Κριός

Εμπνευσμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, σήμερα ενδεχομένως να δώσετε διαφορετικές εκδοχές στις καταστάσεις. Στις συνεργασίες σας το κλίμα θα είναι συνεννοήσιμο, εσείς από πλευρά σας θα εμβαθύνετε, υψηλός θα είναι ο συναισθηματικός σας δείχτης. Καταφθάνουν έσοδα και αμοιβές ωστόσο επειδή θα θελήσετε να κάνετε αγορές καλλωπισμού και ανανέωσης προσοχή να μην υπερβείτε των οικονομικών σας δυνατοτήτων.

Αν κινηθείτε με σύνεση και σκεφτείτε με λογική τότε οι επιλογές σας θα είναι συμφέρουσες και δημιουργικές. Ευδιαθεσία και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ενισχυμένη θα είναι η θετική και καταδεχτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Συνομιλία που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που έχει βασικό ρόλο στην καθημερινότητα σας, θα σας βοηθήσει να βγείτε από τις αμφιβολίες, βάζετε φρένο σε αμφισβητήσεις.

Ταύροι

Σήμερα ενδεχομένως να μην έχετε και πολύ όρεξη για εργασία, ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, θα αναζητήσετε ξεκούραση, ουσιαστικά θα θελήσετε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές έγνοιες και υποθέσεις. Σε περίπτωση που κάνουν την εμφάνιση τους ψυχολογικά σκαμπανέβασμα καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, κρατήστε σε ισορροπία τις αντιδράσεις σας. Αν σκεφτείτε λογικά θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι θέλετε, τι έχετε ανάγκη και από ποιες καταστάσεις θα πρέπει να απεγκλωβιστείτε.

Μην αφήσετε στον αέρα τη διευθέτηση ανοιχτών επαγγελματικών σας υποθέσεων που απαιτείται τακτοποίηση. Προσπαθήστε να τερματίσετε τυχόν έκρυθμες καταστάσεις, αν τις αφήσετε να πάρουν έκταση ίσως να δημιουργηθούν προβλήματα. Σε οικονομικά θέματα ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, αποφύγετε τις τελεσίδικες απαντήσεις.

Δίδυμοι 

Σήμερα, ανέμελη θα είναι η στάση σας, θα είστε ξέγνοιαστοι, ενθουσιώδεις, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την πραγματικότητα, η σκέψη σας θα εστιάσει σε τρόπους απόδρασης. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για αγορές και ψώνια, σήμερα θα τα ξοδέψετε τα χρήματα σας.

Διορατικότητα και διαίσθηση θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, η πνευματικότητα σας θα έχει έκταση και βάθος, διεισδυτική θα είναι η σκέψη σας. Δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθείτε από απαισιόδοξες θεωρίες, ωστόσο μην παραβλέψετε και την άλλη πλευρά των καταστάσεων, θα πρέπει να ενεργήσετε και να σκεφτείτε με αντικειμενικότητα. Ένα καινούργιο επαγγελματικό ενδεχόμενο θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε οικονομικά, ανοίγονται νέες προοπτικές, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας.

Καρκίνος

Από σήμερα, ερχονται απρόοπτα και θετικά ανοίγματα που θα αναζωογονήσουν σκέψεις, επιθυμίες και βλέψεις. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, αποτελεσματικοί θα είστε στην εργασία σας, θελκτικοί στο φιλικό σας περιβάλλον. Ένα οικονομικό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος, πατάτε πόδι σε απαιτήσεις προσώπων που σας φθείρουν ψυχικά. Μια αναπάντεχη συνομιλία θα σας φέρει ευχάριστες εξελίξεις, η γνωριμία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα συμβάλει στην επαγγελματική σας άνοδο.

Σήμερα θα είστε σε θέση να κυνηγήσετε την αλλαγή, θα αποφύγετε τις αναβολές και τα τρεναρίσματα. Σε οικογενειακά ζητήματα θα καταφέρετε να ισορροπήσετε έκρυθμες καταστάσεις, οι πράξεις σας θα είναι αποφασιστικές. Σε περίπτωση που υπήρχαν τσακωμοί ή αντιπαραθέσεις τώρα θα βρεθεί η μέση οδό, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική.

Λέων

Σήμερα, θα θελήσετε να χαλαρώσετε ίσως και να ονειροπολήσετε, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους αναμνήσεις. Επιθυμία σας θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις, δε θα κουράσετε τη σκέψη σας με μεγαλεπήβολα σχέδια. Στις επαφές και στις σχέσεις σας θα υπάρξει σταθερότητα, θα περάσουν σε ισορροπημένο επίπεδο οι επαγγελματικές σας συνεργασίες.

Την τάξη και την ασφάλεια θα επιδιώξετε στο οικογενειακό σας περιβάλλον, η στάση σας θα είναι συναισθηματική, θα απουσιάζει ο εγωισμός και το αντιδραστικό πείσμα. Σε κοινωνικό επίπεδο η απόφαση σας να αφήσετε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας θα έχει θετικά αποτελέσματα, θα γίνετε προσιτοί και συμπαθείς. Ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, θετική η σκέψη σας, ψυχαγωγηθείτε, αποφύγετε τις βαριές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Παρθένος

Σήμερα, κλείνουν τα αρνητικά θέματα, έρχονται ξεκαθαρίσματα που θα δώσουν νέα πνοή στην ψυχολογία σας. Σοβαρή και ουσιαστική πρόταση θα λάβετε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις, ορθολογική θα είναι η κρίση σας. Δεν θα απορρίψετε επιχειρηματικά ή εργασιακά ανοίγματα ούτε και προκλήσεις.

Σε ανεβασμένο επίπεδο θα βρίσκεται η κοινωνικότητα σας, σήμερα θα συζητήσετε με χαλαρή διάθεση, θα είστε σε θέση να αποδεχτείτε την διαφορετικότητα των απόψεων ή των πεποιθήσεων. Η προσοχή και το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένα στα οικογενειακά σας πρόσωπα.

Ζυγός

Σήμερα, αυθόρμητη ίσως και κάπως ανέμελη θα είναι η στάση σας, χαλαρή και ονειροπαρμένη θα είναι η σκέψη σας, προσοχή στις μεγάλες αλλαγές σχετικά με μελλοντικούς στόχους και οικονομικά πλάνα. Σήμερα θα σημειωθεί απρόοπτο συμβάν που θα ξυπνήσει την ζωτικότητα σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να κλείσετε τα παλιά αρνητικά κεφαλαία και με δυναμισμό να ξεκινήσετε για νέα αρχή.

Έρχεται επαγγελματική ευκαιρία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από ασφυκτικές συνθήκες. Φεύγουν τάσεις πεσιμισμού, τώρα με αναπτερωμένη τη διάθεση και με έντονη αυτοπεποίθηση παίρνετε την απόφαση να κυνηγήσετε την εξέλιξη σας. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα σας διακρίνει, ωστόσο προσοχή να μην εξιδανικεύσετε επιφανειακές καταστάσεις.

Σκορπιός

Σήμερα, ενισχυμένο θα είναι το ένστικτο σας, σας συμβουλεύω να το ακούσετε στις περιπτώσεις που υπάρχουν διλλήματα και η σκέψη σας είναι μπερδεμένη. Οι επαγγελματικές σας συζητήσεις θα είναι αποτελεσματικές και η δράση σας εποικοδομητική, με σοβαρότητα θα κινηθείτε και θα ανταπεξέλθετε. Συγκρατημένες θα είναι οι οικονομικές σας κινήσεις, τα άλματα θα τα μελετήσετε πολύ καλά, επιφυλακτικότητα θα σας διακρίνει, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα βήματα.

Οικειοθελώς θα κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις αβεβαιότητας, επικεντρωθείτε στην εξασφάλιση και στην κατοχύρωση. Εσείς οι στρεσαρισμένοι παίρνετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, αυτή τη φορά οι κινήσεις σας θα είναι οργανωμένες και όχι σπασμωδικές, σας διαβεβαιώνω πως δε θα μετανιώσετε για τις ενέργειες σας.

Τοξότης

Σήμερα, απελευθερωμένη θα είναι η σκέψη σας, έκταση θα δώσετε στη φαντασία σας. Σχετικά με υποθέσεις που σας αγχώνουν και σας στεναχωρούν θα βρείτε τρόπο να ελιχτείτε και να απεγκλωβιστείτε. Κλείνει με αισιόδοξη κατάληξη ένα οικογενειακό σας ζήτημα, συμφιλιώνεστε με συγγενικό σας άτομο, θα τα βρείτε και θα συνεχίσετε τις επαφές σας χωρίς αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σας θα υπάρξει ευκαιρία βελτίωσης και σταθεροποίησης, προχωρήστε στους διακανονισμούς σας με διαλλακτική διάθεση το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει.

Στις επαγγελματικές σας επαφές και σχέσεις θα συμπεριφερθείτε με ειλικρίνεια και ξεκάθαρους στόχους, στις συνεργασίες σας δε θα υπάρξουν αρνητικές ανατροπές αρκεί να κρατήσετε μια σταθερή γραμμή. Εσείς που είστε τσακωμένοι με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρείτε δίοδο συνεννόησης, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε και να ακούσετε υποσχέσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα, αυτοεκτίμηση και δυναμικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας, ωστόσο προσοχή στην πεισματική αντίδραση. Σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές, μετριάστε τον ενθουσιασμό σας, ελλοχεύει ο κίνδυνος η αισιοδοξία σας να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες ή βιαστικές επιλογές. Χαλιναγωγείστε τις εσωτερικές σας τάσεις, καλό θα είναι να υπάρχει ισορροπία και μέτρο.

Στο οικονομικό σας τομέα, σας δίνω τη συμβουλή να βάλετε σε πρόγραμμα τις οφειλές και γενικότερα τους ανοιχτούς λογαριασμούς σας, μη δώσετε παράταση σε υποθέσεις που χρήσουν άμεση διεκπεραίωση. Τα προβλήματα σας και γενικότερα τις δύσκολες υποθέσεις σας σήμερα θα τις αντιμετωπίσετε με αμεσότητα, θα ψάξετε να βρείτε λύσεις και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τα θέματα που σας δημιουργούν αβεβαιότητα.

Υδροχόος

Σήμερα, διαλλακτική στάση θα κρατήσετε, αισιόδοξο θα είναι το σκεπτικό σας, θα προτιμήσετε τις φιλοφρονήσεις και όχι την αυστηρή κριτική. Έκταση θα έχει το πνεύμα σας καθώς και η διαίσθηση σας, ευρηματικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει. Το κλείσιμο μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, τώρα θα νιώσετε εμπιστοσύνη για τις ικανότητες σας.

Εσείς που ασχολείστε με επαγγέλματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων θα έχετε ευχάριστα ανοίγματα. Επιθυμία σας θα είναι η σταθεροποίηση, θα αποφύγετε να ρισκάρετε κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας ασφάλεια. Σήμερα θα νιώσετε ανάγκη για ψυχική στήριξη και συναισθηματική ανανέωση.

Ιχθύς

Σήμερα, στις επαγγελματικές σας υποθέσεις και διαπραγματεύσεις κινηθείτε ενστικτωδώς βασιζόμενοι στη διαίσθηση σας και θα δείτε πως οι αποφάσεις που θα πάρετε θα αποδειχτούν σωστές και αποτελεσματικές. Ειλικρίνεια και ευθύτητα θα θελήσετε στις συζητήσεις και στις επαφές σας, αναζητήστε την αλήθεια, προσπαθήστε να μην δώσετε έκταση σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις.

Σε οικονομικές συμφωνίες φανείτε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, αν δεν νιώθετε έτοιμοι να ρισκάρετε ή να δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις τότε μη πιεστείτε, ζητήστε τον χρόνο που χρειάζεστε. Στις δύσκολες περιπτώσεις πολύ καλά θα κάνετε και θα κρατήστε διπλωματική στάση. Εσείς που αναζητάτε εργασία θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μια θέση με μελλοντική προοπτική, συνεχίστε να στέλνετε βιογραφικά και να κάνετε τις ανάλογες προσπάθειες. Έρχεται ευνοϊκό άνοιγμα που θα τονώσει την αισιοδοξία σας.

zwdiasimera.gr