Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η επιθυμία σας για ριζική και ουσιαστική ανανέωση της καθημερινότητάς σας είναι στο ζενίθ. Οργανώστε τη δουλειά σας και δώστε προτεραιότητα στα επείγοντα θέματα που σας απασχολούν, μην αφήνετε χώρο στην αδικία και τις παρεξηγήσεις να δημιουργήσουν ρήγμα στη σχέση σας, τονίστε την ευαίσθητη και τρυφερή πλευρά του εαυτού σας, μη φοβάστε το αποτέλεσμα μιας συζήτησης με το σύντροφό σας, ρισκάρετε στο εpωτικό παιχνίδι.

Advertisements

Ταύρος

Κάντε σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, τους προγραμματισμούς και τα σχέδια που θα αποφέρουν περισσότερη κερδοφορία από τη δουλειά σας, τακτοποιήστε τις σκέψεις και τις φιλοδοξίες σας στο μυαλό σας, χωρίς να βιάζεστε να δρέψετε τα οφέλη από τη μια στιγμή στην άλλη. Βάλτε σασπένς και αισθησιακό ενδιαφέρον στο δεσμό σας, οι πλανήτες στέκονται ευεργετικά στο πλάι σας και βοηθούν να κλείσετε τα όποια συναισθηματικά σας τραύματα, με αφοσιωμένες στιγμές δίπλα στο ταίρι που αγαπάτε.

Δίδυμοι

Σήμερα, φίλοι Δίδυμοι, μπορείτε να κάνετε διακανονισμό σε κάποιο οικονομικό θέμα που σας απασχολεί, παράλληλα δε, να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και τα επιτεύγματα που από καιρό επιθυμείτε. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις βαρύγδουπες υποσχέσεις στη συναισθηματική σας ζωή, μη δίνετε και μη δέχεστε έναν σημαντικό όρκο από ή προς το πρόσωπο που αγαπάτε, αν δε βεβαιωθείτε πως μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Καρκίνος

Μεταμορφώστε εκ βαθέων τη ζωή σας από σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι, πιστέψτε και πάλι στον εαυτό σας και τις δεξιότητες που διαθέτετε, μην αμφισβητείτε τα ταλέντα και τις δημιουργικές σας ικανότητες, δεχτείτε με χαρά και ικανοποίηση καινούριες προτάσεις στη δουλειά σας και τις προσωπικές σας σχέσεις. Καλό θα είναι να δείτε με περισσότερο ρεαλισμό και λογική, και λιγότερο συναισθηματισμό και ευαισθησία τα πρακτικά θέματα του δεσμού σας, απομακρύνοντας τις παρεξηγήσεις.

Λέων

Μπορεί η ζωή να είναι λίγο σκληρή το τελευταίο διάστημα για εσάς, φίλοι Λέοντες, όμως εσείς είστε αρκετά ανθεκτικοί για να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες παρουσιάζονται στην καθημερινότητά σας. Η σημερινή όψη σας βοηθά να φέρετε εις πέρας και να ολοκληρώσετε πολύ περισσότερες καταστάσεις και θέματα από όσα υπολογίζατε. Εμπιστευτείτε το επικοινωνιακό χάρισμα, την εξωτερική σας φρεσκάδα και την πειθώ που διαθέτετε, για να επαναφέρετε την ηρεμία στη σχέση σας.

Παρθένος

Ανδρωθείτε και πάλι, φίλοι Παρθένοι, σηκώστε το επαγγελματικό σας παράστημα για να επωφεληθείτε από μια καινούρια πρόταση στη δουλειά σας ή από μια πολύ σημαντική προσωπική γνωριμία. Η σημερινή όψη σάς παροτρύνει να βγείτε από το σκοτάδι της θλίψης και του άγχους, δημιουργώντας κάτι πολύ εντυπωσιακό για να σαγηνέψετε τον εpωτικό σας σύντροφο, βγάζοντας έτσι την εpωτική σας ζωή από τον συναισθηματικό λήθαργο και τις βαρετές, ανιαρές στιγμές.

Ζυγός

Υπευθυνότητα, ψυχραιμία και υπομονή είναι το τρίγωνο της συμπεριφοράς και της στάσης που πρέπει να υιοθετήσετε σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, προκειμένου να μη δεχτείτε προκλήσεις από ανώτερα πρόσωπα στο χώρο της δουλειάς σας, αλλά και σε παιχνίδια εξουσίας και πάθους στη συναισθηματική σας ζωή. Η σημερινή αστρολογική όψη φέρνει και πάλι την ελπίδα στην καρδιά σας, πως τίποτα δεν έχει τελειώσει με το εpωτικό παρελθόν, αρκεί να εξετάσετε προσεκτικά τις προθέσεις του ανθρώπου που αγαπάτε.

Advertisements

Σκορπιός

Αν και δεν είναι μια μέρα άκρως δημιουργική, φίλοι Σκορπιοί, ωστόσο αν προσπαθήσετε να δρομολογήσετε και να οργανώσετε με τακτική και ήρεμη σκέψη και βούληση τα σχέδια και τις επιδιώξεις σας, είναι απόλυτα βέβαιο πως αποκτάτε και πάλι τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτη μια τυχαία γνωριμία σήμερα, γιατί ίσως αποβεί μοιραία για το μέλλον της προσωπικής και συναισθητικής σας ζωής, χωρίς να το επιδιώξετε. Αφήστε την εύνοια της τύχης να αγγίξει θετικά τις επιθυμίες σας.

Τοξότης

Ενδεχομένως τα πράγματα και οι καταστάσεις γύρω σας να μην είναι τόσο αισιόδοξα και θετικά όσο θα θέλατε, όμως σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε καινούριες γνωριμίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, να συζητήσετε με ανωτέρους και φίλους για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που σας απασχολούν, αλλά παράλληλα να μην αφήσετε στο περιθώριο το ταίρι σας, επιδιώκοντας στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης, συναισθηματικής λύτρωσης.

Αιγόκερως

Φίλοι Αιγόκεροι, παίρνετε δύναμη από σήμερα για περαιτέρω ριζικές και σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Κλείστε κύκλους με το παρελθόν που σας ταλαιπωρούν ακόμα, μην αφήνετε να σας κυνηγούν οικονομικές εκκρεμότητες, συνδυάστε το χρόνο σας για να χαλαρώσετε δίπλα στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Για τους αδέσμευτους, είναι βέβαιο πως μέσα από μια φιλική πρόσκληση σήμερα, μπορεί να κρύβεται ένα υπέροχο, τρυφερό, νέο ειδύλλιο.

Υδροχόος

Είσαστε σε πολύ καλό δρόμο, αγαπητοί Υδροχόοι, στο κομμάτι εκείνο της ζωής σας που αφορά στην επαγγελματική σας πρόοδο και την κοινωνική σας προκοπή. Περιορίστε λίγο τα περιττά έξοδα και τις απερίσκεπτες, καθημερινές δαπάνες και μη ζητάτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον εpωτικό σας σύντροφο κάτι περισσότερο από αυτό που μπορεί να σας προσφέρει. Δίχως υπερβολική αισιοδοξία και με απόλυτη πίστη στα ταλέντα σας, τα πάντα αλλάζουν στη σχέση σας δίχως κανένα σημαντικό ρήγμα.

Ιχθύς

Μη γυρίζετε με τις σκέψεις και το μυαλό σας στο παρελθόν σήμερα, φίλοι Ιχθύες, ό,τι χάλασε, γκρεμίστηκε και κατέρρευσε στην καθημερινότητά σας, έχει πλέον τελειώσει. Σκεφτείτε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα το επαγγελματικό και συναισθηματικό σας μέλλον, βελτιώνοντας τη στάση και τη διάθεσή σας για τα πρόσωπα και τις εξελίξεις που σας περιβάλλουν. Αποκτήστε νέους στόχους και φιλοδοξίες, κρατήστε τις εpωτικές σας εμπειρίες σαν φωτεινά διδάγματα, μην επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements
Advertisements