Advertisements

Κριός

Η όψη της ημέρας, θα σας βάλει σε έντονες σκέψεις σχετικά με τις πράξεις σας, τις δυνατότητες σας, τις επιλογές σας. Μήπως πέσατε σε λάθη που δεν πρέπει να ξαναγινούν; Αυτό είναι το βασικό ερώτημα που θα σας απασχολήσει και θα δρομολογήσει από δω και περά τους στόχους και τις κινήσεις σας. Για όσους από εσάς τσακωθήκατε με το eρωτικό σας ταίρι επέρχεται λύση παρεξήγησης κατόπιν δική σας ενέργειας, από σήμερα περνάτε σε στάδιο συμφιλιωμένης και αρμονικής συνύπαρξης.

Ταύρος

Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία θα εμφανιστούν στις ψυχικές σας διαθέσεις, γεγονός που θα σας δραστηριοποιήσει, το βασικό χαρακτηριστικό των ενεργειών σας θα είναι η ζωτικότητα. Σήμερα θα κινηθείτε με εξωστρέφεια, γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα έχετε πρόσχαρη και χαρούμενη διάθεση στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Οι συζητήσεις στις οποίες θα λάβετε μέρος θα σας δώσουν την ευκαιρία να προβάλετε απόψεις ιδέες και σχέδια, εκφραστείτε με ειλικρίνεια θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Advertisements

Δίδυμοι

Η σημερινή αστρολογική όψη, θα φέρει γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε ψυχολογικές πιέσεις, τώρα θα πάρετε τη ριζική απόφαση να πολεμήσετε ανασταλτικούς παράγοντες είτε αυτοί είναι πρόσωπα είτε εσωτερικές φοβίες. Αναπτερώνεται το ηθικό σας, θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, νέες προτάσεις θα σας ανοίξουν δίοδο για ολοκαίνουργια αρχή επαγγελματική ή eρωτική. Δώστε προσοχή στις eρωτικές σας συναντήσεις, σήμερα θα υπάρξουν ριζικές εξελίξεις.

Καρκίνος

Η σημερινή αστρολογική όψη, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τα σφάλματα σας και να εντοπίσετε ποια πρόσωπα και ποιες φοβίες σας, σας οδήγησαν σε αυτά. Θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που σας δημιουργούν ανασφάλειες, τώρα θα βρείτε την ψυχική δύναμη να απαγκιστρωθείτε από τις αποτυχίες του παρελθόντος και να γυρίσετε την πλάτη στα λάθος πρόσωπα. Νέες ευκαιρίες θα σας δοθούν, θα νιώσετε πανέτοιμοι να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας. Θα τηρήσετε τις υποσχέσεις που θα δώσετε στον ίδιο σας τον εαυτό.

Λέων

Θα κινηθείτε προς νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, εποικοδομητική πρόταση που θα λάβετε θα σας οδηγήσει σε οικονομική βελτίωση. Μια τολμηρή κουβέντα με eρωτικό πρόσωπο από το παρελθόν σας, θα σας βάλει στη διαδικασία ενδοσκοπήσεων και αναθεωρήσεων, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές, απελευθερώνεστε από προκαταλήψεις και οπισθοδρομικές απόψεις.

Παρθένος

Η σημερινή αστρολογική όψη, θα φέρει γεγονότα που δε θα σας αφήσουν περιθώρια αδράνειας, θα υπάρξει έντονη ζωτικότητα στη διάθεση σας και αποτελεσματικότητα στις πράξεις σας. Εργατική και υπεύθυνη θα χαρακτηριστεί η συμπεριφορά σας, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις, έρχονται νέες προτάσεις και καινούργια ανοίγματα. Μια τυχαία συνάντηση, ίσως για ένα επαγγελματικό ζήτημα, θα δημιουργήσει ευκαιρία νέας eρωτικής γνωριμίας με μελλοντικές προδιαγραφές.

Ζυγός

Η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια κάποιες σκοτεινές σας σκέψεις, θα κάνουν την εμφάνιση τους ενδόμυχες φοβίες και υποσυνείδητες ανασφάλειες. Θα προσπαθήσετε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που σας δημιουργεί αναστολές, τι φταίει και δεν μπορείτε να δράσετε άμεσα και αποτελεσματικά. Η επίμονη σας να βρείτε την άκρη του νήματος θα σας οδηγήσει σε βαθιές αναζητήσεις καταλήγοντας σε αποφάσεις που τελικά θα είναι σωστές. Κλείνει ένα αρνητικό κεφαλαίο στη ζωή σας και ξεκινά ένα ολοκαίνουργιο

Advertisements

Σκορπιός

Τώρα θα δείτε κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι, με πιο ανανεωμένες ίσως και πιο ριζοσπαστικές διαθέσεις. Θα αλλάξετε ιδεολογική τοποθέτηση και η αφορμή θα δοθεί από ένα συμβάν, που θα φέρει έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δώσετε καινούργια πνοή στη σχέση σας, θα περάσετε δυναμικά σε διεκδικήσεις.

Τοξότης

Η σημερινή αστρολογική όψη, θα φέρει ανατροπές στο σκεπτικό σας δημιουργώντας έναν πιο αποφασιστικό τρόπο δράσης. Τώρα θα είστε σε θέση να εντοπίσετε ποια πρόσωπα και ποιες καταστάσεις φράζουν την προσωπική σας εξέλιξη, eρωτική ή επαγγελματική. Θα υλοποιήσετε κάποιες εσώψυχες επιθυμίες σας και ταυτόχρονα θα βάλετε σε τάξη τη συναισθηματική σας κατάσταση. Σήμερα θα συναναστραφείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αιγόκερως 

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για βαθειά εσωτερικά υπαρξιακά ερωτήματα. Τώρα θα αναρωτηθείτε ποιοι είστε, που βαδίζετε, και κατά πόσο ήταν σωστές οι ως τώρα επιλογές σας.  Από μόνοι σας θα ανεβάσετε πιο ψηλά τον πήχη των αναζητήσεων σας, παίρνετε την τελική απόφαση να προχωρήσετε σε δυναμικές και ριζοσπαστικές διεκδικήσεις. Στον eρωτικό σας τομέα θα σημειωθεί μια πολύ μεγάλη αλλαγή, απαλλάσσεστε από πρόσωπα και εμπόδια που κατά την άποψη σας, σας εγκλώβισαν στη στασιμότητα.

Υδροχόος

Από σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η ριζοσπαστική πλευρά του χαρακτήρα σας, οι πράξεις σας θα είναι ασυνήθιστες. Τώρα εσείς οι ίδιοι θα κριτικάρετε τον χαρακτήρα σας, θα εντοπίσετε τα ελαττώματα σας και θα φροντίσετε να περιορίσετε τις αδυναμίες σας. Σε eρωτική σας υπόθεση αναλαμβάνετε τα ηνία, θα συμβεί απρόσμενο γεγονός που ο τολμηρός χειρισμός σας, θα φέρει ευχάριστη κατάληξη ίσως και δεσμευτική.

Ιχθύς 

Δεν αποκλείεται να περικυκλωθείτε από έντονους εσωτερικούς προβληματισμούς. Θα φέρετε στη μνήμη σας παρελθοντικές καταστάσεις, θα αναζητήσετε αφορμές, θα ψάξετε εξηγήσεις. Θα συνειδητοποιήσετε και θα αναλάβετε το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί σε πράξεις ή σχέσεις αποτυχίας. Να είστε σίγουροι πως αυτή τη φορά θα καταφέρετε να προστατέψετε τον εαυτό σας να μην πέσει στα ίδια λάθη και τις ίδιες παγίδες.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements