Advertisements

Κριός

Είναι πολύ πιθανόν φίλοι Κριοί να συγκρουστούν οι επιθυμίες και οι προσωπικές σας ανάγκες σήμερα με των δικών σας ανθρώπων, πράγμα που προκαλείται από τον έμφυτο παρορμητισμό σας, όμως σκεφτείτε πως η αστρολογική όψη της ημέρας σας αναγκάζει να επικεντρωθείτε στις πραγματικές προσδοκίες και στα ουσιαστικά όνειρα που χτίζετε για το μέλλον με τον eρωτικό σύντροφο. Καλό θα είναι να μην χάνετε την ψυχραιμία και το κουράγιο σας, αλλά να οπλιστείτε με αισιοδοξία και θάρρος σαγηνεύοντας το ταίρι σας.

Ταύρος

Έντονες διαβουλεύσεις και συζητήσεις στα επαγγελματικά σας αγαπητοί Ταύροι είναι στο προσκήνιο της καθημερινότητας, σας κρατούν σε εγρήγορση και ετοιμότητα για να κατακτήσετε την ανταμοιβή και την ικανοποίηση για τους κόπους και τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει μέχρι σήμερα. Μην στρέφετε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στα απαγορευμένα και επικίνδυνα για σας μονοπάτια ενός αμφίρροπου eρωτα, αν δεν βεβαιωθείτε πως υπάρχει ανταπόκριση από το ταίρι που σας γοητεύει συναισθηματικά.

Advertisements

Δίδυμοι

Προσέξτε φίλοι Δίδυμοι σήμερα το κομμάτι των επαγγελματικών και των οικονομικών σας, μην κάνετε βιαστικές επιλογές και λανθασμένες κινήσεις που ίσως ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σας, μην σπαταλάτε περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορείτε, γιατί υπάρχει επικινδυνότητα να χαλάσει μια σημαντική προσωπική ή συναισθηματική σας σχέση. Δώστε μεγάλη έμφαση στην επικοινωνία με τον eρωτικό σας σύντροφο, στην ευγένεια των τρόπων και την ευγλωττία σας, μόνο έτσι κερδίζετε τις επιδιώξεις σας.

Καρκίνος

Η μέρα σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι και οι εργασιακές σας φιλοδοξίες ίσως βρουν μικρές αντιστάσεις από τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα με αποτέλεσμα να σας δυσαρεστήσουν. Μην κάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να προσφέρετε στους γύρω σας, εκμεταλλευτείτε τις τρυφερές σας ιδέες και την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας έχοντας επίγνωση του παλμού της σχέσης σας, πείτε την αλήθεια της καρδιάς και μην φοβάστε κανένα εμπόδιο.

Λέων

Ίσως μια ασυνήθιστη ανησυχία για την δουλειά σας ή για ένα σημαντικό προσωπικό σας ζήτημα, σας βγάλει λίγο σήμερα φίλοι Λέοντες από την ηρεμία και την γαλήνη σας, δημιουργώντας έναν αναίτιο εκνευρισμό που χρειάζεται να τιθασεύσετε για να μην προκληθούν συγκρούσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα ή τον eρωτικό σας σύντροφο. Είναι προτιμότερο να δείξετε ανέχεια και υπομονή για να υλοποιήσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες επιδιώξεις σας, παρά να ρίξετε λάδι στη φωτιά μιας κουβέντας με το ταίρι σας.

Παρθένος

Οι κοινωνικές σας επαφές σήμερα αγαπητοί Παρθένοι βρίσκοντας σε πλήρη δράση και μια εργασιακή σας επιμονή για ζητήματα που αφορούν στην δουλειά σας, είναι σίγουρο ότι θα γεμίσουν την ημέρα σας με ικανοποίηση και χαρά. Η αστρολογική όψη της ημέρας είναι πιθανόν να σας προκαλέσει συναισθήματα ενοχής απέναντι στον eρωτικό σας σύντροφο για ένα μυστικό ή μια κρυφή σας επιθυμία που θέλετε να συζητήσετε, μην αισθάνεστε κατώτεροι των περιστάσεων και μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους.

Ζυγός

Ότι δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε σήμερα στα επαγγελματικά σας, οποιαδήποτε κατάσταση ή γεγονός αισθάνεστε να σας πιέζει αφόρητα, δημιουργώντας ασφυξία και προβληματισμό στις επιλογές σας, αφήστε το να καταλαγιάσει αγαπητοί Ζυγοί. Η σημερινή μέρα, είναι άκρως βοηθητική για να εξωτερικεύσετε με τους ευγενικούς και γλυκούς σας τρόπους τα θέλω και τις επιθυμίες της καρδιάς σας στον eρωτικό σας σύντροφο, χαλαρώστε και ευχαριστηθείτε τις στιγμές με το ταίρι σας.

Advertisements

Σκορπιός

Είναι η κατάλληλη ημέρα φίλοι Σκορπιοί για να ασχοληθείτε με τα πράγματα και τα άτομα που σας κάνουν να χαίρεστε και να χαμογελάτε, παρά με τις καταστάσεις που σας πισωγυρίζουν στο χθες ή με εκείνες που εμποδίζουν να εκφράσετε την καθαρότητα της ψυχής και των θέλω σας. Στη σημερινή μέρα, είναι ευκαιρία για ένα τρυφερό περίπατο με το ταίρι σας καλύτερα σε μέρος που υπάρχει άφθονο το υγρό στοιχείο, για να απομακρύνετε από την συναισθηματική σας σχέση το άγχος και τις έγνοιες.

Τοξότης

Μην κάνετε πόλεμο με τον εαυτό σας και τις εσωτερικές σας ανάγκες σήμερα αγαπητοί Τοξότες, μην ξεσπάτε τα νεύρα σας σε φίλους και συνεργάτες που δεν ευθύνονται για τις δικές σας αγωνίες και τους προβληματισμούς σας, βρείτε διέξοδο στην ηρεμία και την ισορροπία συζητώντας με το ταίρι σας τις ατέλειες και τα μελανά σημεία του δεσμού σας, δίχως ανασφάλειες και φόβους αλλά με αυτοπεποίθηση στα αισθησιακά και φλογερά σας ταλέντα, με αποφασιστικότητα πως τα δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν.

Αιγόκερως

Σκεφτείτε το επαγγελματικό και προσωπικό σας συμφέρον σήμερα φίλοι Αιγόκεροι, απομακρυνθείτε από τις παγίδες και τις προκλήσεις που στήνονται στο περιβάλλον που κινείσθε με διπλωματία και επικοινωνιακή ευελιξία. Συμπεριφερθείτε με σταθερότητα στον λόγο και τις πράξεις σας για να πετύχετε τους συναισθηματικούς σας στόχους, για να αλλάξετε μια αγαπημένη γωνιά στο σπίτι σας, για να φροντίσετε την εμφάνισή σας, για να πάρετε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

Υδροχόος

Η σημερινή αστρολογική όψη αγαπητοί Υδροχόοι, τονίζει τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα και δημιουργώντας μια ευχάριστη αύρα στην καθημερινότητά σας, τέτοια ώστε να καταφέρετε με την εξυπνάδα και τις πρωτότυπες ιδέες σας να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και τα διλήμματα που σας προβληματίζουν. Ίσως δεχτείτε μια δελεαστική πρόταση για έξοδο οι αδέσμευτοι, πολύ πιθανόν οι ζευγαρωμένοι να εκπλαγείτε με μια ευχάριστη έκπληξη από το ταίρι σας, η ζωή σας χαμογελά, η τύχη είναι με το μέρος σας

Ιχθύς

Αναζητάτε την επαγγελματική, προσωπική και συναισθηματική ασφάλεια σήμερα φίλοι Ιχθύες, αισθάνεστε την απόλυτη ανάγκη να βεβαιωθείτε για την αγάπη, την συμπάθεια και την εκτίμηση των ανθρώπων που σας περιβάλλουν, την ίδια στιγμή που ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος και ταραχή. Μην το βάζετε κάτω αν δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε υλικά όλες σας τις επιθυμίες, φροντίστε να είστε δεκτικοί σε μια σημαντική πρόταση.

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements