Κριός

Οι όψεις της ημέρας σήμερα, φίλοι Κριοί, είναι πιθανόν να φέρουν στην επιφάνεια συναισθήματα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες και τα κοντινά σας άτομα. Νιώστε καλά και ευχάριστα με τον εαυτό σας, για να περάσει το ίδιο μήνυμα και στο περιβάλλον που κινείστε, εμπιστευτείτε τον εpωτικό σας σύντροφο και τα πρόσωπα που δεν επιβουλεύονται την ευτυχία σας, μην αμελείτε την εξωτερική σας εμφάνισή και τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον, συζητήστε με το ταίρι σας χωρίς εντάσεις και κόντρες.

Advertisements

Ταύρος

Δραστηριοποιηθείτε, φίλοι Ταύροι, σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σας, βάλτε ενέργεια και δυναμισμό σήμερα για να πετύχετε τους σταθερούς και σοβαρούς σας στόχους, έχετε την εύνοια της τύχης με το μέρος σας, για να διώξετε τα εμπόδια και τις προκλήσεις από την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Συζητήστε τις σκέψεις και τη βούλησή σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε, μην αφήνετε αποστάσεις στη σχέση σας με τον εpωτικό σύντροφο, που αργότερα μπορεί να αποδειχτούν ανεπανόρθωτα επιζήμιες.

Δίδυμοι

Κάτι ευχάριστο και χαρούμενο αρχίζει να φαίνεται από σήμερα στον ορίζοντα των επαγγελματικών σας επιδιώξεων και των προσωπικών σας στόχων, αγαπητοί Δίδυμοι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να εμπιστευτείτε όλες τις υποσχέσεις και τις προτάσεις που θα ακούσετε. Κρατήσετε επιφυλακτικότητα στα λόγια και τις πράξεις του προσώπου που σας ενδιαφέρει, δώστε απλόχερα τη βοήθειά σας όπου σας ζητηθεί χωρίς να περιμένετε αμέσως ανταμοιβή, ξεκαθαρίστε τα θέλω και τα πρέπει της καρδιάς σας.

Καρκίνος

Προσαρμοστείτε σήμερα, φίλοι Καρκίνοι, στα νέα δεδομένα που ξεδιπλώνονται στη δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, τακτοποιήστε με επιμέλεια και σοβαρότητα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας για τους κοντινούς σας ανθρώπους και το πρόσωπο που ζεσταίνει την καρδιά σας. Δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεστε με το παραμικρό ατόπημα του δεσμού σας, η σημερινή μέρα φέρνει τρυφερές εξελίξεις στα εpωτικά σας, απολαύστε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας, ζήστε την αληθινή αγάπη.

Λέων

Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, κυρίως στα θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τα δικά σας πρόσωπα και πράγματα, δίνοντας απλόχερα τη βοήθεια και τις συμβουλές σας, χωρίς να περιμένετε αντάλλαγμα. Επιδιώξτε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και τη συνείδησή σας σε ό,τι αφορά το ταίρι σας, κινητοποιώντας την τρυφερότητα και το ρομαντισμό στη σχέση σας. Κάντε νέες γνωριμίες, ακούστε ενδιαφέρουσες προτάσεις, φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο

Advertisements

Παρθένος

Προωθήστε τα οικονομικά συμφέροντα και τις προτάσεις σας για την επαγγελματική σας άνοδο και την προσωπική σας ανταμοιβή σήμερα, φίλοι Παρθένοι, να είστε ολιγόλογοι και ακριβείς στις επιδιώξεις και τους στόχους σας, μη δημιουργείτε μυστήριο στα άτομα που σας περιβάλλουν, αφήστε τους άλλους να διαβάσουν τις ειλικρινείς σκέψεις και τις επιθυμίες σας. Μην μπερδεύετε τα επαγγελματικά βάρη με τις εpωτικές σας ανάγκες, μην επιτρέπετε να γίνονται εμπόδια στο δεσμό σας τα προβλήματα της δουλειάς σας.

Ζυγός

Κρατήστε προστατευμένα τα κεκτημένα σας δικαιώματα στην δουλειά σας και τις προσωπικές σας επαφές σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, οι αστρολογικές συγκυρίες αξιώνουν να κάνετε μετρημένα και όχι παραπανίσια λόγια και κινήσεις, για να σας αποδοθεί η καταξίωση που επιδιώκετε. Ενισχύστε το συναισθηματικό δέσιμο με τον εpωτικό σας σύντροφο, βρείτε τη χρυσή τομή στις διαφωνίες και τις εντάσεις στις στιγμές με το ταίρι σας, ζυγίστε τις πράξεις και τις επιλογές σας για να μην υπάρξει ρήξη στη σχέση σας.

Σκορπιός

Ξεπερνάτε σιγά-σιγά και σταθερά τις μπόρες και τις κακουχίες των περασμένων ημερών, φίλοι Σκορπιοί, οι όψεις της ημέρας σας παροτρύνουν να εξετάσετε με ψυχραιμία και ηρεμία τα σημαντικά θέματα που σας απασχολούν και αφορούν όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Δε χρειάζεται να επιτεθείτε φραστικά ή λεκτικά στον εpωτικό σας σύντροφο για να σας δείξει ενδιαφέρον και προσοχή, αρκεί ένα ζεστό, τρυφερό βλέμμα για να σας παραδοθεί αμαχητί.

Τοξότης

Έχουν ήδη αρχίσει να ευδοκιμούν οι όψεις της ημέρας, αγαπητοί Τοξότες, οι ευκαιρίες στην επαγγελματική σας καθημερινότητα και να βλέπετε σταδιακά τις θετικές και ευοίωνες αλλαγές που προοιωνίζονται και στη συναισθηματική σας ζωή. Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζουν όλοι οι κοντινοί σας άνθρωποι τα εpωτικά σας βήματα και τις εξελίξεις στον δεσμό σας, κρατήστε τα εσωτερικά, βαθιά σας μυστικά αποκλειστικά και μόνο για το πρόσωπο που συναντάτε κάθε βράδυ στα όνειρά σας.

Αιγόκερως

Είναι πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα συνεννόησης και κατανόησης σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, με τους συναδέλφους και τα κοντινά σας πρόσωπα. Οι πλανήτες και οι συνδυασμοί τους σας προτρέπουν να είστε σε εγρήγορση για ενδεχόμενες, σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας, είτε αυτές αφορούν το κομμάτι των οικονομικών, είτε έχουν να κάνουν με τον εpωτικό σας δεσμό και το ταίρι σας. Ταυτίστε όσο μπορείτε τις απόψεις και τις επιθυμίες σας με το άλλο σας μισό, χαρείτε όμορφες και ζεστές στιγμές.

Advertisements

Υδροχόος

Επαγγελματικές δυνατότητες για καλύτερη οικονομική ανταμοιβή είναι πολύ πιθανό να σας δοθούν σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, οι θέσεις των πλανητών τονίζουν και ενισχύουν το κομμάτι εκείνο της ζωής σας που έχει να κάνει κυρίως με τις πάσης φύσεως σχέσεις σας, οπότε καλό θα είναι να μην αγνοήσετε τα «πρέπει» και τις υποχρεώσεις σας, αλλά να δώσετε μεγάλη σημασία στα ελπιδοφόρα μηνύματα που προέρχονται από την εpωτική σας ζωή και το ταίρι σας, αναζητώντας την χαρά και την ολοκλήρωση στο δεσμό σας.

Ιχθύς

Κάντε σημαντικές εκκαθαρίσεις σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, από οποιοδήποτε σημείο του γραφείου, του σπιτιού, του συρταριού και της καρδιάς σας, αποβάλλοντας πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις που επιβαρύνουν τη δημιουργική και οργανωτική σας διάθεση. Μην τα βάζετε μόνο με τον εαυτό σας για τα λάθη που προηγήθηκαν, πάρτε σημαντικές πρωτοβουλίες στη συναισθηματική σας ζωή, απομακρύνετε τη θολούρα και τη στασιμότητα από τη σχέση σας, κάντε τις σωστές επιλογές για το άμεσο μέλλον.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements