Κριός

Μην υπερβάλλετε σήμερα φίλοι Κριοί με απαιτήσεις και επιθυμίες που γνωρίζετε εκ των προτέρων πως δεν θα ικανοποιηθούν, μην δημιουργείτε προβλήματα συνεννόησης και επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το ταίρι σας, μόνο και μόνο για να προκαλέσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή των οικείων σας. Αφήστε τα πράγματα στην σχέση σας να κυλήσουν ομαλά, πάρτε τρυφερές πρωτοβουλίες, μην δεσμεύεστε με όρκους που δεν θα κρατήσετε ποτέ.

Ταύρος

Ίσως έρθετε αντιμέτωποι σήμερα αγαπητοί Ταύροι με διάφορες προκλήσεις και παγίδες που είτε προέρχονται από το κοινωνικό σας περιβάλλον και τους φίλους σας, είτε έχουν να κάνουν με μπερδέματα και διαφωνίες με τα προσφιλή σας άτομα και τον eρωτικό σύντροφο. Προτιμήστε να χαλαρώσετε έστω κι αν είναι τόσο δύσκολο να το καταφέρετε, να δείξετε αδιαφορία στις έντονες συζητήσεις και τις έκρυθμες καταστάσεις με τους γύρω σας, παρά να δημιουργήσετε ένα τεράστιο χάσμα επικοινωνίας με το ταίρι σας.

Δίδυμοι 

Πιθανόν να αισθάνεστε έντονα τη σωματική και ψυχική κούραση που προκλήθηκε το προηγούμενο διάστημα, αγαπητοί Δίδυμοι, γι’ αυτό ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας σήμερα, χαλαρώστε απολαμβάνοντας μια ήρεμη συζήτηση με κοντινά σας πρόσωπα, δημιουργείστε ευχάριστη ατμόσφαιρα με τον eρωτικό σύντροφο, κάντε βήματα προόδου και σιγουριάς στο δεσμό σας, εκφράστε ελεύθερα τις επιθυμίες και τα θέλω σας, χωρίς δισταγμούς και υπεκφυγές που σας οδηγούν σε λανθασμένες αποφάσεις.

 

Καρκίνος

Υπερδιέγερση και υπερβολική διάθεση για να πραγματοποιήσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες ανάγκες σας και τις προσωπικές σας επιθυμίες έχετε σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι και ίσως δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι για να κερδίσετε τις φιλοδοξίες σας, ενώ η υπομονή και η εποικοδομητική επιμονή, σας φέρνουν αντιμέτωπους με ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους και το ταίρι σας. Η μέρα σας κάνει αισθησιακούς και δοτικούς στον δεσμό σας, εκμεταλλευτείτε το.

  Ζώδια Σήμερα 17/04: Απογειώσεις και απότομες προσγειώσεις - Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Λέων

Ξεσηκώνεστε σήμερα φίλοι Λέοντες με την παρότρυνση των φίλων σας και των αγαπημένων σας προσώπων, για μια κοντινή διαδρομή, για έναν περίπατο, για ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές στο περιβάλλον που κινείστε. Αποφύγετε να θυμώνετε με το παραμικρό και να ρίχνετε τις ευθύνες στον eρωτικό σας σύντροφο για ότι απρόβλεπτο και αν συμβεί, μετριάστε τα νεύρα και το πείσμα σας, τον παρορμητισμό και την ζήλεια σας, χαλαρώνοντας ειδυλλιακά και στοργικά στην αγκαλιά του δεσμού σας.

Παρθένος

Αισθάνεστε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα αγαπητοί Παρθένοι, για να ικανοποιήσετε τις προσωπικές και συναισθηματικές σας φιλοδοξίες και ίσως προκαλέσετε με την σιγουριά και την υπερβολική σας αισιοδοξία, κάποια σχόλια και κριτικές από τους κοντινούς σας ανθρώπους. Όσο κι αν πιστεύετε ότι μπορεί να βλάπτει την σχέση σας η μουντάδα και η στασιμότητα, άλλο τόσο διστάζετε να κάνετε ένα προοδευτικό, επόμενο βήμα στον δεσμό σας, μην τα βάζετε με το ταίρι σας, αναλογιστείτε τις ευθύνες σας.

 

Ζυγός

Είναι πολύ πιθανό σήμερα φίλοι Ζυγοί, να έρθουν κάποιες τρικυμίες συνεννόησης και φουρτούνες επικοινωνίας με τους αγαπημένους σας φίλους, τα πρόσωπα της οικογένειας σας και τον eρωτικό σας σύντροφο, για αυτό το λόγο καλό θα είναι να μην υπερβάλλετε και να μην επιμένετε πως έχετε πάντα δίκιο, να μην προκαλείται το μένος και τον θυμό των γύρω σας κάνοντας οτιδήποτε σκέφτεστε με παρορμητισμό, ενθουσιασμό αλλά καθόλου λογική ή ρεαλισμό.

  Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (16-4-2021)

Σκορπιός

Κάντε υπομονή γιατί τα καλύτερα έρχονται θα πρέπει να είναι το σύνθημά σας αγαπητοί Σκορπιοί, μην ενθουσιάζεστε με το παραμικρό και μην γίνεστε ανυπόμονοι να αλλάξουν τα πάντα από την μια στιγμή στην άλλη στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, η σημερινή αστρολογική όψη, είναι πιθανό να εξάρει τις ευαίσθητες χορδές της ζήλειας και της αμφιβολίας για τον άνθρωπο που αγαπάτε, μην φαντάζεστε πράγματα χωρίς να έχετε αποδείξεις, μην δημιουργείτε εντάσεις χωρίς λόγο.

Τοξότης

Η  σημερινή αστρολογική όψη τροφοδοτεί φίλοι Τοξότες τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, ενθαρρύνει τις θετικές σας σκέψεις και την συναισθηματική σας φαντασία και σας φέρνει πολύ κοντά με τα προσφιλή σας άτομα και τον eρωτικό σας σύντροφο. Απολαύστε σήμερα την ελευθερία σας, τονώστε τον δεσμό σας με τρυφερές στιγμές, ομορφύνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις με την φρεσκάδα και την ζωντάνια σας χωρίς να υπερβάλλετε στις εκδηλώσεις σας, αλλά κρατώντας το μέτρο με όλους και με όλα.

 

Αιγόκερως

Δεδομένου ότι είσαστε αρκετοί επιρρεπείς αγαπητοί Αιγόκεροι, στην υπερβολική συμπεριφορά και στις αυθόρμητες αποφάσεις που μπορεί να ενοχλούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας, είναι προτιμότερο να αφήσετε τις πρωτοβουλίες και τις επιλογές στους άλλους, παρά να δημιουργηθούν αντιδράσεις χωρίς επιστροφή στο περιβάλλον που κινείστε. Η αστρολογική όψη της ημέρας, πυροδοτεί ριψοκίνδυνες αντιδράσεις στον δεσμό σας, για αυτό χαμηλώστε τους τόνους και φλογίστε το πάθος.

  Ζώδια Σήμερα 16/04: Όλα έχουν ένα «τέλος» - Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Υδροχόος

Θέλετε να αποδείξετε πρωτίστως στον εαυτό σας και δευτερευόντως στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν αγαπητοί Υδροχόοι, πως μπορείτε σήμερα να καταπιαστείτε με τα πάντα, χωρίς να κάνετε το παραμικρό λάθος και να φέρετε εις πέρας οτιδήποτε σας ανατεθεί. Αναδείξτε τα αναρίθμητα ταλέντα και τις ικανότητές σας οι ζευγαρωμένοι, μεταδώστε στο ταίρι σας την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία σας. Οι αδέσμευτοι έχετε την τύχη στο πλευρό σας για να φλερτάρετε με μια εξαιρετική, νέα γνωριμία

Ιχθύς

Η σημερινή μέρα σας είναι αρκετά περιπετειώδης φίλοι Ιχθύες, γιατί αυτό που νιώθετε το εκφράζετε χωρίς φόβο και δισταγμούς στους αγαπημένους φίλους και στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, ακόμα και αν η γνώμη που εξωτερικεύετε δεν συμβαδίζει με τις επιλογές των γύρω σας. Αισθάνεστε απόλυτα σίγουροι για τον εαυτό σας και τα αισθήματά σας, για τις πράξεις, τις σκέψεις και τα λόγια σας και ίσως προκαλέσετε με την επιμονή και την εμμονή σας εκρήξεις και διαφωνίες με το ταίρι σας.

 

Πηγή: zwdiasimera