Κριός

Χωρίς ενδοιασμούς αναλαμβάνετε ουσιαστική και δυναμική δράση. Θα έχετε διάθεση σας για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και διεκδικήσεις.  Θα την κυνηγήσετε την επαγγελματική καταξίωση, τα συμβάντα θα σας δώσουν το άνοιγμα να δείξετε τη δύναμη και την αξία σας, θα αποδείξετε τις ικανότητες σας. Θα είναι πολύ σωστή η επιλογή σας να μιλήστε ξεκάθαρα στο eρωτικό σας ταίρι, για όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, τότε φανείτε εκδηλωτικοί στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

Advertisements

Ταύρος

Συντονισμένες θα είναι οι ενέργειες σας. Νέα πρόταση θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, σας δίνω ευθέως τη συμβουλή να μην την απορρίψετε. Καταφθάνει στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε και αν υπάρχει ανοιχτή χρηματική διαπραγμάτευση, θα κλείσει υπέρ σας. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν το στενό οικογενειακό σας κύκλο, κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί την άμεση βοήθεια σας. Πείτε ναι σε πρόταση διασκέδασης, θα υπάρξει ευχάριστο eρωτικό συμβάν.

Δίδυμοι

Περάστε δυναμικά σε επαγγελματικές αναζητήσεις και διεκδικήσεις, θα καταφέρετε να επιτύχετε τον στόχο σας και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια την τολμηρή σας σκέψη και δράση, οι φιλοδοξίες σας βρίσκουν τρόπο υλοποίησης, δε θα αφήσετε αναξιοποίητες τις ευκαιρίες. Στον eρωτικό σας τομέα θα υπάρξει μια πρόταση- έκπληξη που θα σας ανοίξει ενδεχόμενο νέας σχέσης, καταφθάνουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας.

Καρκίνος

Η ηττοπάθεια λαμβάνει τέλος, αλλάζουν τα συναισθήματα σας, αποκτάται αυτοπεποίθηση και ψυχική δύναμη. Το εμπόδιο που πάγωσε μια χρηματική σας υπόθεση φεύγει, ωστόσο προσοχή μην παρασυρθείτε σε οικονομικές σπατάλες, διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Πρόβλημα που δημιουργήθηκε από οικογενειακό σας άτομο το κατευθύνετε πλέον σε πορεία λύσης, ηρεμεί η ψυχολογία σας. Έρχεται πρόσωπο eρωτικό με πρόταση που θα βάλει νέα θεμέλια στη ζωή σας.

Λέων

Ο δυναμισμός σας θα βγάλει στην επιφάνεια την ηγετική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος κάποιων σοβαρών επαγγελματικών σας υποθέσεων, ωστόσο στα επίμαχα σημεία καλό θα είναι να μην φανείτε τελείως ανυποχώρητοι. Σήμερα θα συμβεί  γεγονός, που η σωστή αξιοποίηση του από εσάς, θα αλλάξει τα δεδομένα της καθημερινότητας σας. Στον eρωτικό σας τομέα, ανοίγεται ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, αποφύγετε τα βιαστικά αποτελέσματα.

Παρθένος

Η μέρα θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό. Θα έχει έντονες συναντήσεις και συνομιλίες που θα δημιουργήσουν καινούργια ανοίγματα. Καταφθάνει ενδεχόμενο νέας επαγγελματικής πρότασης με σίγουρο μέλλον και δυνατές προδιαγραφές. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει στην eρωτική σας ζωή, καλοδεχτείτε το χωρίς αρνητικές σκέψεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα αφήσετε στην άκρη ανασφάλειες ή καχυποψίες. Μια απρόοπτη συνάντηση θα σας φέρει άνοιγμα νέας eρωτικής αρχής.

Ζυγός

Η συμβουλή μου είναι να φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική επαγγελματικής καταξίωσης και χρηματικής βελτίωσης. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, έντονη ελκυστικότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας. Ενδέχεται να υπάρξει προοπτική νέας eρωτικής γνωριμίας, όμως δεν αποκλείεται να σημειωθεί και γεγονός επανασύνδεσης. Σκεφτείτε πολύ καλά τις επιλογές σας, αποφύγετε τάσεις ανυπομονησίας.

Advertisements

Σκορπιός

Η μέρα θα σας βοηθήσει να κατευθύνετε υπέρ σας τις επαγγελματικές σας εξελίξεις. Στο εργασιακό σας περιβάλλον κερδίζετε την εμπιστοσύνη συνεργατών σας, έρχονται ευνοϊκές προτάσεις που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση. Σας δίνω τη συμβουλή να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας, οποίες κι αν είναι οι κινήσεις σας δεν πρόκειται να οδηγηθείτε σε λάθος αποτελέσματα. Σήμερα εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και διεκδικήστε με στρατηγική, δε θα πέσετε έξω. Η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστη eρωτική συνάντηση!

Τοξότης

H μέρα σας φέρνει συμβάντα που θα ανανεώσουν και θα επεκτείνουν τις επαγγελματικές σας βλέψεις, δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον σας να επεκταθεί σε καινούργια αντικείμενα εργασίας. Θα υπάρξουν γεγονότα πολύ ευνοϊκά, που θα φέρουν ευχάριστες συναντήσεις και εποικοδομητικές συνομιλίες. Σήμερα θα νιώσετε δυνατοί και έτοιμοι να αναλάβετε ρίσκα, να διεκδικήσετε αλλαγές και σε περίπτωση που σκέπτεστε να προτείνετε κάτι σε κάποιον, τότε μην καθυστερείτε άλλο, προβείτε άμεσα σε πράξεις.

Αιγόκερως

Σήμερα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί κυρίως σε επαγγελματικά θέματα. Η μέρα θα σας απασχολήσει πολύ έντονα μια συζήτηση ή μια συμφωνία πάνω σε εργασιακό ζήτημα. Θα είστε σε θέση να ελέγξετε το άγχος σας, σας φανερώνω εκ των πρότερων, πως το θέμα θα κλείσει υπέρ σας. Μην παραμελήσετε τον eρωτικό σας τομέα, εκτιμήστε την προσοχή που θα σας δώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, θα σας βγει σίγουρα σε καλό.

Υδροχόος

Θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι με δυνατή αυτοπεποίθηση και αρκετά ανεβασμένοι. Η απόφαση σας να αναθεωρήσετε απόψεις θα αναδιοργανώσει τη δράση σας. Αλλάζετε το πλαίσιο μια συγκεκριμένης επαγγελματικής σας συνεργασίας, στόχος σας θα είναι να επεκταθείτε οικονομικά. Θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με φίλους, αγαπητά πρόσωπα, ακόμα και παλιές αγάπες. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με eρωτικό άτομο από το παρελθόν.

Ιχθύς

Μια επαγγελματική υπόθεση που κυνηγάτε εδώ και πολύ καιρό θα πάρει επιτέλους τις διαστάσεις που επιθυμείτε, με λίγα λόγια μπαίνει το νερό στο αυλάκι. Σε συνομιλία τετ α τετ θα καταφέρετε να σπρώξετε την κατάσταση στο σημείο που επιθυμείτε και η αποδοχή μιας πρότασης που θα κάνετε θα φέρει κατάληξη επιτυχίας. Εκφράστε τη σκέψη σας, διατυπώστε ιδέες και προτάσεις, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Στον eρωτικό σας τομέα λύνεται μια παρεξήγηση, καταφθάνει κατάληξη επανένωσης.

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements