Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-02-2020)

Κριός

Περιορίστε την αβεβαιότητα σας, μη δώσετε έμφαση στις ανυπόστατες φοβίες, διαφοροποιήστε τις βλέψεις σας, αναπροσαρμόστε επιθυμίες και προτεραιότητες. Σας δίνω τη συμβουλή να προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από οικονομικές σκοτούρες, βαριές επαγγελματικές ευθύνες, και εργασιακές εντάσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε λίγο από τα δεσμά της καθημερινότητας σας γι αυτό θα είστε θετικοί σε προτάσεις διασκέδασης, θα οδηγηθείτε σε πιο απελευθερωμένες προτιμήσεις και αναζητήσεις. Επιθυμία σας θα είναι να βγείτε από την καθιερωμένη ρουτίνα, θα θελήσετε να κάνετε ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις ακλουθώντας έναν πιο ξέγνοιαστο τρόπο ζωής. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, οι συναντήσεις που θα έχετε θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Ξεκουραστείτε, φροντίστε για την υγεία σας, αλλάξτε συνήθειες που ξέρετε πως σας βλάπτουν.

Ταύροι

Αφήστε τον εαυτό σας να ενθουσιαστεί, κινηθείτε ανέμελα, δραστηριοποιηθείτε και σε θέματα εκτός επαγγελματικής εργασίας. Εσείς που έχετε επιβαρυμένη ψυχολογία ασχοληθείτε με κοινωνικές δραστηριότητες, αποκτήστε συλλογικό ενδιαφέρον. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα εργασία το τοπίο δε θα είναι τόσο σκοτεινό όσο θα σας φανεί, στρώνεται έδαφος για εξελίξεις, ενδεχομένως σε λίγο να προκύψει πρόταση που θα σας εκπλήξει, ίσως να μην την περιμένετε. Συνεχίστε τις προσπάθειες σας, μην αφήσετε να σας ξεφύγουν οι νέες ευκαιρίες. Εκφράστε τις απόψεις σας θα καταφέρετε να επηρεάσετε κάποια πρόσωπα, αποβάλετε τον αρνητισμό. Οι μοναχικοί κοινωνικοποιηθείτε, βγείτε έξω με τους φίλους σας, φανείτε δεκτικοί στις καινούργιες παρέες. Εσείς οι τσακωμένοι ή απόμακροι περάστε σε προσεγγίσεις, κάντε το πρώτο βήμα.

Δίδυμοι 

Ίσως να υπάρξουν κάποιες μικροδυσκολίες που θα φέρουν καθυστερήσεις στα σχέδια σας, ωστόσο δε θα πρέπει να αφήσετε την απογοήτευση ή τον εκνευρισμό να σας οδηγήσουν στην οπισθοχώρηση. Εσείς μείνετε πιστοί και σταθεροί στα πλάνα σας, διατηρήσετε την αυτοπεποίθηση σας, δείξτε την απαιτουμένη υπομονή και επιμονή. Ενδεχομένως χρειαστεί να κοπιάσετε προκειμένου να φτάσετε στον στόχο σας, μη το βάλετε κάτω οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα αλλάξουν τα δεδομένα, αποφύγετε ανυπομονησίες και τάσεις ηττοπάθειας. Η αγχωμένη σκέψη θα δημιουργήσει βουνά που δεν υπάρχουν, έρχονται ανοίγματα τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε προσωπικά, φανείτε αισιόδοξοι και διαλλακτικοί. Σε οικονομικά θέματα αποφύγετε ρίσκα και πράξεις αβέβαιου αποτελέσματος, σήμερα κινηθείτε εκ του ασφαλούς, αφήστε τα γεγονότα να κινηθούν από μόνα τους χωρίς παρεμβολές.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

  Μικρά μυστικά για να σε θέλει το ταίρι σου με βάση το ζώδιό του

Σήμερα μιλήστε ανοιχτά και με σαφήνεια θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε. Τα τυχαία συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, αν σκεφτείτε βάζοντας μπροστά τη λογική θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, θα βρείτε διόδους βελτίωσης. Διεκδικήσεις επάνω σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά θα κλείσουν με αίσιο τέλος αρκεί να οργανώσετε τις ενέργειες και τις προσπάθειες σας. Σας δίνω τη συμβουλή να μην αναβάλετε, προβείτε άμεσα στην τακτοποίηση κάποιων συγκεκριμένων οικονομικών σας υποθέσεων, ένα καινούργιο άνοιγμα θα σας βοηθήσει να βγείτε από τυχόν αδιέξοδο ή πρόβλημα. Τολμήστε να αξιοποιήσετε και να αποδεχτείτε, περιορίστε τάσεις αναποφασιστικότητας, βρείτε τον λόγο των αναστολών σας. Σήμερα προσοχή στις συναισθηματικές σας εναλλαγές, μη κλείσετε στον εαυτό σας.

Λέων

Προσοχή στις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις, αποφύγετε την αναβολή στις εργασιακές σας υποθέσεις. Αλλαγές θα υπάρξουν στις εσωτερικές και ψυχολογικές σας διαθέσεις, θα απομακρυνθείτε, θα απορρίψετε, ενδεχομένως να τερματίσετε οριστικά κάποιες συγκεκριμένες σχέσεις σας. Ίσως να έχετε την τάση να θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας. Θα σας παροτρύνω να ακούσετε τη συμβουλή που θα σας δώσει ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο, θα αποδειχτεί πολύτιμη και θα δώσει λύση σε έναν συναισθηματικό κόμπο που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε στον εαυτό σας. Για όσους από εσάς νιώθετε πως οι εργασιακές ή καθημερινές σας συνθήκες σας πνίγουν, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βρείτε διέξοδο. Αυτό που πρέπει να κάνετε για να την ώρα είναι να αποφύγετε τις απαισιόδοξες σκέψεις και τις σπασμωδικές ενέργειες.

Παρθένος

Αποβάλετε τον πεσιμισμό και την μεγαλοποίηση κάποιων δύσκολων περιστάσεων, προσπαθήστε να εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων. Εσείς οι ψυχολογικά ταραγμένοι ή στρεσαρισμένοι για σήμερα τουλάχιστον καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, ελλοχεύει κίνδυνος να σας οδηγήσουν σε αντιδραστικές κινήσεις που ίσως αργότερα να μετανιώσετε που τις πράξατε. Προσπαθήστε να κρατήσετε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις και τις εξάρσεις σας, διατηρήστε αισιόδοξο κλίμα στην ψυχολογία σας. Κάντε το βήμα να συναντηθείτε και να επικοινωνήσετε, ενισχύστε την κοινωνική σας διάθεση. Μείνετε μακριά από ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε, συνδεθείτε περισσότερο με τα αγαπημένα ή οικογενειακά σας άτομα. Αν εκφραστείτε με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό θα καταφέρετε να βρείτε την συναισθηματική κατανόηση που χρειάζεστε.

Ζυγός

Αναποφασιστικότητα θα σας διακρίνει, ίσως να υπάρξουν έντονοι εσωτερικοί διχασμοί, προσπαθήστε να εντοπίσετε και να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και ποιοι είναι οι στόχοι σας. Η υπομονή σας ενδεχομένως να είναι κάπως περιορισμένη, η αρνητική σας σκέψη θα δημιουργήσει κόμπους στην ψυχολογία σας. Οι φοβίες σας ίσως να μην σας βοηθήσουν να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τις ανάγκες σας, αποφύγετε την εσωστρέφεια, στα εμπόδια και στους φραγμούς θα πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά και όχι σπασμωδικά ή απαισιόδοξα. Ανάγκη σας θα είναι να βρείτε διέξοδο στα τυχόν προβλήματα, ωστόσο όλα θα χρειαστούν μέθοδο. Εσείς οι πιεσμένοι που νιώθετε ασφυκτικές τις συνθήκες της καθημερινότητας σας θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε το κλίμα. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον οι συζητήσεις σας θα είναι ουσιαστικές, δείξτε εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που αγαπάτε.

  Σε τι πρέπει «να βάλεις νερό στο κρασί σου» για να κατακτήσεις το κάθε ζώδιο

Σκορπιός

Προσοχή στην έκταση που θα πάρει η καχυποψία σας, αποφύγετε τις αρνητικές ή πεσιμιστικές εκδοχές. Θα πρέπει να ισορροπήσετε τον τρόπο σκέψης σας, προσπαθήστε να συντονίσετε τις ενέργειες σας. Ενδεχομένως να εμφανιστείτε κάπως αναποφάσιστοι, θα υπάρξει αδυναμία να χειριστείτε με υπομονή και αισιοδοξία άτομα και συμβάντα που σας δημιουργούν δυσκολίες. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξουν ερεθίσματα εκνευρισμού, διφορούμενες καταστάσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, καλό θα είναι να αποφύγετε να δώσετε διάσταση σε μπερδεμένες υποθέσεις. Ίσως να είναι ανεξέλεγκτες οι αντιδράσεις σας, θα εμφανίσετε ανυπομονησία και εμμονές. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις υποθέσεις σας επαγγελματικές ή οικονομικές, ωστόσο σας συμβουλεύω να προχωρήσετε πατώντας γερά στο έδαφος, προτιμήστε τα σταθερά βήματα, βάλτε σε λειτουργία τη μεθοδικότητα σας.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει διστακτικότητα, ανασταλτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, για κάποια θέματα θα αδρανήσετε ίσως να δείξετε απόλυτη αδιαφορία. Προσπαθήσετε να αποφύγετε τις μεγάλες αντιφάσεις, εκτοπίστε την καχυποψία. Προσοχή στο πως θα αντιληφτείτε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, για να μην πέσετε σε αστοχίες και σε λανθασμένα συμπεράσματα καλό θα είναι να αντιληφτείτε τις καταστάσεις σφαιρικά και όχι μονόπλευρα εστιάζοντας μονό στα αρνητικά. Η υπομονή σας ενδεχομένως να είναι περιορισμένη, πολύ πιθανόν να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που ασκούν επάνω σας αρνητική επιρροή. Ένα ξαφνικό συμβάν θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυταπάτες, αλλάξτε την οπτική σας γωνία, αν δεν νιώθετε έτοιμοι για αποφάσεις τότε κινηθείτε χαλαρά, μην πιέσετε τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Προσοχή στην ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα θα πρέπει να κρατήσετε σε ισορροπία τις εσωτερικές σας διακυμάνσεις. Να αποφύγετε την απαισιοδοξία, τις αρνητικές εικασίες, και την προσκόλληση στα προσωπικά σας συμπεράσματα. Βάλτε μπροστά τη λογική, μη πέσετε στην παγίδα της ψευδαίσθησης δεν πρέπει να απομακρυνθείτε από την πραγματικότητα. Στον οικονομικό σας τομέα θα υπάρξει ένα απρόοπτο άνοιγμα που θα σας δημιουργήσει την προοπτική βελτίωσης ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα πάρετε τελικά την απόφαση να το αξιοποιήσετε. Μέσα στον εργασιακό σας χώρο προσοχή σε πρόσωπα που οι σχέσεις σας είναι τεταμένες, μη δώστε τροφή για εντάσεις και ανούσιους ανταγωνισμούς. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα αρνητικά σχόλια, κρατήστε υπό έλεγχο τις παρορμητικές σας τάσεις.

  Aυτοί είναι οι 4 φραγκοφονιάδες του ζωδιακού

Υδροχόος

Εύκολα ενθουσιάζεστε αλλά και εύκολα αποθαρρύνεστε, προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας, εξισορροπήστε και κατασταλάξτε. Σήμερα αν εκνευριστείτε ή πιεστείτε υπάρχει κίνδυνος να χάσετε την αυτοσυγκράτηση και τον ορθολογισμό σας. Εσείς που νιώθετε στρεσαρισμένοι ή κουρασμένοι, για σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε τα επαγγελματικά συμβούλια και την ανταλλαγή ιδεών, ενδεχομένως να κινηθείτε με αρνητισμό. Οι άμεσες ή επείγουσες διεκπεραιώσεις ίσως να σας αγχώσουν, μάλλον δε θα μπορέσετε να ενεργήσετε μεθοδικά. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, η αντίληψη σας θα είναι παρασυρόμενη, η στάση σας επηρεασμένη. Μην προχωρήσετε ή μην αποφασίσετε υπό συνθήκες άγχους θα πέσετε σε λάθη και σε μη συμφέρουσες επιλογές. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εστιάστε στα πρόσωπα που μπορούν να σας χαλαρώσουν και να αναζωογονήσουν τις διαθέσεις σας.

Ιχθύς

Ενδεχομένως να εμφανιστείτε συναισθηματικά ευαίσθητοι ίσως και κάπως ευάλωτοι, προσοχή στις άτοπες φοβίες, δεν πρέπει να δημιουργήσετε στον εαυτό σας εσωτερικό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Αφήστε τα γεγονότα να εξελιχτούν από μόνα τους, αποφύγετε τις σκοτεινές εκδοχές, θα μπει φως στα μελανά σημεία. Αν σκεφτείτε θετικά θα καταφέρετε να ανανεωθείτε ψυχολογικά, αλλάξτε τρόπο χειρισμού μόνο έτσι θα βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία. Αν πάρετε απόφαση να απαλλαγείτε απ κακές συνήθειες, από εξαρτήσεις, ή από καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογική σας υγεία θα δείτε πως θα τα καταφέρετε, προσπαθήστε να δώσετε ώθηση στον εαυτό σας. Θα έχετε τη δύναμη να βάλετε φρένο σε ότι σας καταπιέζει ή σας καθοδηγεί υποσυνείδητα αρκεί να σκεφτείτε συγκρατημένα και όχι αρνητικά ή προκατειλημμένα.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου