσή τομή στην αγάπη, αφιερώστε στη σχέση σας μια ήρεμη και γαλήνια κουβέντα, δίχως εγωιστική και έκρυθμη διάθεση.

Advertisements

 

Ταύρος

Τολμήστε να διαπραγματευτείτε τα σημαντικά θέματα που σας απασχολούν στο χώρο της δουλειάς σας σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, μην περιμένετε να φροντίσουν οι άλλοι για τους στόχους και τις επιδιώξεις σας, πιστέψτε στις ικανότητες και τα προσόντα σας και κερδίστε τη μάχη με τα διλήμματα και τις δυσκολίες. Προχωρήστε σε ανατρεπτικές αλλαγές στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, μαγνητίστε το άλλο σας μισό με όμορφα, τρυφερά λόγια, που πηγάζουν με ειλικρίνεια από τα βάθη της καρδιάς σας.

Δίδυμοι

Η όψη της ημέρας, φίλοι Δίδυμοι, σας θυμίζει να δείξετε την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στις μικρολεπτομέρειες της δουλειάς και της προσωπικής σας ζωής, να είστε περισσότερο μεθοδικοί για να κατακτήσετε τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις σας. Μη διστάζετε να αξιοποιήσετε τα επικοινωνιακά ταλέντα και τη διπλωματία σας στα εμπόδια που τυχόν συναντήσετε στις προσπάθειές σας, τολμήστε να διεκδικήσετε το πρόσωπο που αγαπάτε, συγκρουστείτε με την κακοήθεια και το ψέμα.

 

Καρκίνος

Πολύ ευχάριστες αλλαγές και ανακατατάξεις συμβαίνουν σήμερα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, αγαπητοί Καρκίνοι, η απογοήτευση και η απελπισία σας γίνονται χαρά και ευχαρίστηση, η στεναχώρια και ο θυμός σας μεταμορφώνονται σε επιτυχίες και ανέλπιστη χαρά. Μη σκορπίζετε τις δυνάμεις και τον ενθουσιασμό σας σε άσκοπες επιλογές και αμφίρροπες αποφάσεις, αναστατωθείτε ευχάριστα με τον eρωτικό σας σύντροφο, μοιράστε τον εσωτερικό σας πλούτο για την ευτυχία της σχέσης σας.

Λέων

Χειριστείτε την ευγλωττία και το επικοινωνιακό σας χάρισμα, φίλοι Λέοντες, οι όψεις της ημέρας βοηθούν να προβάλλετε την αξιοσύνη και τις ικανότητές σας σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Επωφεληθείτε από τις θετικές, αστρολογικές όψεις για να συζητήσετε, να συμφωνήσετε και να συμβιβάσετε τα θέλω και τις απόψεις σας με τα προσφιλή άτομα και το ταίρι που σας ενδιαφέρει, κάντε χρήσιμες επαφές, ακούστε τη γνώμη έμπιστων φίλων, που θέλουν μόνο το καλό σας.

Advertisements

Παρθένος

Μην κάνετε, αγαπητοί Παρθένοι, περιττά έξοδα και παράλογες αγορές σήμερα, ακόμα και αν πάρετε την επιβεβαίωση και τα εχέγγυα από τη δουλειά σας, πως ανταμείβονται οι προσπάθειες και οι κόποι σας, δείξτε σύνεση και εγκράτεια στις καθημερινές απαιτήσεις σας και μετριάστε τις επιθυμίες σας προς όφελος της οικογένειας και των κοντινών σας προσώπων. Τολμήστε μια κοντινή απόδραση με τον eρωτικό σας σύντροφο, χαλαρώστε και απολαύστε την αγνότητα και την τρυφερότητα των αισθημάτων του δεσμού σας.

 

Ζυγός

Υπάρχει θετική ανταπόκριση στις επιδιώξεις και τους στόχους σας σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, από ανώτερα πρόσωπα στη δουλειά σας και από τις κοινωνικές σας επαφές. Η σημερινή όψη σάς προτρέπει να συμμετάσχετε σε φιλικές εκδηλώσεις, να απελευθερώσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, να ξεδιπλώσετε στους γύρω σας τα προτερήματα και την αξιοσύνη σας. Αγκαλιάστε τον eρωτικό σας σύντροφο με ζεστασιά και εκτίμηση, αποδείξτε την αγάπη σας, εισπράττοντας αμοιβαιότητα και κατανόηση.

Σκορπιός

Πολύ ευχάριστα νέα φτάνουν σήμερα στα αυτιά σας, φίλοι Σκορπιοί, που αφορούν είτε ένα καινούριο βήμα στην επαγγελματική σας καριέρα, είτε μια χαρμόσυνη είδηση για την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Μη διαδίδετε τα eρωτικά σας μυστικά και μη συζητάτε για την ευτυχία σας με τυχαία άτομα από το περιβάλλον που κινείστε. Κάντε μια νέα αρχή στη σχέση σας, ακουμπήστε στην αγκαλιά του συντρόφου σας, δίχως ζηλόφθονη και έκρυθμη διάθεση, οι δε αδέσμευτοι υποδεχθείτε ένα ζεστό φλερτ.

Τοξότης

Εστιάστε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, στις καλότυχες συνεργασίες, στις στενές, προσωπικές και κοινωνικές σας επαφές, γιατί μέσα από τις σταθερές σας αξίες αναδύονται ευκαιρίες για άνοδο και πρόοδο σε όλους τους τομείς της ζωής. Κάντε απελευθερωμένες από ταμπού και σεμνοτυφίες αλλαγές στην eρωτική σας καθημερινότητα, εμπιστευτείτε το φλογερό ταμπεραμέντο, την τόλμη σας και τα αισθησιακά σας προσόντα, για να μαγνητίσετε και να κερδίσετε το ταίρι που αγαπάτε.

 

Αιγόκερως

Η γνώση και η πνευματική σας σοφία, φίλοι Αιγόκεροι, αποτελούν εφόδια για όλες τις μάχες που δίνετε στην καθημερινότητά σας και αποδεικνύεται περίτρανα και σήμερα, με την πολύ ευνοϊκή και αποδοτική τροπή που παίρνουν τα πράγματα στη δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή. Δραστηριοποιηθείτε και παράλληλα παραμείνετε ευέλικτοι μπροστά στις ευτυχισμένες εξελίξεις στη σχέση σας, μια ευχάριστη έκπληξη ετοιμάζει για σας ο eρωτικός σύντροφος, μη ζητάτε περισσότερα από αυτά που σας προσφέρει.

Advertisements

Υδροχόος

Χαρούμενες εξελίξεις και ευχάριστα γεγονότα γεμίζουν τη σημερινή μέρα, αγαπητοί Υδροχόοι, που αφορούν είτε στην επαγγελματική σας εξέλιξη και τις προοπτικές που ανοίγονται στο κοντινό μέλλον, είτε έχουν να κάνουν με τη συναισθηματική σύμπνοια της σχέσης σας και την ομοψυχία με τον eρωτικό σας σύντροφο. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις απρόσεκτες κινήσεις και τις επιπόλαιες επιλογές, πάρτε κοινές αποφάσεις για το δεσμό με το ταίρι σας, τηρήστε μια σημαντική υπόσχεση που είχατε δώσει.

Ιχθύς

Μια επαγγελματική ή οικονομική συνεργασία αρχίζει να αποδίδει καρπούς από σήμερα, φίλοι Ιχθύες, η ανακούφιση από τα σοβαρά προβλήματα και η ικανοποίηση μιας σημαντικής σας επιθυμίας, είναι αρκετά ευχάριστες ειδήσεις που χαροποιούν την καθημερινότητά σας. Ανατρέψτε το μουντό κλίμα που βιώνετε στη συναισθηματική σας ζωή, ρίξτε το αλατοπίπερο που λείπει από το δεσμό σας, ταράξτε τα λιμνάζοντα νερά της σχέσης σας, έχοντας αυτοπεποίθηση στα γοητευτικά και αισθησιακά σας ταλέντα.

 

Πηγή

Advertisements