Κριός

Η όψη της ημέρας, αγαπητοί Κριοί, πυροδοτεί τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σας, ζωντανεύει τις ενέργειες και τις σημαντικές αποφάσεις που καλείστε να πάρετε στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και τις κοινές επιλογές που πρέπει να κάνετε με το ταίρι σας για το μέλλον του δεσμού σας. Σας διακρίνει η τόλμη και το θάρρος, σας πλαισιώνει η αισιοδοξία και η εμπιστοσύνη στα φλογερά ταλέντα και τον αισθησιασμό σας, σας γεμίζει την αγκαλιά σας η τρυφερότητα και η ζεστασιά της σχέσης σας.

Advertisements

Ταύρος

Επιβάλλεται σήμερα, φίλοι Ταύροι, να δείξετε μεγάλη προσοχή σε ζητήματα υγείας που σας ταλαιπωρούν, να μην εκφράζεστε με σφοδρότητα και επικριτική διάθεση στην επικοινωνία σας με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, ξεδιπλώνοντας με αυτόν τον τρόπο όλα τα παράπονα που κρύβετε μέσα σας. Η όψη της ημέρας αναδεικνύει το φλογερό σας ταμπεραμέντο, το πάθος και τα αισθησιακά σας ταλέντα, εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να φέρετε κοντά σας το ταίρι σας.

Δίδυμοι

Αναρρώστε σήμερα αγαπητοί Δίδυμοι από τις δυσκολίες και τα προβλήματα που μαστίζουν τη ζωή σας, οπλιστείτε με καλή διάθεση, με θάρρος και τόλμη και διεκδικείστε την επαγγελματική σας καταξίωση, συζητώντας με τους ανωτέρους σας σε ήπιους, αλλά ειλικρινείς τόνους τα ζητήματα που σας αγχώνουν. Με αυθορμητισμό στις κινήσεις και τις αποφάσεις σας, αγκαλιάστε με ζεστασιά και στοργή τον eρωτικό σας σύντροφο, λύστε τις διαφορές σας ακούγοντας τα θέλω και τις επιθυμίες του δεσμού σας.

Καρκίνος

Δεν συμβιβάζεστε εύκολα σήμερα με το θόρυβο και την κινητικότητα της καθημερινότητας, φίλοι Καρκίνοι, και αυτή σας η διάθεση ενέχει κινδύνους εκρήξεων και εντάσεων με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με τους φίλους και με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, γι’ αυτό καλό θα είναι να μη βγάζετε εύκολα συμπεράσματα για τις καταστάσεις και τα θέματα που σας επηρεάζουν, να ξανασκεφτείτε και να ισορροπήσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας, ακολουθώντας το ένστικτο και την διαίσθησή σας.

Λέων

Μη δείχνετε σήμερα με θράσος και εξουσιαστική συμπεριφορά τη δυσαρέσκειά σας στους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, αγαπητοί Λέοντες, προσπαθήστε να κρύψετε επιμελώς την άσχημη διάθεσή σας, για να μη δημιουργηθούν έντονες προστριβές και εντάσεις στο περιβάλλον που κινείστε. Αφιερώστε χρόνο στους φίλους και τον eρωτικό σας σύντροφο, μην ανησυχείτε για τις μικρολεπτομέρειες της eρωτικής σας ζωής, χαλαρώστε και διασκεδάστε με το ταίρι σας, βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

Παρθένος

Οι πλανητικές συγκυρίες σάς ανοίγουν τον δρόμο σήμερα, φίλοι Παρθένοι, για να δράσετε άμεσα και αιφνιδιαστικά σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σας, ένα κοινωνικό γεγονός που περιμένατε με αγωνία, ίσως δεν έχει την ευμενή κατάληξη που προσδοκούσατε, εν τούτοις είναι απαραίτητο να περάσετε σε δραστικές επιλογές, χωρίς να έχετε τύψεις για τυχόν διαφωνίες και κόντρες με το ταίρι σας. Οι ευχές σας αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά, ο δεσμός σας αποκτά σοβαρότητα, γαλήνη και σιγουριά.

Ζυγός

Η ένταση που αισθάνεστε σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, πρέπει να εκτονωθεί εποικοδομητικά, μέσα από σοβαρές συζητήσεις με συναδέλφους, με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, και όχι μέσα από έντονες διαφωνίες και κόντρες που ελλοχεύουν κίνδυνο διάσπασης στις πάσης φύσεως σχέσεις σας. Μην αντιδράτε με υπερβολικό τρόπο και με νεύρα, σήμερα πιθανόν ηλεκτρίζουν τον εγωισμό και τις επιθυμίες σας, κάντε πίσω αν αισθάνεστε ότι μία κατάσταση παίρνει φωτιά.

Advertisements

Σκορπιός

Είναι αδύνατον να ησυχάσετε και να ηρεμήσετε σήμερα, φίλοι Σκορπιοί, αν δεν πραγματοποιήσετε αυτά που έχετε στον μυαλό σας και όσα προγραμματίζετε για το άμεσο μέλλον. Κινείτε γη και ουρανό προκειμένου να σας ακούσουν τα κοντινά σας άτομα και οι συνεργάτες σας, προκαλείτε το ενδιαφέρον και την προσοχή του eρωτικού σας συντρόφου με πονηρά τεχνάσματα και αισθησιασμό, προκειμένου να δείτε τα συναισθηματικά σας όνειρα να γίνονται πράξεις, και τα καταφέρνετε με μεγάλη επιτυχία.

Τοξότης

Ίσως δεν είναι η ευμενέστερη για εσάς ημέρα, αγαπητοί Τοξότες, για να εξωτερικεύσετε τα παράπονα και τους λόγους που έχετε ενοχληθεί με πράξεις και παραλείψεις των οικείων σας, είναι προτιμότερο σύμφωνα με τις αστρολογικές συγκυρίες και τις όψεις που σας επηρεάζουν, να εμπιστευτείτε τις ικανότητες και τα δημιουργικά σας προσόντα, για να απαλύνετε τις εντάσεις και το εκρηκτικό κλίμα που επικρατούν. Η σχέση σας με το ταίρι σας δεν κινδυνεύει, αν επενδύσετε στην σeξουαλικότητα και το πάθος σας.

Αιγόκερως

Αν έχετε σκοπό να διακανονίσετε κάποια οικονομική συμφωνία, αν σκέφτεστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν, φίλοι Αιγόκεροι, κάντε το σήμερα και μην καθυστερείτε καθόλου αν επιθυμείτε διακαώς να βάλετε τάξη στην καθημερινότητά σας. Δείξτε την μαχητικότητά σας και το δυναμισμό σας, παίρνοντας σημαντικές και ουσιαστικές αποφάσεις για το μέλλον της eρωτικής σας ζωής, συνειδητοποιήστε πως αργά ή γρήγορα, πρέπει να ξαναβρείτε τη γαλήνη και την ισορροπία στο δεσμό σας.

Υδροχόος

Αισθάνεστε την ανάγκη σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι, να εκφράσετε τον εσωτερικό κόσμο και τα θέλω σας, χωρίς να σκέφτεστε ιδιαίτερα αν ο παρορμητισμός και ο ενθουσιασμός σας επηρεάζουν αρνητικά τα αποτελέσματα των πράξεών σας. Μη χάνετε το δίκιο σας και μην αδικείτε τον εαυτό σας, οπλιστείτε με διπλωματία και ευγενικούς τρόπους, για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις σας από τον eρωτικό σας σύντροφο, μια νέα σημαντική γνωριμία εμφανίζεται σήμερα για τους αδέσμευτους, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

Ιχθύς

Κινηθείτε σήμερα, φίλοι Ιχθύες, αστραπιαία και αιφνιδιαστικά στη δουλειά και την προσωπική σας καθημερινότητα, αρπάξτε μια σημαντική ευκαιρία για οικονομική ανάσα που παρουσιάζεται, χωρίς να εκμυστηρεύεστε τα σχέδιά σας σε αμφιβόλου εμπιστοσύνης άτομα. Οι πλανητικές όψεις σάς συμβουλεύουν να μην κρύβετε τα συναισθήματά σας από το ταίρι σας, να δείξετε ειλικρινή και δοτική διάθεση στον άνθρωπο που συντροφεύει τα όνειρά σας, να καλπάσετε προς την ευτυχία δίχως υπεροψία και εγωισμό.

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements