Advertisements

Κριός

Αντιμετωπίστε σήμερα, αγαπητοί Κριοί, με ψυχραιμία και υπομονετική διάθεση την παρορμητικότητα και τη δημιουργικότητα των συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων, χωρίς να επιτρέψετε να σας παρασύρουν ο εκνευρισμός και η ανασφάλειά σας, γιατί θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε. Αφεθείτε στη ζεστασιά και τη συντροφικότητα του άλλου σας μισού, εμπιστευτείτε τη λογική και τον ορθολογισμό σας για να συγχωρέσετε τυχόν λάθη και παραλείψεις του δεσμού σας.

Ταύρος

Κάντε σήμερα τις σωστές επιλογές, φίλοι Ταύροι, για τα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σχέδια και τις επιδιώξεις σας, μη βιάζεστε να αλλάξουν όλα από την μια στιγμή στην άλλη και μην καταβάλλετε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επιλύσετε όλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες που επηρεάζουν τη συναισθηματική σας ζωή. Διαλέξτε τον τομέα εκείνον της καθημερινότητάς σας που χρειάζεται ολοκληρωτική αφοσίωση, για να ξεπεράσετε πιο εύκολα τις παγίδες και τα μπερδέματα που στήνονται γύρω σας.

Advertisements

Δίδυμοι

Οι όχι και τόσο ευχάριστες όψεις της ημέρας είναι πιθανόν, αγαπητοί Δίδυμοι, να αποπροσανατολίσουν σήμερα τις επιλογές σας, να δημιουργηθούν πολλές ανακατατάξεις και εντάσεις στην καθημερινότητά σας, που θα σας δυσκολέψουν να πετύχετε τους στόχους σας, που ίσως σας ταλαιπωρήσουν μέχρι να απολαύσετε την δικαίωση και την ανταμοιβή που περιμένετε. Ζήστε συναρπαστικές και αισθησιακές στιγμές με το άλλο σας μισό, εκδηλώστε τα βαθιά σας συναισθήματα στο δεσμό σας.

Καρκίνος

Μπορεί να αισθάνεστε σήμερα την ανάγκη, φίλοι Καρκίνοι, να εκφραστείτε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ή στις κοινωνικές σας επαφές με οποιονδήποτε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο, με αποτέλεσμα να προκαλέσετε σύγχυση και μπερδέματα στους χώρους που κινείστε. Είναι προτιμότερο να ρίξετε τους τόνους σε μια σημαντική συζήτηση με τον eρωτικό σας σύντροφο, παρά να υπάρξουν ξεσπάσματα ζήλειας και επικίνδυνες συγκρούσεις, που ίσως οδηγήσουν την σχέση σας σε καθολική και επικίνδυνη ρήξη.

Λέων

Αποσυρθείτε σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, από την επίμονη διεκδίκηση ενός σημαντικού στόχου σας, προτιμήστε να παραμείνετε ήρεμοι και γαλήνιοι στη δουλειά σας και στις διαπροσωπικές σας επαφές, γιατί οι ανατρεπτικές και δύσβατες όψεις της ημέρας είναι πολύ πιθανόν να προκαλέσουν αναταραχές και μπερδέματα, που πρέπει απαραίτητα να αποφύγετε. Μην επιδιώκετε μια κατά μέτωπο επίθεση στον eρωτικό σας σύντροφο για να δικαιωθείτε, επιλέξτε τη σιωπή και την υπομονή στα λόγια και τις πράξεις σας.

Παρθένος

Ίσως χρειαστεί να μοχθήσετε περισσότερο σήμερα, φίλοι Παρθένοι, για να κατακτήσετε τους εργασιακούς στόχους και τις οικονομικές απολαβές που προσδοκάτε, αλλά όλα δείχνουν πως καταφέρνετε να πραγματοποιήσετε και τις πιο δύσβατες, προσωπικές σας επιθυμίες. Η μέρα είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει φόβους και ανασφάλειες στην eρωτική σας ζωή, γι’ αυτό καλό θα ήταν να απελευθερώσετε χωρίς δισταγμό τις βαθιές σας ανάγκες και τα θέλω της καρδιάς σας.

Ζυγός

Οι πάσης φύσεως σχέσεις σας χρειάζονται ειλικρίνεια και συγκαταβατική διάθεση για να μπορέσουν να ευδοκιμήσουν σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, η μέρα προωθεί θέματα ισορροπίας και δικαίωσης, μην επαναστατείτε εκ του ασφαλούς και μη φέρνετε τα προσφιλή άτομα και το δεσμό σας σε δύσκολη θέση, αν δεν έχετε πάρει σημαντικές και ουσιαστικές αποφάσεις για αυτά που θέλετε να συμβούν στην πραγματικότητα. Μην ξεγελάτε τον εαυτό σας και το ταίρι σας με μικροψέματα, που ίσως αποβούν μοιραία.

Advertisements

Σκορπιός

Σκεφτείτε πολύ καλά σήμερα, φίλοι Σκορπιοί, τα λόγια που εξωτερικεύετε, μετριάστε τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σας στους ανώτερους και τον eρωτικό σύντροφο, μη θεωρείτε δεδομένο το ενδιαφέρον και την προσοχή του δεσμού σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στα σημαντικά θέματα που επηρεάζουν τη σχέση σας. Να είστε εγκρατείς και ψύχραιμοι στις παγίδες και τις προκλήσεις που θα συναντήσετε, είτε στη δουλειά σας είτε σε μια φιλική παρέα που θα βρεθείτε, η τύχη είναι στο πλευρό σας.

Τοξότης

Ίσως κάποια πρόσωπα στο περιβάλλον που κινείστε, φίλοι Τοξότες, να ξεπεράσουν σήμερα τα όρια και τις δικλείδες ασφαλείας που έχετε θέσει γύρω σας, πιθανόν να χρειαστεί να βάλετε τους δικούς σας όρους σε μια συζήτηση με συναδέλφους ή με άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος. Μην αφήνετε τους άλλους να εκμεταλλεύονται την ευγένεια και την τρυφερότητά σας, απομακρύνετε τα κακοήθη σχόλια από το δεσμό σας, αγκαλιάστε τον άνθρωπο που αγαπάτε με ειλικρίνεια, πάθος και αυθορμητισμό.

Αιγόκερως 

Μπορεί η τύχη να είναι με το μέρος σας σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, ωστόσο χρειάζεται και η δική σας σοβαρότητα, η σιγουριά και η αισιοδοξία για να ξεπεράσετε και τις τελευταίες προκλήσεις στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Επιβληθείτε στον εκνευρισμό σας και το άγχος που σας προκαλεί ο eρωτικός σας σύντροφος, προσπαθήστε να αποφύγετε οποιαδήποτε μορφή ρήξης με το ταίρι σας, γιατί θα είναι δύσκολο στο άμεσο μέλλον να αντιστραφεί μια κατάσταση που προέρχεται από πείσμα και εγωισμό

Υδροχόος

Επιστρατεύστε σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι, την ενεργητικότητα και το δυναμισμό σας στη δουλειά και τις κοινωνικές σας επαφές, για να πείσετε τους συναδέλφους σας πως μπορείτε να φέρετε εις πέρας ακόμα και τον πιο περίεργο στόχο, για να αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των φίλων και του eρωτικού σας συντρόφου. Τίποτα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από την εξυπνάδα και την διπλωματία σας, δείξτε σωφροσύνη και συνέπεια, για να κερδίστε την ουσία και τις εντυπώσεις στη σχέση σας

Ιχθύς 

Επανέρχονται στο προσκήνιο σήμερα, φίλοι Ιχθύες, γεγονότα και καταστάσεις που αφορούν επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν, ανακινούνται ζητήματα και συζητήσεις που επηρεάζουν μια επανασύνδεση που περιμένετε από καιρό, γι’ αυτό χρειάζεται να δείξετε εγκράτεια, θετική βούληση και συγκαταβατικότητα στη συμπεριφορά σας. Μη γίνεστε εύκολος στόχος και μην αφήνετε περιθώρια σε γνωστούς και φίλους να εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας, την υπομονή και την ανοχή σας.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements