Κριός

Σήμερα ίσως να διαφοροποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, θα ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεων σας  στοχεύοντας σε χρηματικά κέρδη που η τύχη θα σας βοηθήσει να τα αποκτήσετε. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να προβείτε σε αγορές, καταφθάνει υλικό απόκτημα που από καιρό είχατε στο στόχαστρο σας. Ένα eρωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, θα προκύψει μεταξύ σας συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που δεν αποκλείεται να καταλήξει σε οριστική επανασύνδεση.

Advertisements

Ταύρος

Δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξετε την τακτική που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις της καθημερινότητας σας. Θα σας εξουσιάζει η επιθυμία να φέρετε οριστική αλλαγή στη ζωή σας, θα παρατηρηθούν δυναμικές πράξεις στην συμπεριφορά σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τερματίσετε μακροχρόνιες αρνητικές υποθέσεις. Αποφασιστική θα είναι η δράση σας, διαπραγματεύσεις και αγοραπωλησίες θα έχουν θετική εξέλιξη. Αποκαλύψτε την eρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα υπάρξουν ευχάριστες γνωριμίες.

Δίδυμοι

Οι όψεις της ημέρας, θα ενισχύσουν τη δημιουργικότητα σας, θα νιώσετε την ανάγκη να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε, ωστόσο προσοχή στον βαθμό της επιμονής σας. Αν στον eρωτικό σας τομέα σκέπτεστε να περάσετε σε δυναμικές κινήσεις να το κάνετε, κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας. Μείνετε σταθερά στους στόχους σας, eρωτικούς ή επαγγελματικούς, η υπομονή θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας.

Καρκίνος

Η χρονική περίοδος ενδείκνυται για υλοποίηση επαγγελματικών στόχων, αν έχετε καινούργιες εργασιακές ή οικονομικές προτάσεις, σας παροτρύνω να προχωρήσετε στην εφαρμογή τους. Συνειδητοποιημένες θα είναι η ενέργειες σας, η προσγειωμένη επαγγελματική σας στάση θα ανοίξει διόδους νέων συνεργασιών. Ελεγχόμενος θα είναι ο ενθουσιασμό σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις ώριμες και υπεύθυνες. Ένα πρόσωπο στον eρωτικό σας τομέα θα σας εκδηλώσει πιστή αγάπη, ανταποκριθείτε αναλόγως.

Λέων

Προσοχή στους απότομους εκνευρισμούς, περιορίστε τη διάθεση σας για απόλυτη κυριαρχία. Με πρακτικότητα και μεθοδική υπομονή θα καταφέρετε να φτάσετε στο στόχο σας, μη προκαλέσετε εντάσεις κυρίως σε εργασιακά ζητήματα. Σε περίπτωση που περιμένετε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, σας συμβουλεύω να δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο αποφεύγοντας πιεστικές πράξεις ή βιαστικά συμπεράσματα. Συζητήσιμη και κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, αξιοποιήσετε τις φιλικές προτάσεις που θα σας γίνουν.

Παρθένος

Η μέρα, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη σας για επαγγελματική σταθερότητα και οικονομική βελτίωση. Θα σας βοηθήσει να καταχωνιάσετε ανασφάλειες γεγονός που θα σας οδηγήσει στο να αναλάβετε δυναμικά ρίσκα. Αυτή τη φορά θα καταφέρετε να κρατηθείτε μακριά από ενδοιασμούς και αναστολές, τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και eρωτικά. Φιλικές προτάσεις για εξόδους διασκέδασης θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, σήμερα θα βιώσετε ευχάριστες και ανέμελες στιγμές. Ενδιαφέρουσα θα βρείτε την προσωπικότητα ενός συγκεκριμένου ελκυστικού ατόμου.

Ζυγός

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενθουσιασμός και πρακτικότητα, οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα θα είναι απολύτως συνειδητές. Η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε ριψοκίνδυνες διεκδικήσεις, έχοντας ως στόχο να ανεβείτε κοινωνικά και οικονομικά δε θα φοβηθείτε να αναλάβετε τολμηρά ρίσκα. Απρόοπτη συνάντηση θα δώσει eρωτική πνοή στη μέρα σας, θα εμφανιστεί καινούργιο eρωτικό πρόσωπο, προμηνύεται αρχή σταθερής σχέσης.

Advertisements

Σκορπιός

Μια επαγγελματική σας κίνηση θα σας οδηγήσει σταδιακά σε χρηματική άνοδο. Τολμήστε να κάνετε τις επιχειρηματικές σας ιδέες πράξη, οι συνθήκες θα είναι ιδανικές, ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι ανοιχτός αρκεί να κινηθείτε με μεθοδικότητα. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων και eρωτικής επανένωσης, γι’ αυτό αξιοποιήστε καταλλήλως τις συναντήσεις που θα υπάρξουν, μην φοβηθείτε να εκδηλώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα.

Τοξότης

Έρχεται καινούργια επαγγελματική πρόταση συνοδευόμενη με το ενδεχόμενο άμεσης οικονομικής  επιτυχίας, ωστόσο προσοχή στον ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό. Θα έχετε τη θέληση να επεκτείνετε τους στόχους σας, θα είστε εφοδιασμένοι με δύναμη και αισιοδοξία, κινηθείτε αποφασιστικά αλλά πάντα με σύνεση και όχι με υπερβολή. Στον eρωτικό σας τομέα θα υπάρξουν ξαφνικά και όμορφα αναποδογυρίσματα που θα φέρουν νέες γνωριμίες στους μοναχικούς, στο χέρι σας θα είναι το ξεκίνημα σταθερής σχέσης.

Αιγόκερως

Θα θέσετε νέες επαγγελματικές επιδιώξεις, μακροχρόνια πλάνα και διαφορετικούς στόχους. Θα αναλάβετε ουσιαστικά ρίσκα, στόχος σας θα είναι η αύξηση των χρηματικών σας κερδών. Εγκάρδια εξομολόγηση που θα σας κάνει πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα σας αλλάξει τρόπο σκέψης και στάσης. Έρχονται έντονες συναισθηματικές ανατροπές, δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείτε με eρωτικό πρόσωπο από τα παλιά.

Υδροχόος

Επιμονή, ρεαλισμός και σταθερότητα, θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας και να αναθεωρήσετε σχετικά με μεθόδους τακτικής που χρησιμοποιήσατε στο παρελθόν. Προσοχή στο πορτοφόλι σας, αποφύγετε  σπατάλες και περιττά έξοδα, οι αγορές σας καλό θα είναι να έχουν επενδυτική σημασία. Για εσάς που είστε σε σταθερό δεσμό, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο δεσμευτικής πρότασης, καταφθάνουν θερμές θετικές εξελίξεις.

Ιχθύς

Η μέρα θα σας ωθήσει στο να οραματιστείτε, θα καταλαγιάσει τις ανασφάλειες σας και ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από αναστολές, ταμπού και προκαταλήψεις. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την αφορμή να απομακρύνετε από τη ζωή σας πρόσωπο που επισκιάζει την προσωπικότητα σας, περιορίζει την ελευθερία ή την ανεξαρτησία των κινήσεων σας. Αξιοποιήστε την εξωστρέφεια που θα σας χαρακτηρίζει, ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας δεν επρόκειτο να λάβετε απογοήτευση. Εκδηλώστε την έλξη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά.

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements